Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی معاون صنعتی و معدنی سازمان صمت خراسان شمالی گفت: استخراج معادن این استان به علت نبود ماشین آلات کمتر از ظرفیت اسمی است.

علی اصغر رضازاده در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه معدنکاران این استان با نبود دستگاه های مورد نیاز و یا فرسوده بودن دستگاه ها مواجه هستند، اظهارکرد: این امر سبب می شود تا برداشت از معادن در این استان بیشتر در اندازه ترانشه برداری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این امر سبب شده تا استخراج لازم از معادن استان انجام نشود.

رضازاده از دیگر مشکلات معدنکاران این استان نقدینگی و مباحث مدیریتی اعلام کرد.

وی با بیان اینکه 245 معدن در این استان پروانه بهره برداری دارند، ادامه داد: از این تعداد 117 معدن فعال و 45 معدن نیز غیرفعال هستند.

این مقام مسئول تصریح کرد: بازار فروش از دیگر مشکلاتی است که سبب شده تا معدنکاران استان با چالش مواجه شوند.

وی برداشت غیراصولی از معادن را از دیگر مشکلات اعلام کرد و گفت: 10 تا 15 درصد از معادن این استان برداشت غیراصولی دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی معدن خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۲۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور

به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان به همراه فرماندار راور از محورها و راه‌های این شهرستان بازدید کرد و گفت: براثر سیل اخیر مشکلاتی در حوزه راه ایجاد شده است که با اعزام ماشین آلات و پیمانکاران، رفع خرابی‌های سیل سرعت می‌گیرد.

علی عبدالهی، با اشاره به تخریب بخشی از پل ورودی شهر راور بر اثر سیلاب افزود: ساخت و افزایش دهانه پل ورودی شهر راور در دستور کار قرارمی گیرد تا به زودی انجام شود.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان افزود: باید از زحمات شبانه روزی راهداری شهرستان راور و مدیریت صحیح بحران که با توجه به حجم سنگین خرابی‌ها و بارش‌های شدید، بازگشایی کلیه محورها را در کمترین زمان انجام دادند تشکر ویژه کرد.

کد خبر 6089019

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر