Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بیش از ۱۵۰۰دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد طی نامه ای به محمدمهدی طهرانچی رئیس این دانشگاه ضمن تاکید بر ضرورت حفظ سلامت دانشجویان، درخواست کردند: دانشگاه آزاد همانند برخی از دانشگاه ها و حتی علوم پایه دانشگاه آزاد که آزمون جامع را لغو و معدل نمرات را جایگزین کرده اند، نسبت به این مهم مساعدت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه آمده است:

«بدین وسیله ما جمعی از دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی که بر اساس تصمیم اتخاذ شده باید در آخرین روزهای تیرماه در آزمون جامع شرکت کنیم، لازم می دانیم ضمن احترام به سیاست های مصوب، مواردی را حضور شریف اعلام کنیم تا با تدبیر و بلنداندیشی حضرتعالی شاهد اتخاذ بهترین تصمیم و حمایت از قاطبه دانشجویان باشیم.

پاندمی کرونا بی شک همانگونه که بر شئون مختلف جوامع اثر گذاشته، اثرات جدی روحی و روانی بر روی دانشجویان چه به لحاظ اضطراب از ابتلا و چه مشکلات معیشتی رخ داده برای این قشر، داشته است. تا لحظه نگارش این متن بر اساس اعلام های رسمی، ۲۵۳۶ مورد مبتلای جدید به کرونا گزارش شده است و ۱۶۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته فوت کرده اند و بر اساس اعلام ها، استان های خوزستان، کردستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و کرمانشاه در وضعیت قرمز و استان های بوشهر، ایلام، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی در وضعیت هشدار قرار دارند و بر اساس اخبار منتشر شده مبتلایان و بستری شدگان کرونا طی روزهای اخیر در تهران به طور چشمگیری روند صعودی داشته است و احتمال اعمال برخی محدودیت های کرونا در تهران با توجه به وخیم شدن اوضاع در شهر تهران وجود دارد.

این در حالی است که بسیاری از دوستان ما برای شرکت در آزمون جامع باید از استان های در وضعیت قرمز و هشدار راهی تهران شوند و این یعنی دامن زدن به چرخه انتقال کرونا؛ موضوعی که عواقب متعاقب آن قطعا غیرقابل جبران خواهد بود. در این شرایط اگر خدای ناکرده تنها با احتمال یک درصد، یک نفر آلوده باشد و کرونا در میان دانشجویان و اساتید دکترا یک واحد دانشگاهی منتشر شود، هزینه های ابتلا و جان باختن احتمالی سرمایه های علمی کشور و داغدار شدن خانواده ها برعهده چه کس یا کسانی است؟

به موارد مذکور باید نکته مهم اسکان دانشجویانی که از شهرستان ها به تهران سفر می کنند را نیز افزود. در شرایطی که هتل ها و مهمان سراها پذیرش مسافر ندارند یا اگر داشته باشند، ریسک انتقال بیماری بسیار بالاست، این گروه ار دانشجویان چگونه و کجا باید اسکان پیدا کنند؟

در کنار موارد مطروحه، طبق اعلام اساتید گرامی، با توجه به شرایط کنونی بناست آزمون جامع براساس همان مطالب تدریس شده کلاسی صورت گیرد. نکته اینجاست که وقتی یکبار این دروس تدریس شده و با ارایه سمینار و کار کلاسی و تحقیق و آزمون پایان ترم، نمره ای در آن درس لحاظ شده، در شرایط فعلی برگزاری آزمون جامع چه ارزش افزوده ای خواهد داشت؟ مضاف بر اینکه این آزمون مرحله پایانی دکتری تخصصی نیست و اصولا دانشجویان محترم باید با ارایه رساله دکتری و کار پژوهشی فارغ التحصیل شوند.

بر این اساس دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد که در آستانه برگزاری آزمون سرنوشت ساز جامع قرار دارند، درخواست دارند:

دانشگاه آزاد همانند برخی از دانشگاه ها و حتی علوم پایه دانشگاه آزاد که آزمون جامع را لغو و معدل نمرات را جایگزین کرده اند، نسبت به این مهم مساعدت کند.

به نظر می رسد مسئولان محترم دانشگاه آزاد می توانند با تصمیم به موقع، هم از بروز فاجعه ای انسانی جلوگیری کنند و هم زمینه را برای تمرکز دانشجویان بر روی رساله دکتری فراهم آورند.

جمعی از دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی درتیر ماه ۱۳۹۹»

گفتنی است؛ رونوشت این نامه به ستاد ملی مقابله با کرونا، ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و استاندار استان تهران ارسال شده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دکتری دانشگاه آزاد آزمون جامع بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۴۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

 کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۳ سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.

افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در یک یا چند کد ترکیب (رشته) از مجموعه امتحانی در دوره روزانه یا سایر دوره‌ها شدند تا ساعت ۲۴ امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی خود (حداکثر ۵۰ کدرشته‌محل در صورت وجود) با توجه به مجموعه امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، در سایت سازمان سنجش اقدام کنند.

از ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند.

داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه آزاد به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه اطلاع رسانی آن دانشگاه منتشر می‌شود، اقدام کنند ضمن اینکه کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه درج شده است.

اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و … در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی به صورت حضوری انجام خواهد شد

مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی (مرحله دوم آزمون)، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت حضوری انجام خواهد شد.

دانشگاه‌ها و مؤسسات مجری مقطع دکتری چگونگی تشکیل پرونده داوطلبان، زمان و مکان برگزاری آزمون، نحوه مصاحبه علمی یا برگزاری آزمون تخصصی را از طریق درگاه اطلاع رسانی خود به داوطلبان اعلام خواهندکرد.

در صورت نیاز و همچنین تشخیص مؤسسه مبنی بر برگزاری آزمون تخصصی، مواد آزمون و ضرایب امتحانی از طریق درگاه اطلاع رسانی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) در مؤسسه برای هر داوطلب صرفاً یکبار انجام می‌شود و عدم مراجعه داوطلبان در مرحله دوم آزمون، به منزله انصراف آنان تلقی شده و برگزاری مجدد مرحله دوم (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) برای آن دسته از داوطلبان که در این مرحله شرکت نکرده اند، امکانپذیر نخواهد بود.

نمره مصاحبه (ارزیابی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و مصاحبه علمی و سنجش عملی) براساس شیوه نامه ابلاغی که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ارسال می‌شود، لحاظ خواهد شد و دانشگاه‌ها برای تمامی افراد معرفی شده که در مصاحبه شرکت کرده اند، نمره‌ای مطابق با شیوه نامه مذکور تعیین و برای گزینش نهایی به سازمان سنجش ارسال می‌کنند.

بر اساس مصوبه جلسه ۱۳۷ به تاریخ ۱۳۹۹/۸/۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌توانند برای نمره مرحله دوم آزمون که شامل مجموع نمرات سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری و مصاحبه و هم چنین طرح واره (در رشته محل‌های پژوهش محور) است، حدنصاب نمره برای هر کد رشته محل تعیین کنند و سازمان سنجش آموزش کشور مکلف است در پذیرش نهایی حدنصاب مذکور را اعمال کند.

دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری آزمون کتبی و شفاهی از داوطلبان معرفی شده برای مرحله دوم بوده و نمره آن در مقدار نمره مصاحبه علمی و سنجش عملی لحاظ می‌شود.

تغییر رشته، تغییر گرایش و انتقال دانشجویان در مقطع دکتری امکانپذیر نبوده، لذا به داوطلبان تأکید می‌شود در خصوص مراجعه به دانشگاه‌ها برای درخواست پذیرش و انجام مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی، دقت لازم را بعمل آورند.

اعلام زمان و هزینه بررسی صلاحیت‌های عمومی داوطلبان معرفی شده

آن دسته از داوطلبانی که بر اساس حدنصاب تعیین شده دانشگاه‌ها و مؤسسات حداقل در یک یا چند کدرشته محل حدنصاب لازم را دارا بوده و تمایل به شرکت در مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) دانشگاه‌های ذیربط را دارند، لازم است از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش از تاریخ ۸ خرداد ۱۴۰۳ تا ۲۵ تیر ۱۴۰۳ برای انجام بررسی صلاحیت‌های عمومی، نسبت به واریز مبلغ سه میلیون و ۴۲۴ هزار ریال (۳۴۲ هزار و ۴۰۰ تومان) از طریق پرداخت الکترونیک در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اقدام کرده و سپس نسبت به تکمیل فرم مشخصات بررسی صلاحیت‌های عمومی مندرج در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش اقدام و کد پیگیری مربوط را دریافت کنند. داوطلبانی که در این خصوص اقدام نکنند، از مراحل گزینش نهایی حذف خواهند شد.

بر اساس مقررات وظیفه عمومی سنوات تحصیلی مجاز در مقطع دکتری تخصصی ناپیوسته (Ph.D) حداکثر ۶ سال است. دانشجویان اخراجی تا پایان خدمت دوره ضرورت و یا اخذ معافیت دائم، مجاز به ادامه تحصیل نیستند.

سربازان در حال انجام خدمت، مجاز به تحصیل همزمان با انجام خدمت دوره ضرورت نیستند و در صورت قبولی در دانشگاه و نداشتن غیبت، برای برخورداری از معافیت تحصیلی، از خدمت ترخیص خواهند شد.

مشمولان غایب به هیچ وجه حق شرکت در این آزمون را نداشته و در صورت شرکت و قبولی، مجوز تحصیل برای آنان صادر نخواهد شد و دانشگاه‌ها نیز مجاز به ثبت نام از آن‌ها نیستند.

هر زمان مشخص شود که داوطلب، حقایق را کتمان کرده یا واجد یکی از شرایط و ضوابط مندرج در این دفترچه نیست، در هر مرحله‌ای که باشد (ثبت نام، شرکت در آزمون، پذیرفته شدن، حین تحصیل در دانشگاه و) … از ادامه آزمون یا تحصیل محروم خواهد شد.

از تمامی پذیرفته شدگان نهایی رشته محل‌های دوره‌های غیر از روزانه و روزانه- غیردولتی شامل: دوره‌های نوبت دوم، پردیس خودگردان، پیام نور، مشترک، غیردولتی و غیرانتفاعی شهریه دریافت خواهد شد.

آزمون دکتری ۱۴۰۳ مرحله تکمیل ظرفیت ندارد

طبق مصوبه هفتمین جلسه به تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ و دوازدهمین جلسه به تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۰۱ شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، در سال ۱۴۰۳ مرحله تکمیل ظرفیت در آزمون دکتری وجود نخواهد داشت.

دانشجویان شاغل تحصیل در مقطع دکتری (به شرط نداشتن مشکل نظام وظیفه برای برادران)، می‌توانستند بدون انصراف از تحصیل در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ ثبت نام و شرکت کنند. این داوطلبان پس از اعلام نتایج نهایی در صورت قبولی در این آزمون، باید انصراف قطعی از رشته قبلی را به دانشگاه جدید محل تحصیل ارائه دهند.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون دکتری دانشگاه آزاد تا ۱۲ اردیبهشت
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی