Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@04:45:19 GMT

۶۳ درصد از منازل روستایی استان تهران فرسوده است

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۷۵۲۴۷

۶۳ درصد از منازل روستایی استان تهران فرسوده است

غلامرضا صالحی روز سه‌شنبه در جلسه بررسی مشکلات مناطق روستایی پیشوا که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: از مجموع ۲۲۶ هزار منزل روستایی استان تهران، ۱۴۳ هزار واحد معادل ۶۳ درصد نیازمند مقاوم‌سازی است که برای تحقق این مهم، دولت تسهیلات ویژه و بدون محدودیت در نظر گرفته است.
وی افزود: در حوزه مقاوم سازی، محدودیتی برای ارائه تسهیلات به متقاضیان وجود ندارد ولی از بانک‌های عامل نیز توقع است که همکاری بیشتری با بنیاد مسکن داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صالحی اظهار کرد: در حال حاضر به منظور مقاوم‌سازی منازل روستایی، تفاهم‌نامه ای با سپاه استان تهران به امضا رسیده که در آن، سپاه تا ۱۵ میلیون تومان در زمینه مقاوم‌سازی به متقاضیان کمک می‌کند.
وی همچنین از ارائه ۴۰ میلیون تومان تسهیلات با سود ۴ درصد، دوره تنفس ۳ ساله و تقسیط ۱۲ ساله برای مقاوم سازی منازل روستایی خبر داد.
صالحی گفت: بر اساس تفاهمنامه منعقد شده با کمیته امداد و بهزیستی، به جامعه هدف متقاضی مقاوم سازی منازل روستایی، تا ۱۵ میلیون تومان کمک می‌شود.
وی تصریح کرد: برای بازسازی خانه‌های خشتی و گلی در حال تخریب،مبلغ ۸ میلیون تومان به‌صورت بلاعوض پرداخت شده و در حوزه نظارت و تهیه نقشه نیز نهایت مساعدت با متقاضیان انجام می‌شود.
صالحی یکی از مشکلات استان تهران در حوزه مسکن روستایی را ساخت و سازهای خارج از محدوده‌ روستا یاد کرد که زیر نظر جهاد کشاورزی قرار دارد.
تسهیل فرایند اداری مردم را به تبعیت از قانون ترغیب می‌کند
فرماندار شهرستان پیشوا نیز در این جلسه گفت: برای آنکه مردم به سمت قانونمداری سوق داده شوند، لازم است با جلوگیری از زمان‌بر شدن فرآیند اداری، امور را سرعت بخشیده و صدور پروانه‌های ساختمانی تسریع گردد.
حسین عباسی افزود: اگر قرار است خدمت اثرگذاری به مردم ارائه شود، لازم است تا جایی که می‌توان قوانین را به نفع مردم تفسیر و پیشبرد امور آنان را تسهیل و تسریع کرد.
وی با تأکید بر لزوم ارتقاء دفتر نمایندگی بنیاد مسکن در پیشوا گفت: وجود ۳۸ روستا در شهرستان پیشوا تشکیلات اداری قوی و منسجمی را در حوزه بنیاد مسکن می‌طلبد،در این راستا ضروری است دفتر نمایندگی این نهاد در پیشوا به اداره ارتقا داده شود.
عباسی گفت: مقاوم سازی خانه‌های فرسوده روستایی، اولویت شهرستان در دو سال گذشته بوده که تلاش شده با آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی، مردم را به این کار مهم ترغیب کرد.
فرماندار پیشوا از به‌سازی جاده‌های روستایی به عنوان نیاز اصلی روستائیان یاد کرد و افزود: زیرسازی معابر برخی روستاها از جمله یوسف‌رضا، عسگرآباد و رودبارک سال گذشته توسط دهیاری‌ها انجام شده ولی عدم تامین آسفالت مورد نیاز از سوی بنیاد مسکن باعث بروز مشکلات و نارضایتی‌هایی گردیده است.
پیشوا با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.
 

برچسب‌ها حسین عباسی بنياد مسكن انقلاب اسلامی پیشوا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسین عباسی بنياد مسكن انقلاب اسلامی پیشوا حسین عباسی بنياد مسكن انقلاب اسلامی پیشوا منازل روستایی میلیون تومان استان تهران مقاوم سازی بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۵۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خط راه آهن در منطقه ۱۷ شهری تهران در سال‌های گذشته به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، تصریح کرد: بعد از این عملیات چندین موضوع مورد تاکید قرار گرفت از جمله این موضوعات، ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران بود که بر رعایت آنها تأکید شد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده رو‌ها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظر‌هایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وی افزود: هم‌اکنون پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است و هم اکنون منتظر تایید هیأت وزیران است که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می‌شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد روستایی در سطح کشور
  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا