Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  علی رضایی نماینده مردم شهرستان‌های کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه در جلسه شورای اداری کنگاور  با بیان اینکه مهمترین مشکل کشور بیکاری، رکود، تورم مشکلات اقتصادی و معیشت مردم است، گفت: جوانان از بیکاری رنج می‌برند و برای برون رفت از این مشکلات راهی جز اتکا به ظرفیت‌های داخل نداریم مدیران دستگاه‌هایی که بتواند سرمایه‌گذاران را ترغیب نمایند که در کنگاور سرمایه‌گذاری کنند، مورد تشویق و تقدیر قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین اضافه کرد: در جهت کنترل بیکاری و ایجاد اشتغال برای جوانان و توجه به طبقه ضعیف جامعه، مدیران به سرعت باید به سراغ سرمایه گذاران رفته و او را ترغیب نمایند که در شهرستان سرمایه گذاری کنند.

او که تجربه کار در سازمان برنامه و بودجه هم در کارنامه خود دارد، در خصوص نقش اعتبارات عمرانی در توسعه استان معتقد است؛ ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه کرمانشاه نیاز است که تنها ۲ هزار میلیارد تومان آن اختصاص داده می‌شود.

او با تاکید بر اینکه نظام سلطه با ابزار‌ها و شیوه‌های مختلف به دنبال ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی است، اظهار داشت: ۴۰ سال است که تحریم‌ها را اعمال کرده اند و خیال باطلی برای شکستن مقاومت مثال زدنی ایرانی‌ها را در ذهن می‌پرورانند.
او گفت: تحریم‌ها ملت ایران را روز به روز مقاوم‌تر کرد که بر روی پای خود بایستیم و باید برای تغییر در معیشت زندگی مردم همه توان خود را به کار بگیریم.

نماینده کنگاور در مجلس شورای اسلامی در ادامه فرهنگ و اقتصاد را ۲ مولفه‌ پیشروان نظام جمهوری اسلامی برشمرد، تاکید کرد: از دستگاه‌های فرهنگی می‌خواهیم نسبت به اصالت‌ها و سنت‌ها بی توجه نباشند.

او در ادامه به ملاقات خود با چهار وزیر دولت تدبیر و امید در راستای پیگیری مشکلات حوزه انتخابیه خبر داد و افزود: مشکلاتی همچون گازرسانی به روستا‌ها در تابستان، آبرسانی به روستا‌های محروم قبل از پیک گرما، دفاع از حقوق جانبازان زیر ۲۵ درصد و پیگیری جذب معلمان حق التدریسی و نهضت سواد آموزی را پیگیری کرده ام.

از دیگر مواردی که نماینده کنگاور طی این مدت پیگیری کرده است، می‌توان به پیگیری حق مناطق جنگی، همسان سازی حقوق‌های بازنشسته‌های لشگری و کشوری، توسعه راه‌های روستایی و آنتن دهی به تمام روستا‌های شرق استان به خصوص همراه اول اشاره کرد.

کنگاور به کارخانه چغندر قند نیاز دارد


حجت الاسلام علی محمد لروند امام جمعه کنگاور گفت: جلوگیری از واگذاری سیلو کنگاور به بخش خصوصی، پیگیری برای اتمام ساخت سد آناهیتا که کمک به احداث کارخانجات مادر هم خواهد بود، پیگیری احداث کارخانه چغندر قند در شهرستان و تعیین تکلیف زمین‌های شهرک نیروی انتظامی که ۱۷ سال است مردم در بلاتکلیفی به سر می‌برند از جمله این موارد است.

شهردار کنگاور نیز در این جلسه خواستار اصلاح برخی از قوانین شد و افزود: قانون تعلق نگرفتن آسفالت به شهر‌های بالای ۵۰ هزار جمعیت یکی از مشکلات شهرداری‌ها است.
رامین صادقی، همچنین تعیین تکلیف زمین‌های شهرک نیروی انتظامی و افزایش سهم شهرداری کنگاور در اعتبارات عمرانی ملی و استانی را مورد تاکید قرار داد.
بافت فرسوده مدارس و فضا‌های آموزشی، عدم توان پرداخت مددجویان کمیته امداد برای هزینه‌های بیمه سلامت، مشکلات زیرساختی دانشکده فنی و حرفه ای، عدم مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور، نیاز مبرم به درمان تامین اجتماعی با توجه به جامعه آماری بالا از جمله موضوعاتی بود که روسای دیگر ادارات به آن‌ها اشاره کردند.
انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مجلس شورای اسلامی اشتغال جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۷۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، یوسف مغروری، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان شمالی با گرامی‌داشت روز شوراها اظهار کرد: بودجه مصوب شهرداری بجنورد در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۴۲۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۶۵۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۸۹۴ میلیارد تومان بوده و برای سال ۱۴۰۳ نیز یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مصوب شده است.

وی عنوان کرد: تحقق بخش قابل توجهی از بودجه مصوب سال ۱۴۰۳ در گرو اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان همچنین از محل اوراق مشارکت، جلب و جذب سرمایه گذاران، اختصاص اعتبارات دولتی همچنین صدور پروانه‌های ساختمانی است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد خاطرنشان کرد: تحقق اخذ مطالبات شهرداری بجنورد از دستگاه‌های اجرایی استان که به مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان است به همراهی دستگاه‌های اجرایی ذی ربط به ویژه اداره‌کل اقتصاد و دارایی استان بستگی دارد.

وی افزود: با این وجود، متاسفانه دستگاه‌های اجرایی ذی ربط و اداراه‌کل اقتصاد و دارایی در استان، تسویه این مطالبات را جدی نمی‌گیرند.

در عین حال، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بجنورد بیان کرد: برای ارتقای شاخص‌های عمران شهری در شهر بجنورد از جمله در زمینه انجام آسفالت معابر و بهسازی آسفالت معابر این شهر به تامین ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا شهر بجنورد به میانگین شاخص‌های توسعه عمران شهری کشور نزدیک شود.

وی در خاتمه به اختصاص ۸.۸ هکتار زمین در منطقه گلستان شهر بجنورد از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی استان به شهرداری بجنورد در راستای ارائه خدمات شهری توسط شهرداری بجنورد به این منطقه مسکونی از مسکن مهر مرکز استان نیز اشاره کرد.

مغروری گلایه کرد: متاسفانه زمین اختصاص یافته دارای معارض است.

خبرنگار:سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228974 برچسب‌ها بجنورد سازه های عمرانی بودجه

دیگر خبرها

  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • قانون مدیریت یکپارچه شهری توسط مجلس پیگیری شود
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • مشکلات اولویت‌دار کارگران و کارفرمایان احصا و مورد رسیدگی قرار گیرد
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار