Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس جمهور آمریکا در ادامه تلاش خود برای تمدید تحریم های تسلیحاتی، این بار برایان هوک را راهی غرب آسیا کرده است. تاریخ انتشار: 04:00 - 11 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۳۴۹۸

خبرگزاری میزان – دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا، «برایان هوک»، مشاور ارشد خود را راهی منطقه خلیج فارس کرد تا بتواند یک ائتلاف باصطلاح ضد ایران را تشکیل بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«هوک»، مسئول اقدام ایران است و در سفر به عربستان سعودی، امارات و بحرین با مقام‎های رژیم های غیر مردمی این کشورها دیدار و گفت وگو کرد تا بتواند آنها را علیه ایران در جلوگیری از لغو تحریم های تسلیحاتی با خود همصدا کنند، اما با این وجود سفر وی و دیدار با «عادل الجبیر» و برگزاری یک نشست خبری مشترک و اراجیفی که آن دو علیه ایران بر زبان راندند، نشان دهنده ضعف تلاش های سیاسی واشنگتن در همراه کردن افکار عمومی دنیا علیه ایران در موضوع تحریم های تسلیحاتی است.

آمریکا برای رسیدن به هدف خود، به سراغ رژیم هایی رفته است که توان اداره کشور خود را بدون حمایت های واشنگتن ندارند و اگر ذره ای از حمایت های کاخ سفید از روی آنها برداشته شود، سقوط خواهند کرد.

عربستان سعودی با وجودی که در باتلاق یمن گرفتار شده است و راهی هم برای خروج از آن نمی‎یابد، برای سرپوش گذاشتن بر جنایاتی که در این کشور فقیر با مردمانی مظلوم و بی دفاع مرتکب میشود، سعی دارد در شرایط کنونی، نوک پیکان انتقادات به خود را جابجا کرده و با بازی در زمین آمریکا، در یک برنامه ایران هراسی دیگر مشارکت کند.

با این وجود عربستان سعودی جایگاه مناسبی در معادلات سیاسی بین المللی ندارد و در حمله به یمن نیز وضعیت بسیار نامناسب تری را سپری می‎کند.

بیشتر بخوانید: ادعاهای مشترک نتانیاهو و برایان هوک درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران نشست شورای امنیت درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

امارات و بحرین دو کشور کوچک دیگری هستند که «برایان هوک» به آنجا سفر کرد و در آخرین روز حضور خود به بحرین رفت.

رژیم بحرین سال هاست که مشغول سرکوب مردم این کشور است، مردمی که خواهان برقراری دولت مردمی در این کشور هستند که بر اساس رأی مستقیم آنها انتخاب شده باشد.

همراهی حکام بحرین و امارات و عربستان سعودی با آمریکا علیه ایران، در حالی است که کشورهای دیگر منطقه با آمریکا همراهی نکرده اند؛ «برایان هوک»، با آگاهی از همراه نشدن کویت، عمان و قطر با خواسته آمریکا به این سه کشور سفر نکرد، علاوه بر آن عراق نیز قطعاً با خواسته واشنگتن موافقت نمی‎کرد.

مقایسه سه کشور اولیه با سه کشور دوم نشان می‎دهد تبعیت محض عربستان، امارات و بحرین از آمریکا مشکلات آنها را افزایش داده در حالی که قطر، عمان و کویت که کمترین تبعیت را در مقایسه با سه کشور دیگر از آمریکا داشته اند، آسوده تر هستند.

حتی اگر «هوک» به کویت، قطر و عمان هم سفر کرده بود، مقام‎های این سه کشور به شدت عربستان، امارات و بحرین علیه ایران موضع گیری نمی‎کردند.

با توجه به جایگاه کشورهای عربی منطقه نزد افکار عمومی و حتی در مجامع بین المللی، اقدام آمریکا برای همراه کردن آنها آب در هاون کوبیدن است.

شورای امنیت سازمان ملل اگر هم به خواسته آمریکا تن بدهد، با وتوی رسیه یا چین روبرو خواهد شد که برای آن چاره ای ندارد.

مسکو و پکن با قاطعیت با خواسته آمریکا برای جلوگیری از لغو تحریم های تسلیحاتی ایران مخالفت کرده اند.

بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد که پس از امضای توافق هسته ای صادر شد، تحریم های تسلیحاتی ایران در اکتبر(مهر ماه) نزدیک به چهار ماه دیگر به پایان می‎رسد.

ایران با لغو تحریم های تسلیحاتی خود، می‎تواند سلاح صادر کند و خریداری نماید.

تلاش های آمریکا برای ادامه تحریم های تسلیحاتی ایران، که یک اقدام غیر قانونی است، از هم اکنون شکست خورده است؛ شکستی که در مهر ماه سال جاری بر انزوای سیاسی رژیم آمریکا خواهد افزود.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا دونالد ترامپ تحریم های تسلیحاتی تسلیحاتی ایران امارات و بحرین عربستان سعودی برایان هوک علیه ایران سه کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۸۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است

مسئول سابق واحد جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد گفته که ایران شبکه‌ای جهانی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است.

به گزارش فارس به نقل از «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.

در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یو‌آنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشور‌های مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

دیگر خبرها

  • خلیج فارس جزو هویت ملی ایران
  • نقش خلیج فارس در راهبرد امنیت ملی کشور بی‌بدیل است
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • حقوق و مزایای کارگران مورد توجه قرار گیرد
  • خلیج فارس نقشی راهبردی در کشور دارد
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود