Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ محمد رفیعی موحد عکاس و الهام پناهی فر خبرنگار خبرگزاری تسنیم استان قم در پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر حائز رتبه برتر شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان قم با حضور مسئولین و خبرنگاران و فعالان رسانه در سالن همایش های شهرداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جشنواره از سوی سازمان بسیج رسانه قم و با مشارکت سازمان فرهنگی هنری شهرداری قم، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، دبیرخانه کنگره شهدای استان و شهرداری قم برگزار شد.

در پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر بیش از 100 نفر از اهالی رسانه قم در بخش های خبر، تیتر، مصاحبه، گزارش، عکس، گزارش تصویری، ژورنالیسم تلویزیونی و مستند و همچنین بخش ویژه جشنواره به رقابت پرداختند.

آئین اختتامیه پنجمین جشنواره تولیدات رسانه‌ای ابوذر استان قم برگزار شدآثار هنرمندان صدا و سیمای مرکز گیلان به جشنواره‌های بین‌المللی راه یافتداوران جشنواره فیلم کوتاه کشف استعداد معرفی شدند

در بخش گزارش تصویری محمد رفیعی موحد رتبه سوم را به دست آورد، در بخش مصاحبه نیز الهام پناهی فر با اثر "روایت خواندنی هنرمند قمی از تصویرگری سه نسل از شهدا؛ سیره شهدا خط بطلانی بر زرق‌وبرق دنیاست" رتبه سوم را کسب کرد.

محمد رفیعی موحد از جمله عکاسان خبری در استان قم است که در عین جوانی تجربه زیادی در عرصه عکاسی دارد، به تصویر کشیدن مشکلات مناطق محروم کشور و استان قم از جمله فعالیت های این عکاس جوان و شاخص استان است.

الهام پناهی فر خبرنگار تسنیم از جمله خبرنگاران فعال در عرصه ایثار و شهادت است، این خبرنگار و گزارش نویس قمی گزارش های برجسته  و شاخصی درباره معلولین وفرهنگیان برتر قم نیز نوشته است، این خبرنگار متعهد استان در جشنواره چهارم ابوذر به رتبه برتر دست پیدا کرده بود.

انتهای پیام/452/ش

R7854/P/S6,62/CT11 بیشتر بخوانید... ‌دستگاه‌های اجرایی استان لرستان حق شکایت از خبرنگاران را ندارند مواضع خبرنگاران تسنیم در کردستان بی‌طرفانه و مطالبه‌گرانه است

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۸۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ­ حیدرزاده در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره موضوع پژوهش گفت: موضوع برنامه و مستندی که قرار است طبق این متن آماده شود، سقط جنین است و آشفتگی آماری که در این حوزه مشاهده می‌شود که ما آمار متقنی نداریم که در دست سیاست گذاران و برنامه ریزان باشد برای اینکه بتوانند برای پیشگیری و کم کردن آمار سقط جنین برنامه ریزی کنند، ­­این مستند به این آشفتگی آماری می‌پردازد.

وی افزود: مجموعه مستند «کوچک، بزرگ و بزرگتر» که از طرف رادیو معارف ساخته می‌شود یک مجوعه مستند ۱۵ قسمتی است و این پژوهش یکی از ۱۵ قسمتی است که ساخته می‌شود و قرار است، ­اواخر تابستان از رادیو معارف پخش شود.

وی درباره دشواری‌های کار و روند کار گفت: مهم‌ترین مشکلی که در این حوزه و موضوع داریم اینکه افراد خیلی خوددار هستند که اطلاعات بدهند و کسانی که غیرقانونی کار کرده اند حاضر نیستند­، جلوی دوربین مصاحبه کنند. ­

وی افزود:­ ما برای خیلی از منابع تحقیقاتی خود به صورت میدانی با افراد گفتگو می‌کنیم ­و ­مجبوریم در مناطقی که دارو‌هایی غیرمجاز این موارد خرید و فروش می‌شود، حضور داشته باشیم، خطراتی که در این زمینه است، مهم‌ترین مشکل در مسیر ساخت این مجموعه است، ما توانستیم با چند نفر از گروه‌هایی که در زمینه سقط جنین مبارزه می‌کند مرتبط بشویم که این نقص را جبران کنیم.

وی درباره فرق پژوهش رادیویی با پژوهش مکتوب گفت: برای ساخت مستند رادیویی چند مرحله وجود دارد، ­­مرحله اول باید این مستند براساس یک پژوهش انجام شود، ­­پژوهشی که براساس واقعیت‌های میدانی، تحقیق‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی که معتبر هستند و منابع دیگر که بتوانند اطلاعاتی درباره موضوع ارایه بدهد؛ آرشیو‌های صوتی و تصویری است، ­ مصاحبه‌های مردمی است حتی مصاحبه‌های کارشناسان و افراد خبره، اما تفاوتی که با پژوهش دانشگاهی دارد این است که تکیه ما به آمار به روز خیلی بیشتر است.

درباره این موضوع سالهاست که مقاله نوشته می‌شود، رساله‌های دکتری دفاع می‌شود و مقاله‌هایی که در در نشریات علمی معتبر چاپ می‌شود ولی اینها دیگر منبع ­قابل استفاده برای مستندی که در این حوزه می‌خواهد ساخته شود، نیست و باید به روز باشد تا بتوانیم اعتماد مخاطب را جلب کنیم.

او درباره همکاری نهاد‌ها هم گفت: یک بخشی از نهاد‌های دولتی معمولا در این زمینه زیاد همراهی نمی‌کنند شاید به این علت که به نوعی نقص کار بعضی از نهاد‌ها مخصوصا در حوزه بهداشت و درمان را نشان می‌دهد، خیلی مایل نیستند در این حوزه کار کنند، ولی گروه مردمی هست که در این زمینه خیلی فعال هستند که شعبه‌های متعددی دارند و دارند در زمینه حفظ حیات جنین کار می‌کنند.

وی گفت: منظور از آشفتگی آماری سقط جنین، سقط جنین قانونی نیست، سقط جنین قانونی آمار دارد  که وزارت بهداشت و پزشکی قانونی به صورت رسمی اعلام می‌کنند اما  این آماری که آنها ­اعلام می‌کنند، با آن آماری که در جامعه اتقاق می‌افتد خیلی متفاوت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



­
­

دیگر خبرها

  • گزارش رسانه روسی از دوران طلایی سردار آزمون در زنیت
  • فیلمساز برجسته و برنده نخل طلای کن درگذشت
  • دومین جشنواره عکاسی سنندج با حضور ۵۰ عکاس ملی و بین المللی آغاز به کار کرد
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • اسلامشهر رتبه برتر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات در استان
  • برترین های«آب و رسانه » در استان سمنان تجلیل شدند
  • گزارش خبرگزاری مهر رتبه دوم جشنواره آب و رسانه را کسب کرد
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • ۹ رتبه برتر جشنواره سفیران سلامت برای دانش‌آموزان خوزستانی
  • حضور دانش‌آموز عکاس ایرانی در جشنواره‌ای در روسیه