Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تحقیقات جدید حاکی از آن است که دارو‌های استاتین می‌توانند نرخ مرگ و میر بیماران کووید ۱۹ را کاهش دهند. تاریخ انتشار: 08:53 - 11 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۳۶۹۶

خبرگزاری میزان - مهر نوشت: مطالعات حیوانی نشان می‌دهد دارو‌های استاتین می‌توانند واکنش‌های سلول‌های ایمنی را بهبود بخشند، التهاب را کاهش دهند، و روند پیشرفت اسیب به ریه‌ها را کُند نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه هنوز تاثیر این دارو بر روی انسان مشخص نیست.

در این تحقیق، محققان دانشگاه ووهان چین، ۱۳،۹۸۱ بیمار را که ۱۲۱۹ نفرشان استاتین دریافت کرده بودند مورد بررسی قرار دادند.

بعد از ۲۸ روز پیگیری وضعیت این افراد، محققان دریافتند نرخ مرگ و میر در گروه دریافت کننده استاتین ۵.۲ درصد بود درحالیکه این نرخ در گروه دیگر ۹.۴ درصد بود.

یک مطالعه دیگر هم نشان می‌دهد که مصرف داروی استاتین با کاهش نیاز به دستگاه تنفس ونتیلاتور، پذیرش در بخش مراقبت‌های ویژه و بروز سندروم حاد تنفسی در بیماران کووید ۱۹ مرتبط است.

بعلاوه افراد مصرف کننده استاتین در مقایسه با افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند دارای میزان کمتر علائم بیولوژیکی التهاب هستند که نشان می‌دهد این دارو‌ها می‌توانند از پیشرفت بیماری در بیماران پیشگیری کند.

«لی هانگ لیانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «این نتایج، ایمنی و کارآمدی دارو‌های استاتین را در درمان بیماران کووید ۱۹ بستری شده در بیمارستان اثبات می‌کند.»

محققان معتقدند افزودن استاتین‌ها به روند درمانی بیماران کووید ۱۹ بسیار امیدبخش است.

بیشتر بخوانید: ضرورت جلوگیری از عادی‌سازی کرونا+فیلم

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماران کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۹۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دکتر حبیب‌الله خزایی روز شنبه با بیان اینکه عموم مردم بعد از چند شب بی‌خوابی سراغ مصرف دارو‌های خواب آور می‌روند به ایرنا توضیح داد که مصرف خودسرانه دارو‌های خواب آور می‌تواند عواقب، پیامد‌ها و عوارضی را برای شخص مصرف کننده در پی داشته باشد.

این فوق تخصص طب خواب با اشاره به اینکه بی‌خوابی باید حداقل سه ماه و هفته‌ای سه شب ادامه داشته باشد افزود: اگر شخصی در این مدت بی خوابی را تجربه کرد، نیاز به پیگیری و دریافت خدمات تخصصی و در صورت نیاز و تشخیص پزشک، نیاز به مصرف دارو خواهد داشت.

دکتر خزایی با تاکید بر اینکه بی خوابی‌های زودگذر عموما بدون نیاز به مصرف دارو خود به خود از بین می‌روند گفت: کسانی که تجربه کوتاه مدتی از بی خوابی دارند نباید خودسرانه به مصرف دارو روی بیاورند چراکه این دارو‌های غیرنسخه ای، خطر وابستگی شدید را در فرد ایجاد می‌کند.

وی ضمن هشدار نسبت به مصرف دارو‌های خواب آور گفت: اغلب بی خوابی‌های اتفاق افتاده برای افراد نیاز به مصرف هیچ دارویی ندارند و بعد از مدتی این مشکل حل خواهد شد.

 یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در حوزه سلامت جسم و روان انسان ها، خواب نرمال و طبیعی است چراکه بروز اختلال در روند آن، می‌تواند سلامت انسان‌ها را مورد تهدید قرار دهد و براساس آخرین اطلاعات از انجمن علمی روان پزشکان ایران، یک سوم مردم ایران از بی خوابی به عنوان شایع‌ترین اختلال خواب رنج می‌برند.

در سال ۲۰۱۰ یک مطالعه توسط محققان دانشگاه 'وارویک' نشان داد: افرادی که هر شب کمتر از ۶ ساعت می‌خوابند در قیاس با افرادی که در شب ۶ تا ۸ ساعت توصیه شده می‌خوابند، ۱۲ درصد بیشتر احتمال دارد که دچار مرگ زودهنگام (پیش از ۶۵ سال) شوند.

از سوی دیگر مطالعات نشان داده اند که خوابیدن بازیابی قطعاتی از اطلاعات را که ممکن است در گوشه‌ای از مغز ما فراموش شده باشند، آسانتر می‌کند و همچنین مطالعه دیگری از محققان دانشگاه اکستر نشان داد که در دو موقعیت که افراد اطلاعات را در طول دوره ۱۲ ساعته بیداری فراموش می‌کنند، احتمال بیاد آوردن این اطلاعات بعد از یک شب خوابیدن، حدود ۲ برابر می‌شود.



دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند