Web Analytics Made Easy - Statcounter

«غلامحسین دهقانی» که به نمایندگی از ایران در کنفرانس چهارم بروکسل برای آینده سوریه و منطقه حضور یافته بود،در واکنشی قاطع به سخنان وزیر خارجه عربستان سعودی تاکید کرد: وزیر خارجه عربستان سعودی که حکومت متبوعش بانک مرکزی تروریسم و بانی اصلی افراط گرایی در منطقه و ورای آن است، در تلاش برای فرار از اتهاماتی که به خاطر جنایات این کشور در سوریه با آن روبه رو است، به اتهام‌زنی به ایران روی آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقانی افزود: همه می‌دانند که در یک دهه گذشته ایران در خط اول جبهه مبارزه با داعش و تروریسم تکفیری در سوریه و منطقه قرار دارد.

وی با بیان این که جمهوری اسلامی ایران از همه تدابیری که برای کاهش آلام و رنج مردم سوریه اتخاذ شده، استقبال می‌کند، افزود: ایران از درخواست دبیرکل ملل متحد برای آتش بس جهانی به طور عام، و به ویژه توقف درگیری‌ها در سوریه استقبال و از آن حمایت می کند.

دهقانی با اشاره به تلاش‌های ایران در یک دهه گذشته در کمک به مردم سوریه خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران بویژه در دوران شیوع کرونا تلاش کرده است به نیازهای بشردوستانه مردم سوریه رسیدگی کرده و از مصائب آنها بکاهد و این کار را ادامه خواهد داد و جامعه بین‌المللی هم مسئولیتی مضاعف در برابر مردم سوریه دارد.

دهقانی با تقبیحِ تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه آمریکا از جمله علیه سوریه و تمدید این تحریم‌ها تاکید کرد: این تحریم‌ها روند مبارزه با کرونا را دشوارتر کرده و فشار اصلی آن را مردم عادی تحمل می‌کنند.

 این دیپلمات کشورمان مشخصا به اعمال قانون تحریمی سزار علیه مردم سوریه اشاره کرد و آن را خلاف حقوق بین‌الملل و اصول بنیادین اخلاقی و انسانی توصیف کرد و افزود: تنها نتیجه این تحریم‌ها وخامت بیش از پیش رنج و مصیبت مردم سوریه است .

سفیر ایران در اتحادیه اروپا متذکر شد: ما بر این باوریم که تحمیل چنین تحریم‌هایی در حکم مبادرت به تروریسم اقتصادی است که زندگی بسیاری از انسان‌های بیگناه را به تباهی می‌کشاند.

دهقانی به کمک‌های جهانی برای بازسازی سوریه اشاره کرد و گفت: این نوع کمک‌ها نباید دستمایه‌ای برای اخذ امتیازات سیاسی باشد و جامعه جهانی باید حداقل‌های ضروری مربوط به بازسازی و بازگشت امن آوارگان سوری به موطن خود را فراهم کند.

وی با اشاره به نقش جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای فرایند آستانه و تلاش‌های ایران برای پایان دادن به درگیری نظامی در سوریه گفت: ایران همواره برای توقف عملیات نظامی و نیل به راه‌حلی سیاسی کوشیده و به تشکیل کمیته قانون اساسی به عنوان مبنایی برای گفت و گوهای سوری-سوری کمک کرده است .

سفیر ایران در بلژیک تصریح کرد: هرگونه موفقیت در روند سیاسی منوط به احترام برای حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه و خروج نیروهای خارجی است که به صورت غیرقانونی در این کشور حضور دارند.

برچسب‌ها تروریسم گروه تروریستی داعش اتحادیه اروپا بلژیک ایالات متحده آمریکا غلامحسین دهقانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تروریسم گروه تروریستی داعش اتحادیه اروپا بلژیک ایالات متحده آمریکا تروریسم گروه تروریستی داعش اتحادیه اروپا بلژیک ایالات متحده آمریکا مردم سوریه تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۹۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت

به گزارش صدای ایران از انتخاب،«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات اسرائیل گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صد‌ها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی دراسرائیل، پس از حمله تل آویو علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام ایران را «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آنها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم به خودی خود، ایران را باز نمی‌دارد. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشور‌هایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آنها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیان کرد: زمان دیپلماسی و حداکثر تلاش‌های دیپلماتیک برای اقدام به آرام کردن وضعیت است. زمان درخواست از همه برای ایفای نقش فرارسیده است. اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو آن با بازیگران مهم در تماس هستند، چراکه اتحادیه اروپا کانال‌های ارتباطی با تمامی طرفین را باز نگه می‌دارد.

او در بخش دیگری از اظهاراتش مطرح کرد: غزه کانون تنش‌های منطقه است. تمامی بهت و حیرتی که منطقه و سراسر جهان را فراگرفته، از آن نشات می‌گیرد.

بورل افزود: ما باید با در نظر داشتن تمامی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، تعهد مطلق‌مان به دفاع و موجودیت اسراییل، همچنین هزینه انسانی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، بتوانیم در منطقه صلح و ثبات ایجاد کنیم.

او با تاکید بر اهمیت راهکار «دو دولتی» برای حل‌وفصل مسلئه فلسطین گفت: صدای اروپا باید صدای منطق باشد که تلاش می‌کند رنج انسانی را کاهش دهد و به دنبال صلحی پایدار باشد که از نظر ما، تنها از طریق روندی سیاسی حاصل می‌شود که به راهکار دو دولت منجر می‌شود.

دیگر خبرها

  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • دفاع برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • دفاع متفاوت برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران | در حالی که کت و شلوار  پوشیده‌اید ...| ویدئو
  • دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران | در حالی که کت و شلوار  پوشیده‌اید ...| ویدئو
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند