Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:35:27 GMT

همگامی وزارت ورزش با جامعه برای شکست کرونا

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۰۲۲۳

همگامی وزارت ورزش با جامعه برای شکست کرونا

همدلی که با تشکیل ستاد ملی مقابله با کرونا آغاز و دستورات این ستاد مورد تایید مقامات عالی نظام قرار گرفت. این ستاد در حالی به ریاست «سعید نمکی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شد که دکتر «حسن روحانی» رییس جمهوری و اعضای کابینه او نظارت مستمری بر آن داشتند و تمام دستورات این ستاد برای سایر وزارتخانه‌ها قابلیت اجرا را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از وزارتخانه‌هایی که در چهار ماه گذشته در راستای دستورات این ستاد بیشترین همکاری ممکن را داشته است، وزارت ورزش و جوانان بود.

وزارتخانه‌ای که برخلاف سایر نهادهای دولتی در ۲ بخش اداری و ورزشی تدابیر خاصی را در دستور کار قرار داد، تدابیری که موجب شد تا هم قهرمانان ورزشی و هم جامعه ورزش کشور از گزند این ویروس ناشناخته در امان باشند. «مسعود سلطانی‌فر» به ‌عنوان سکان‌دار ورزش ایران با همکاری کمیته ملی المپیک و پارالمپیک و در راستای اجرایی شدن دستورات ستاد ملی پیشگیری از شیوع کرونا اقداماتی انجام داد که برخی از آن‌ها به شرح ذیل است.

۱- یکی از عوامل اصلی شیوع و فراگیری ویروس کرونا اجتماعات است، اجتماعاتی که به بهانه‌های مختلف تشکیل می‌شود. شکل‌گیری این اجتماعات در بخش ورزش بیش از بخش‌های دیگر است. تمرینات تیم‌های ورزشی و مسابقات آن‌ها موجب جمع شدن شمار زیادی از علاقه‌مندان خواهد شد و در برخی از مواقع این شمار تا حدود ۱۰۰ هزار نفر نیز خواهد رسید. در رشته‌هایی مانند فوتبال، کشتی، فوتسال، والیبال و بسکتبال این اجتماعات بیش از دیگر رشته‌ها دیده می‌شود.

نخستین اقدام وزارت ورزش برای کنترل ویروس کرونا در محیط‌های باز و ورزشگاه‌ها برگزاری مسابقات بدون تماشاگر بود. اقدامی که در چند هفته ادامه داشت؛ اما اقدام وزارتخانه و کمیته‌های ورزشی ایران به اینجا ختم نشد بلکه مسابقات، اردوهای تمرینی و دیدارهای دوستانه در سطح ملی و باشگاهی رشته‌های مختلف تعطیل شد. تعطیلی که تنها به مسابقات رسمی منتهی نشد بلکه اماکن تفریحی، استخرها و پیست‌های اسکی را نیز در برگرفت.

البته فدراسیون‌های زیرمجموعه وزارت ورزش در ۷۰ روز گذشته ورزشکاران را به حال خود رها نکردند بلکه مربیان و کادر فنی با تنظیم برنامه‌های تمرینی و قابل‌اجرا در منزل، ورزشکاران را در شرایط مسابقه قرار می‌دادند اقداماتی که در ۲ بخش رشته‌های المپیکی و پارالمپیکی مورد تحسین قرار گرفت و فیلم منتشرشده از این تمرینات در برخی از مواقع به الگویی برای دیگر اقشار جامعه تبدیل شد. انتشار چنین فیلم‌هایی موجب شد تا شهروندان نیز بتوانند با این ترفند بر یکنواختی‌های زندگی در قرنطینه خانگی غلبه کنند.

۲- پیش از فراگیری ویروس کرونا در سطح جهان، مسابقات گزینشی المپیک در جریان بود و نمایندگان کشورمان حتی شانس آن را داشتند تا در برخی رشته‌ها برای نخستین مرتبه سهمیه المپیک بگیرند. وزارت ورزش با تدبیر ویژه برخی از ورزشکارانی را که شانس حضور در توکیو را داشتند به مسابقات کسب سهمیه المپیک اعزام کرد. یکی از این رشته‌ها ژیمناستیک بود، ۲ ژیمناستیک کار ایرانی که در مسابقات استرالیا مدال نقره کسب کرده بودند با تدبیر وزارت ورزش و فدراسیون از استرالیا به ترکیه رفتند تا برای شرکت در مسابقات جمهوری آذربایجان مشکلی نداشته باشند.

در مسابقات ژیمناستیک گزینشی المپیک که در شهر باکو جمهوری آذربایجان برگزار شد «سعیدرضا کیخا» به فینال رقابت‌ها رسید اما با تصمیم مسوولان برگزار کننده، مسابقات فینال برگزار نشد.

۳- با حمایت وزارت ورزش و جوانان در ایام کرونا بخشی از بودجه جاری این وزارت‌خانه به تامین اقلام بهداشتی برای اقشار مختلف جامعه و ورزشکاران اختصاص یافت. با توجه به نیاز حتمی جامعه به تولید لوازم بهداشتی و پیشگیری، بسیاری از فضاهای ورزشی تحت نظر این وزارتخانه در اختیار ستاد ملی مبارزه با کرونا قرار گرفت. البته اقدامات وزارت ورزش در زمینهٔ پیشگیری از کرونا تنها به این چند مورد ختم نشد بلکه پس از بیانات رهبر انقلاب در ضرورت ایجاد یک پویش «همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان» وزارت ورزش، فدراسیون‌ها و ورزشکاران در این زمینه پیش‌قدم شدند.

این وزارتخانه با استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد تحت نظر خود برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، دوره‌های آنلاین آموزشی برای شهروندان و ورزشکاران برگزار کرد. این دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های توانمندسازی سمن‌ها که از دهه ۸۰ همواره به‌صورت حضوری (فیزیکی) برگزار می‌شد، با شیوع بیماری کرونا در سال ۹۹ به‌صورت آنلاین برگزار شد و این رویه قرار است تا پایان بیماری کرونا در وزارتخانه ادامه خواهد داشت.

۴- کمک به باشگاه‌های خصوصی از دیگر اقداماتی بود که وزارت ورزش و جوانان برای حمایت از ورزش انجام داد. هر چند که بنا به گفته «مسعود سلطانی‌فر» وزیر ورزش و جوانان این وزارتخانه در جریان شیوع و گسترش ویروس کرونا بیش از ۶ هزار میلیارد تومان خسارت دیده است اما وزارت ورزش و جوانان در راستای حمایت از باشگاه‌های خصوصی با کمک دولت دوازدهم،  مشوق‌های خاص را در نظر گرفت.

این مجموعه اقدامات موجب شد تا «ایرج حریرچی» معاون وزارت بهداشت و درمان، نهم اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد ملی مبارزه با کرونا در محل وزارتخانه، ضمن ابراز رضایت از عملکرد وزارت ورزش و جوانان در مبارزه با ویروس کووید ۱۹ از تلاش‌های جامعه ورزش قدردانی کند.

برچسب‌ها فوتبال ویروس کرونا کمیته ملی المپیک مسعود سلطانی فر وزارت ورزش و جوانان ژیمناستیک حسن روحانی سعید نمکی ایرج حریرچی پروندهٔ خبری رقابت های ورزشی ، قربانیان کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال ویروس کرونا کمیته ملی المپیک مسعود سلطانی فر وزارت ورزش و جوانان ژیمناستیک حسن روحانی سعید نمکی ایرج حریرچی فوتبال ویروس کرونا کمیته ملی المپیک مسعود سلطانی فر وزارت ورزش و جوانان ژیمناستیک حسن روحانی سعید نمکی ایرج حریرچی وزارت ورزش و جوانان ویروس کرونا ستاد ملی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۰۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنز محشری در بوکس قطعی شد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، روز سوم رقابت‌های بوکس قهرمانی جوانان و امیدهای آسیا، امروز (سه‌شنبه - 11 اردیبهشت ماه)  با مسابقات رده سنی امید در قزاقستان پیگیری شد و محمد محشری با برتری مقابل حریفی از هند ضمن صعود به مرحله نیمه‌نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد و سه نماینده دگیر کشورمان حذف شدند.

در وزن 75 کیلوگرم، محمد محشری در مصاف با گورپاد‌ از هند به برتری رسید  و ضمن صعود به نیمه‌نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد. او  در مرحله نیمه‌نهایی‌ با جواهر‌ اوماتالیف‌ از ازبکستان دیدار خواهد کرد.

آرشام حسنی در وزن 48 کیلوگرم در مصاف با دیگر نماینده هند شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت. حسنی در نخستین مبارزه خود مقابل بوکسوری از کره‌جنوبی به برتری رسیده بود.

در وزن 60 کیلوگرم، آرمان عبادی در پیکاری دیگری با نماینده هند شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت. علی گرجی نیز در وزن 67 کیلوگرم، علی گرجی پس از استراحت در دور نخست، در مقابل نماینده قزاقستان نتیجه را واگذار کرد و از دور مسابقات کنار رفت.

در ادامه مسابقات، فردا (چهارشنبه - 12 اردیبهشت ماه*)  مسابقات رده‌ سنی جوانان برگزار می‌شود و پنج نماینده ایران بالای رینگ می‌روند. در وزن 51 کیلوگرم، مهدی کاظمی به مصاف  ظفربیک‌ کمیل‌اوف‌ از قرقیزستان می‌رود‌.

در وزن 57 کیلوگرم، رضا فضلی که پیش از این نماینده امارات را شکست داده با قیس‌ عشیش‌ اردنی‌ روبه‌رو‌ خواهد شد. در وزن 63.5 کیلوگرم، سیدعلی‌ اکبرمیراحمدی‌ با سینگ‌ یاشی‌واردان‌ هندی می‌رود.

در وزن 80 کیلوگرم، سام‌ استکی با مهرالدینوف‌ ازبکستانی مبارزه خواهد کرد و در وزن 92 کیلوگرم، عباس گرشاسبی با آریان‌ از هند جدال‌ می‌کند.

دیگر خبرها

  • شکست رکورد ایران توسط ترانه احمدی در مسابقات اسکیت فری استایل
  • سه نماینده امید بوکس ایران از قهرمانی آسیا حذف شدند
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • برنز محشری در بوکس قطعی شد