Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید به ۵۱۴ هزار و ۲۰ نفر رسیده و تاکنون ابتلای ۱۰ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۷۲۴ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون پنج میلیون و ۷۹۸ هزار و ۲۷۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از میان چهار میلیون و ۲۷۸ هزار و ۴۳۴ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، چهار میلیون و ۲۲۰ هزار و۵۹۴ مورد معادل ۹۹ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۷ هزار و ۸۴۰ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از شش میلیون و ۳۱۲ هزار و ۲۹۰ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا پنج میلیون و ۷۹۸ هزار و ۲۷۰ نفر معادل ۹۲ درصد از موارد بهبود یافته و ۵۱۴ هزار و ۲۰ نفر معادل هشت درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

بنابر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده دو میلیون و ۷۲۷ هزار و ۸۵۳ مبتلا، ۱۳۰ هزار و ۱۲۲ قربانی

۲. برزیل یک میلیون و ۴۰۸ هزار و ۴۸۵ مبتلا، ۵۹ هزار و ۶۵۶ قربانی

۳. روسیه ۶۴۷ هزار و ۸۴۹ مبتلا، ۹۳۲۰ قربانی

۴. هند ۵۸۵ هزار و ۷۹۲ مبتلا، ۱۷ هزار و ۴۱۰ قربانی

۵. انگلیس ۳۱۲ هزار و ۶۵۴ مبتلا، ۴۳ هزار و ۷۳۰ قربانی

۶. اسپانیا ۲۹۶ هزار و ۳۵۱ مبتلا، ۲۸ هزار و ۳۵۵ قربانی

۷. پرو ۲۸۵ هزار و ۲۱۳ مبتلا، ۹۶۷۷ قربانی

۸. شیلی ۲۷۹ هزار و ۳۹۳ مبتلا، ۵۶۸۸ قربانی

۹. ایتالیا ۲۴۰ هزار و ۵۷۸ مبتلا، ۳۴ هزار و ۷۶۷ قربانی

۱۰. ایران ۲۲۷ هزار و ۶۶۲ مبتلا، ۱۰ هزار و ۸۱۷ قربانی

پس از آن کشورهای مکزیک با ۲۲۶ هزار و ۸۹ مبتلا، پاکستان با ۲۱۳ هزار و ۴۷۱ مبتلا، ترکیه با ۱۹۹ هزار و ۹۰۶ مبتلا، آلمان با ۱۹۵ هزار و ۸۳۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۱۹۰ هزار و ۸۲۳ مبتلا، فرانسه با ۱۶۴ هزار و ۸۰۱ مبتلا، آفریقای جنوبی با ۱۵۱ هزار و ۲۰۹ هزار مبتلا، بنگلادش با ۱۴۵ هزار و ۴۸۳ مبتلا و کانادا با ۱۰۴ هزار و ۲۰۴ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

سپس کلمبیا با ۹۷ هزار و ۸۴۶ مبتلا، قطر با ۹۶ هزار و ۸۸ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۵۳۴ مبتلا، سوئد با ۶۸ هزار و ۴۵۱ مبتلا، مصر با ۶۸ هزار و ۳۱۱ مبتلا، آرژانتین با ۶۴ هزار و ۵۳۰ مبتلا، بلاروس با ۶۲ هزار و ۱۱۸ مبتلا، بلژیک با ۶۱ هزار و ۴۲۷ مبتلا، اکوادور با ۵۶ هزار و ۴۳۲ مبتلا، اندونزی با ۵۶ هزار و ۳۸۵ مبتلا و هلند با ۵۰ هزار و ۲۷۳ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای امارات متحده عربی، کویت، عراق، سنگاپور، اوکراین، پرتغال، عمان، فیلیپین، لهستان، سوئیس، بولیوی، پاناما، جمهوری دومینیکن، افغانستان، رومانی، ایرلند، بحرین، نیجریه، ارمنستان، سرزمین‌های اشغالی و قزاقستان بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پرونده اکبر طبری دهه کرامت حمید ابوطالبی روح الله زم سند همکاری 25 ساله ایران و چین کلینیک سینا اطهر ویروس کرونا کووید ۱۹ مبتلایان آمار جهانی کشورهای جهان پرونده اکبر طبری دهه کرامت حمید ابوطالبی روح الله زم سند همکاری 25 ساله ایران و چین کلینیک سینا اطهر هزار مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۰۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!
  • برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام صادق(ع) در هیات عشاق الحسین
  • سیل در پاکستان ۱۷ قربانی گرفت
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • نتانیاهو برای قدرت ساکنان سرزمین‌های اشغالی را هم قربانی می‌کند