Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسن شریفی» روز چهارشنبه به ایرنا، گفت: سطح زیر کشت جو در شهرستان ساوه ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار است که به طور میانگین در شرایط متعارف از هر هکتار سه و نیم تن محصول برداشت می شود اما بارش برف در فروردین امسال باعث افت محسوس عملکرد تولید در مزارع شد.  

وی اظهار داشت: بر اساس برآوردهای انجام شده، امسال از هر هکتار سطح زیر کشت جو حدود ۲ تن محصول تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریفی گفت: در مورد خرید تضمینی جو از کشاورزان آمار دقیقی مانند گندم در دست نیست و این مساله به دلیل این است که اغلب کشاورزان محصول تولیدی را برای مصارف دام و طیور متعلق به خودشان اختصاص می دهند و یا اینکه به صورت آزاد به فروش می رسانند.

به گفته او امسال نیز قیمت خرید تضمینی جو مانند سالهای گذشته دارای تعرفه خاصی است و برای هر کیلوگرم مبلغ ۱۶ هزار و ۳۰۰ ریال به کشاورزان پرداخت می شود اما در ساوه با قیمت توافقی حدود ۲۰ هزار ریال از سوی تعاونی خریداری می شود.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان ساوه گفت: اتفاق پارسال که قیمت جو از گندم بیشتر بود و سبب شد بخشی از گندم تولیدی در حوزه های دام و طیور مصرف شود، امسال نیفتاد و دلیل آن هم اصلاح نرخ از سوی دولت و برتری قیمت گندم نسبت به جو بود.

شهرستان ساوه دارای ۱۳۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که با در نظر گرفتن ظرفیت های حوزه دام، ‌طیور، آبزیان و واحدهای صنایع تبدیلی توان تولید سالانه ۶۰۰ هزار تن محصول را دارد.

برچسب‌ها ساوه اراضی کشاورزی خرید تضمینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه اراضی کشاورزی خرید تضمینی ساوه اراضی کشاورزی خرید تضمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۱۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: بر اثر بارش‌های شدید که در هفته گذشته در استان خوزستان انجام شد، کمتر از ۴۰ درصد به مزارع و گندمزارهای استان خسارت وارد شد.

وی ادامه داد: بیشترین آسیب‌هایی که به گندمزارهای استان وارد شد، خوابیدگی محصول بوده است که برداشت محصول باید با دقت انجام تا کمترین خسارت به محصول وارد شود.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ۶۵ درصد مزارع گندم خوزستان زیر پوشش بیمه هستند، بیان کرد: بررسی و ارزیابی خسارت‌ها توسط کارشناسان در حال انجام است و غرامت کشاورزان بیمه شده ظرف یک تا دو هفته پرداخت خواهد شد.

مهاجر اظهار کرد: همچنین با پیگیری و هماهنگی‌های صورت گرفته ۵۰۰ هزار تن گندم خریداری شده در مراکز روباز به سیلوها، مراکز سرپوشیده و کارخانه‌های آرد استان خوزستان ارسال شدند.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: در بارندگی‌های اخیر هیچ گونه خسارت و آسیبی به گندم‌های خریداری شده در مراکز روباز خوزستان وارد نشده است.

کد خبر 6099428

دیگر خبرها

  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند