Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:54:17 GMT

نیازمند آرایش جنگی در بخش اقتصادی هستیم

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۱۳۳۵

نیازمند آرایش جنگی در بخش اقتصادی هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم سه شنبه شب در دیدار فعالان بخش صنعت و اقتصاد استان به مناسبت روز صنعت و معدن گفت: مشکلات و مسائل مشترکی که اصناف و تولیدکنندگان کشور دارند بسیار زیاد است به عنوان مثال نقشه راه واحد در صنعت کشور برای تعیین اولویت‌های لازم وجود ندارد و یک سری قوانین و مقررات متعدد متعارض وجود دارد که مقابل تولید و صنعت ایستاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر هدایت نقدینگی‌ها به سمت صنعت افزود: بسیاری از مشکلات گمرکی داریم که باید حل شود و تمامی سازمان‌ها باید برای اخذ مجوز در امر تولید هماهنگی‌های لازم را انجام دهند ضمن آنکه مشکل تأمین مواد اولیه هم باید رفع شود.

امام جمعه تبریز افزود: مشکلات متعدد مقررات مالیاتی و نحوه اجرای آن برای اهالی صنعت تحمیل شده است که این مشکلات هم باید برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات مقام معظم رهبری، ارتباط صنعت با دانشگاه‌ها است و در صورتی که این اتفاق بیفتد، برای رونق بخشیدن به صنعت کشور می‌تواند بسیار کمک کند که نمونه بارز آن تولید موشک دفاعی است که در راستای همین ارتباط با دانشگاه به دست آمده است.

نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: مشکلات مربوط به اعطای وام‌های بانکی، نبود شعب تخصصی در دستگاه قضائی در حوزه صنعت، واگذاری نادرست شرکت‌ها، نظارت نشدن بر ارزهای تخصیص شده برای واردات و مقررات و نحوه اجرای بیمه از دیگر مشکل‌های موجود بخش صنعت است که نیاز به رفع دارد.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان اینکه، متأسفانه سیاست مشخصی برای خصوصی‌سازی و تنظیم ساز و کار بازار وجود ندارد، افزود: عدم اصلاح قانون کار باعث کاهش بهره وری در بخش تولید شده و ورشکستگی تولیدکننده را فراهم آورده است.

وی با بیان اینکه مشکل کمبود نقدینگی سود بانکی و تورم، هزینه‌های تولید را برای تولیدکنندگان افزایش داده است، تاکید کرد: ایجاد یک سیستم شفاف و روشن برای جلوگیری از دخالت تشکیلات مختلف در صنعت با هماهنگی اهالی صنعت ضروری است.

نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: کم توجهی به تولید داخل و مشکلات خرید تکنولوژی از خارج از کشور، نبود مدارس حرفه‌ای پیشرفته برای تربیت تکنسین، کافی نبودن حمایت‌های صادراتی و پرداخت دیرهنگام جوایز صادراتی، عدم توجه کافی به صنایع کوچک و نیز گرایش‌های شرکت‌های بزرگ دولتی به خرید خارجی و بی توجهی به تولیدکنندگان داخلی برای توسعه اقتصاد ملی باعث عدم رونق تولید شده است که باید فکری به این مسائل کرد.

کد خبر 4963036

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه تبریز نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا شهرکرد گرگان ایلام مواد مخدر استانداری سمنان بیرجند دهه کرامت خطبه های نماز جمعه سازمان تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۱۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند

وزیر صنعت، معدن و تجارت فردا سه‌شنبه به استان مرکزی سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، در ادامه‌ی سفرهای مسئولین ملی به استان مرکزی، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت روز سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت ماه، میهمان دیار آفتاب است.

حضور در افتتاحیه سی و دومین همایش سالانه بین‌المللی مهندسان مکانیک ایران در دانشگاه صنعتی اراک، نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های حوزه‌ی صنعت، معدن و تجارت استان و بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی از جمله برنامه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت در استان مرکزی است.

استان مرکزی در شاهراه مواصلاتی کشور دارای موقعیت استراتژیکی است که به دلیل استقرار صنایع گوناگون و قریب سه هزار واحد صنعتی، با در اختیار داشتن رتبه‌ی نخست تنوع تولیدات صنعتی از قطب‌های مهم صنعت کشور به شمار می‌رود.

در راستای نهضت احیای واحدهای راکد اقتصادی در دولت سیزدهم، طی دو سال گذشته ۷۲۰ واحد صنعتی، معدنی و کشاورزی تعطیل و نیمه‌تعطیل در استان مرکزی به مدار تولید برگشتند.

کد خبر 751257

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم