Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوود شهرکی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خراسان جنوبی به عنوان یکی از پنج استان برتر معدنی از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های معدنی قابل توجهی برخوردار است.

وی بیان کرد: بخشی از این مناطق توسط ایمیدرو، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و سازمان زمین‌شناسی تکمیل اکتشاف خواهد شد و بخشی نیز از طریق واگذاری به بخش خصوصی مورد اکتشاف و بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در حوزه زیرساخت‌های معادن افتاد اجرای پروژه برق‌رسانی به معادن شاهکوه بود که به زودی کلنگ‌زنی می‌شود.

وی اظهار داشت: شرکت توانیر تامین پست برق و وزارت صمت خط انتقال را متقبل شدند که ۱۳۰ میلیارد تومان برای این پروژه تامین و هزینه خواهد شد.

شهرکی عنوان کرد: در حوزه معدن توصیه ما به افرادی که محدوده‌های اکتشافی دارند این است براساس برنامه زمان‌بندی کار اکتشافی را تکمیل کنند در غیر این صورت محدوده‌های غیرفعال را باطل خواهیم کرد و فضا را برای سرمایه‌گذاران توانمند و فعال که قابلیت ادامه کار را دارند از طریق فراخوان فراهم می‌کنیم.

وی گفت: همچنین معادنی که تعطیل آنها غیرموجه باشد از بهره‌برداری سلب صلاحیت و به بهره‌برداران که توان داشته باشند از طریق فراخوان واگذار خواهد شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی افزود: یکی از سیاست‌های حمایتی برای کمک به شهرداری بخش‌های کمتر توسعه یافته استان این است که محدوده‌های معدنی را برای تامین مواد اولیه مورد نیاز مبلمان شهری مانند شن و ماسه و سایر فراهم کنیم تا تغییری در توسعه بخش‌ها و روستاها داشته باشیم.

وی بیان کرد: در این خصوص هدف‌گذاری کردیم امسال ۲۰ معدن از این طریق به بهره‌برداری برسد.

شهرکی ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان در سال جاری سیاست حمایتی از روستاهای در جوار معدن است که از محل درآمد معادن سال قبل روستاهای بصیران، قلعه‌زری و آواز آبرسانی شد.

وی تصریح کرد: علیرغم اینکه آبرسانی به روستاها وظیفه سازمان صمت نیست اما از حوزه منابع معدن نسبت به این امر مهم اقدام می‌شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی عنوان کرد: امسال ۵۰۰ میلیون تومان برای این منظور اختصاص یافته است و حداقل سه روستای دیگر آبرسانی خواهد شد تا روستاهای جوار معدن از فعالیت معادن بهره‌مند شوند.

وی گفت: تلاش داریم امسال در زمینه تامین ماشین‌آلات معدنی کمک کنیم تا معدنکاران بدون عوارض گمرکی واردات داشته باشند.

۴۶ نوع ماده معدنی در خراسان جنوبی شناسایی شده که زغال‌سنگ، منیزیت، سنگ‌های تزیینی، خاک‌های صنعتی، سنگ‌آهن، بازالت و مرمریت از جمله مهمترین این مواد معدنی است.

در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در حوزه صنایع معدنی استان انجام شده از جمله اینکه ظرفیت ذخایر معدنی از ۱۱ میلیون تن به ۱۷ میلیون تن افزایش یافته است.

سال ۹۸ در حوزه معدن ۳۵ میلیون تن ذخایر معدنی کشف شد که در مجموع ذخایر استان به سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تن افزایش یافت.

برچسب‌ها ایمیدرو سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور خراسان جنوبی توسعه روستایی سرمایه گذاری پروندهٔ خبری توسعه شهری و روستایی خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایمیدرو سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور خراسان جنوبی توسعه روستایی سرمایه گذاری ایمیدرو سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور خراسان جنوبی توسعه روستایی سرمایه گذاری خراسان جنوبی میلیون تن خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۱۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند

دستورانی افزود: طبق ارزیابی‌های فنی سازمان ملی استاندارد ایران و اعلام وزارت نفت، سوخت تحویلی به جایگاه‌های کشور منطبق بر استاندارد‌های مصوب است و استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت خودرو مجاز نمی‌باشد.

وی گفت: بنا به گزارش سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد ملی و بین المللی در خصوص مواد افزودنی به سوخت با عنوان مکمل سوخت (After Market) و یا عناوین دیگر وجود ندارد و این مکمل‌ها تحت نظارت استاندارد نیست.

مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استفاده از این فرآورده‌ها منجر به آسیب دیدگی خودرو می‌شود، بر عدم استفاده از این دسته از محصولات تاکید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • نظارت ۹۹۰ ناظر بر دور دوم انتخابات بیرجند، درمیان و خوسف
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • کشف ۲۲ تن برنج احتکار شده در خراسان جنوبی