Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس دفتر دادستان کل کشور گفت: سلامت و کارآیی دو بال پرواز فرشته عدالت در دستگاه قضایی است و احقاق حق و اجرای عدالت و صیانت از حقوق عمومی که قوه قضاییه پرچمدار آن است در سایه این پرواز میسر خواهد بود. تاریخ انتشار: 12:26 - 11 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۳۷۶۲

خبرگزاری میزان - علی اکبر بختیاری در رابطه با ارتقای سلامت در قوه قضاییه گفت: سلامت و کارآیی دو بال پرواز فرشته عدالت در دستگاه قضایی است و احقاق حق و اجرای عدالت و صیانت از حقوق عمومی که قوه قضاییه پرچمدار آن است در سایه این پرواز میسر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس دفتر دادستان کل کشور تصریح کرد: اصولا سلامت و کارآیی نیازمند نیرو‌هایی است که بتوانند با صلابت از حقوق عموم مردم دفاع کنند و متعدیان به این حقوق را عقب برانند و با تحول در فرآیند رسیدگی‌های قضایی و صدور آرای قطعی و حتمی امید و اطمینان را برای مردم به ارمغان آورند.

وی عنوان کرد: آرایی که تعدیات به حقوق عمومی و خصوصی را متوقف نکند و مسیر انحراف و ویرانی‌های ناشی از جرم را اصلاح نکند شخص مظلوم را تسکین نداده و ظالم را از اقدامات مجرمانه خود پشیمان نخواهد کرد.

بختیاری افزود: وجود نیرو‌های سالم و کارآمد نقش ارزنده‌ای در ارتقاء سلامت دستگاه قضایی خواهند داشت.

رییس دفتر دادستان کل کشور در ادامه به اهمیت نحوه جذب و بکارگیری این افراد اشاره کرد و گفت: برای داشتن چنین افراد شایسته‌ای که خوشبختانه در تشکیلات قضایی ما کم نیستند لازم است از ابتدای بکارگیری دقت لازم بعمل آید و نیرو‌هایی با ظرفیت‌های مناسب و برخوردار ازسلامت نفس و شم قضایی به کار گرفته شوند و در حوزه آموزش و پرورش آن‌ها دقت و مراقبت لازم صورت گیرد. هم چنین لازم است در طول دوران خدمت نظارت‌های لازم معمول گردد.

این مقام قضایی به تقسیم بندی نوع نظارت‌ها هم اشاره کرده و گفت: در حوزه نظارت لازم است اولاً به نظارت از درون و سپس نظارت از بیرون بپردازیم. نظارت از درون همان نظارت‌هایی است که ما در مبانی دینی خود ازآن با عنوان تقوا یاد می‌کنیم. در این خصوص بر همه مسئولان و مدیران فرض است که در جهت تقویت تقوای الهی تلاش کنند و زمینه را برای ارتقای آن فراهم نمایند و خود از این حیث الگو باشند.

دادیار دادسرای دیوانعالی و رییس دفتر دادستان کل کشور به موضوع نظارت از بیرون هم پرداخت و گفت: در بحث نظارت از بیرون می‌توانیم به نظارت مردم بر مردم، نظارت مردم بر مسئولان، مسئولان بر مسئولان و نظارت مسئولین بر مردم اشاره کنیم که هرکدام از آن‌ها در جای خود می‌تواند به ما در امر سلامت سازمانی و نظام حکمرانی کمک کرده و ما را به سوی راهبرد‌های کلان جامعه اسلامی هدایت نماید که لازم است دستورالعمل‌های اجرایی آن در اختیار جامعه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: حمایت از بنگاه‌های اقتصادی نه تنها یک وظیفه قانونی بلکه یک تکلیف شرعی است

وی با بیان اینکه می‌توان تکریم ارباب رجوع را به نوعی با نظارت بر نیرو‌ها مرتبط دانست، افزود: دائما می‌شنویم که گفته می‌شود باید به موضوع تکریم ارباب رجوع توجه ویژه‌ای گردد و همواره همه مسئولان تاکید دارند که همکاران به مقوله تکریم نگاه جدی داشته و اهتمام لازم را در جهت حفظ کرامت مردم و مراجعین بعمل آورند.

بختیاری مسئله تکریم را یک مقوله دو سویه عنوان کرد و گفت: اگرچه تکریم ارباب رجوع مطالبه درستی است لکن باید به این نکته توجه داشته باشیم که تکریم ارباب رجوع یک امر لازم است، اما به تنهایی کافی نیست بلکه تکریم باید دو سویه باشد. به عبارت بهتر علاوه بر تکریم ارباب رجوع باید به تکریم همکاران هم توجه ویژه‌ای داشته باشیم، چراکه تکریم نوع دوم موجب تقویت تکریم نوع اول خواهد بود و به هر میزان که به تکریم همکاران خود و خادمین مردم در دستگاه قضایی بپردازیم به تناسب این عزیزان هم در حوزه تکریم ارباب رجوع توجه و اهتمام بیشتری خواهند داشت.

دادیار دادسرای دیوانعالی و رییس دفتر دادستان کل کشور تصریح کرد: بنابراین یکی از مسئولیت‌های خطیر مدیران و مسئولان ما علاوه بر تکریم ارباب رجوع تکریم همکاران قضایی و اداری است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تحول در دستگاه قضایی اشاره کرد و گفت: با حضور آیت الله رییسی در دستگاه قضایی و بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری سیاست تحول در قوه قضاییه آغاز شده و گام‌های موثر و خوبی تاکنون برداشته شده است. البته این تحول نیازمند سرعت بیشتری است و این امر با همت و همراهی بدنه دستگاه قضایی اتفاق خواهد افتاد و انشاءالله منویات مقام معظم رهبری در خصوص تحول در دستگاه قضایی با همان کیفیتی که فرمودند محقق خواهد شد و انشاءالله به جایی میرسیم که "اگر کسی حقی از او تضییع شد با افتخار بگوید به قوه قضاییه میروم و احقاق حق می‌کنم".

بختیاری در پایان گفت: بنده آینده قوه قضاییه را بسیار روشن می‌بینم کما اینکه زحمات و خدماتی که تاکنون کشیده شده است را بسیار ارزشمند می‌دانم. اما همانطور که بیان شد تا رسیدن به دستگاه قضای اسلامی فاصله داریم و رفع این فاصله نیازمند همکاری و همراهی و تلاش بیشتر همه بخش‌های نظام است و همت و تلاش مضاعف همه همکاران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ارتقای سلامت تکریم ارباب رجوع تکریم ارباب رجوع دستگاه قضایی سلامت و کارآیی قوه قضاییه نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۳۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، رضا افلاطونی در نشست با فرمانده و کارکنان یگان حفاظت اراضی کشاورزی افزود: تلاش داریم در طرح حفاظت از اراضی کشاورزی مردم و سایر دستگاه‌ها ونهاد‌ها با سازمان امور اراضی کشور همکاری و برای انجام این کار مردم باید اعتماد کنند.

رئیس سازمان امور اراضی کشور اظهارداشت: همچنین باید به نیاز‌های مردم در حوزه گردشگری توجه و مناطقی تحت عنوان شهرک‌های گردشگری در خارج از اراضی کشاورزی فراهم شود تا خسارتی به اراضی کشاورزی وارد نشود.

وی تصریح کرد: برون‌سپاری فعالیت‌ها در حوزه اجرای احکام تبصره دو، نظارت دقیق بر فعالیت یگان حفاظت استان‌ها، اجرای گشت مشترک یگان حفاظت با سایر دستگاه‌های متولی زمین، هوشمندسازی نظارت و پایش هوشمند اراضی کشاورزی از مهمترین برنامه‌های یگان حفاظت برای سال جدید است.

فرمانده یگان حفاظت در ۳۴ شهرستان جدید استقرار می‌یابد

سرهنگ اکبر امینی فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی گفت: در سال جدید در ۳۴ شهرستان بحرانی کشور از بابت ساخت‌وساز‌های غیرمجاز، فرمانده یگان حفاظت اراضی منصوب خواهد شد.

وی افزود: تاکنون سامانه رصد و پایش هوشمند اراضی کشاورزی در ۳۱ استان راه‌اندازی شده و در سال جاری در استان سیستان و بلوچستان نیز راه‌اندازی خواهد شد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسیدگی به پرونده‌های قضایی باحضور رئیس دیوان عدالت اداری کشور
  • رسیدگی به ۵۳ فقره پرونده دادگستری مازندران با هدف تکریم ارباب رجوع
  • تلاش دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال
  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی
  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیش از ۱۳۰نفر 
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ تشکیل پرونده برای چهره‌هایی که اهمیت عملیات وعده صادق را به مخاطره انداخته بودند/ تشریح آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل/ کشف جرم جدید در پرونده چای دبش
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است