Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-05@03:15:41 GMT

ممنوعیت همکاری شرکت‌های آمریکایی با هواوی

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۳۶۵۹

ممنوعیت همکاری شرکت‌های آمریکایی با هواوی

ایتنا - کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) به طور رسمی هواوی و زد.تی.ای را تهدیدی علیه امنیت ملی کشورش اعلام کرد.
کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا، اعلام کرد هواوی و زد تی ای تهدید امنیت ملی هستند. بنابراین شرکت‌هایی که از یارانه دولتی استفاده می‌کنند نمی‌توانند با آنها همکاری کنند.

به گزارش ایتنا از مهر، این بدان معنا است که شرکت‌هایی که از برنامه یارانه ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ میلیارد دلاری دولت آمریکا به نام طرح «یونیورسال سرویس فاند» استفاده می‌کنند، نمی‌توانند هیچ گونه تجهیزات یا سرویسی از این دو شرکت را بخرند، در آن سرمایه گذاری کنند، نگهداری یا پشتیبانی کنند.

«آجیت پای» مدیر این کمیسیون در بیانیه‌ای اعلام کرد: با توجه به دستورات امروز و در نظر گرفتن شواهد، این سازمان هواوی و زد.تی.ای را به عنوان خطرهایی برای شبکه‌های مخابراتی آمریکا و آینده فناوری 5G کشور می‌داند.

 در حقیقت این حکم به رأی موافق کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا در ماه نوامبر رسمیت می‌دهد. در آن زمان این سازمان قانونگذاری اعلام کرد هر دو شرکت چینی تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا هستند.

این در حالی است که آمریکا سال گذشته هواوی را در فهرست سیاه وزارت بازرگانی قرار داد و این رای جدید احتمالا سبب می شود ارتباط این شرکت چینی با زنجیره تامین ذخایر نیمه رسانا قطع شود.

علاوه بر این موارد دولت ترامپ سعی دارد کشورهای دیگر را نیز وادار کند تا در توسعه شبکه 5G با هواوی همکاری نکنند. ژاپن و استرالیا نیز در همین راستا با هواوی همکاری نمی کنند. با این وجود برخی کشورها مانند انگلیس همچنان با این شرکت چینی هواوی می کنند و  اجازه می دهند نقشی محدود در توسعه شبکه 5G کشور داشته باشد.

هواوی و زد تی ای تاکنون در این باره هیچ اظهار نظری نکرده اند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: هواوی تحریم هواوی و زد تی ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۳۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فایننشال تایمز، به تازگی لایحه‌ای درباره محدودیت تیک‌تاک در آمریکا به تصویب رسیده است. بر اساس این لایحه، شرکت چینی «بایت دنس» مالک شبکه اجتماعی تیک‌تاک تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد این برنامه ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت فروشگاه‌های برنامه و ارائه‌دهندگان اینترنت مواجه خواهد شد.

این مصوبه به تهدیدات ناشی از «برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمن خارجی» اشاره می‌کند. به نوشته فایننشال تایمز، سیاستمداران آمریکایی نگران تأثیری هستند که پکن می‌تواند بر محتوای داده‌های کاربران «تیک‌تاک» اعمال کند.  فروش برنامه ها و شبکه های اجتماعی پیش از این هم سابقه داشته است. مثلا چهار سال پیش، شرکت چینی Kunlun Tech برنامه دوستیابی‌اش را به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی از امنیت داده‌های کاربران به San Vicente Acquisition فروخت. با این حال، این فروش کمتر از یک میلیارد دلار قیمت داشت و این در حالی است که تیک‌تاک بسیار بزرگتر است. درآمد آمریکا از این شبکه اجتماعی در سال گذشته به ۱۶ میلیارد دلار رسید.   به نظر می‌رسد هیچ پیشنهادی در این مقیاس وجود نداشته باشد. گزارش‌ها حاکی از آن است که برخلاف متا، تیک‌تاک زیان‌دِه است.   یا در مثال‌های دیگر، روسیه در سال ۲۰۱۶ دسترسی به «لینکدین» را به دلیل خودداری از ذخیره اطلاعات کاربران روسی در این کشور مسدود کرد. یا در سال ۲۰۲۰، هند تیک‌تاک را برای حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی ممنوع کرد. امسال هم چین واتس‌اپ را به همین دلیل ممنوع کرد.    تیک‌تاک در تلاش برای متقاعدکردن مقامات واشنگتن درباره این شبکه اجتماعی تاکنون از دو مدیر اجرایی استفاده کرده است. اولین مدیر، «کوین مایر» بود که تنها چند ماه دوام آورد، اما جانشین او یعنی «شو زی چو» سه سال است که در جایگاهش مانده است.   اما ناکامی «چو» در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه تیک‌تاک یک تهدید امنیتی نیست، می‌تواند برای حضور او در سِمتش محدودیت زمانی ایجاد کند. این ناکامی همچنین می‌تواند باعث ممنوعیت برنامه‌های دیگر شود.   تیک‌تاک تاکید کرده که در حال برنامه‌ریزی برای مبارزه قانونی با مصوبه قانونگذاران آمریکایی است. ممنوعیت تیک‌تاک قطعا باعث ناراحتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی این برنامه می‌شود، اما این ممنوعیت به صورت یک‌باره نخواهد بود.    فایننشال در پایان نوشت، با این اتفاقات، اینترنت جهانی بیش از پیش دچار شکاف و گسستگی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود