Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سید حجت‌الله علم‌الهدی رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه از کارخانه‌های نوآوری «آزادی» و ایستگاه نوآوری «شریف» به عنوان بازیگران زیست بوم فناوری و نوآوری ایران، بازدید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از پژوهشگاه قوه قضائیه، شتاب‌دهنده‌های «دیجیکالا نکست»، «کارا»، «پلنت»، «هم‌آوا»، «واحدهای مستقر در ساختمان شهید سیلمانی»، شتابدهنده «پرسیژن»، «وایرتک» و موسسه نوآوری «رسانا» از جمله مراکز این دو پردیس نوآوری در حوزه‌های سلامت، تولید داور، بیوتکنولوژی و رسانه بودند که مورد بازدید علم‌الهدی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه در این بازدید سه ساعته که به دعوت مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی انجام شد به گفت‌وگو با فعالان و مسئولان این شرکت‌های دانش بنیان پرداخت و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها به ویژه چالش‌های حقوقی و قضایی قرار گرفت.

پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در حاشیه این بازدید توضیحاتی درباره ویژگی های زیست بوم فناوری و نوآوری کشور ارائه کرد و گفت: کارخانه‌ نوآوری آزادی یکی از بازیگران زیست بوم اقتصاد دانش‌بنیان است که با استقرار شتاب‌دهنده‌های تخصصی در خود، مسیر تبدیل ایده به محصولی فناورانه را هموار می‌کند. در نهایت نیز تیم‌های نوپا با استقرار در این مکان به شرکت‌های دانش بنیان تبدیل می‌شوند و برای کشور ارزش افزوده ایجاد می‌کنند.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی با اشاره به برنامه‌های در حال اجرا برای توسعه پردیس‌های نوآوری، افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش دارد تا نقش دولت را در مدیریت شتاب‌دهنده‌ها کم رنگ کرده و محوریت فعالیت‌ها با بخش خصوص باشد.

به گفته کرمی در سراسر کشور اماکن متروکه و قدیمی برای تغییر کاربری و تبدیل شدن به کارخانه‌های نوآوری در نظر گرفته شده‌ که می‌توان به انبار غله زاهدان و مرکز مخابراتی شیراز و تبدیل آنها به پردیس‌های علم و فناوری اشاره کرد.

حسین صابری قائم‌مقام پارک پردیس معاونت علمی نیز در این دیدار اظهار کرد: پارک پردیس معاونت علمی دارای پنج فاز مختلف است و هر فاز گنجایش خدمت رسانی به چهار هزار نفر را دارد.

محمودرضا کریمی مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه قوه قضائیه، مهربان مدیر برنامه‌ریزی و ارزیابی پژوهشی و کوشا زاده مدیر گروه مدیریت قضایی پژوهشکده مطالعات پایه، دکتر علم‌الهدی را در این بازدید همراهی می‌کردند.

بر اساس این گزارش، کارخانه نوآوری آزادی توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل سابق یک کارخانه الکترود سازی تاسیس شده است. این کارخانه که زمانی یک ساختمان نیمه مخروبه بود، در حال حاضر میزبان تعداد قابل توجهی شتاب‌دهنده است. استارتاپ‌های مستقر در این مرکز، ایده‌های خود را به محصولات و خدمات فناورانه تبدیل می‌کنند. سوله‌های دهگانه این کارخانه نوآوری، توسط شرکت‌های بخش خصوصی تبدیل به یک شتاب‌دهنده یا مرکز نوآوری شده است.

ایستگاه نوآوری شریف نیز در سال‌های اخیر با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه یافته و هم اکنون با ۲۵۰ هکتار مساحت، بیش از ۵۰۰ شـرکت فناور، هفت شــتاب‌دهنده، پنج صندوق و شرکت سرمایه‌گذاری، سه مرکز نوآوری و ۲ فضای کار اشتراکی دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی ها دوبال عملیات صادق بودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی که وارد بورس می‌شوند سوابقی دارند، گفت: این شرکت‌ها باید امنیت داشته باشند و بحث جدی فنی دارند که وارد بورس شده اند، گفت: این شرکت‌ها امید به رشد و افزایش سرمایه مردم را دارند، اما هیچ لزومی ندارد که شرکتی برای ورود به بورس مورد تایید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار بگیرد

وی ادامه داد: برای شرکت‌هایی که مسائلی مستقیما با ابعاد حکمرانی داشته و داده‌های کلان مردم را در اختیار دارند و بحث امینت ملی مطرح می‌شود را توسط کارگروهی در معاونت ارزیابی می‌کنیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:به همین دلیل این کارگروه وضعیت شرکت‌های متقاضی برای ورود به بورس را بررسی می‌کند تا داده‌های مردم و سرمایه گذاری‌های آنان را حفظ کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه خوشبختانه ایجاد بازار تخصصی در بورس و شاخص‌های ویژه نماد دانش بنیان تعریف شد، گفت: بناست که تا پایان سال حضور دانش بنیان‌ها در بازار بورس رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخن خود به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق دو بال داشت؛ علم و فناوری و شجاعت و تدبیر در استفاده از علم و فناوری دوبال وعده صادق بود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود