Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو سازمان حقوق بشری آمریکا خواستار اتخاذ اقداماتی فوری در خصوص آزادی دو شهروند بحرینی شدند که حکم اعدام آنها صادر شده است. این سازمان‌ها همچنین از جامعه بین الملل خواستند تا به شکنجه زندانیان پایان دهند و فرهنگ مصونیت را در این کشور گسترش دهند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، دو سازمان‌ "آمریکایی‌ها برای دموکراسی و حقوق بشر" و "سازمان همکاری مسیحی برای پایان شکنجه" درخواستی را مبنی بر اتخاذ اقدام فوری در خصوص آزادی "زهیر ابراهیم جاسم عبدالله" و "حسین عبدالله خلیل راشد"، دو تن از زندانیان تحت شکنجه در بحرین مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این دو سازمان حقوقی در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند، زهیر عبدالله و حسین راشد با هدف مجبور کردن آنها برای اعتراف به انجام اقدامات "تروریستی" در معرض شکنجه قرار گرفتند و  پس از حکم اخیر دادگاه فرجام‌خواهی در بحرین، این دو شخص محکوم به اعدام شدند.

در این بیانیه همچنین آمده است، زهیر عبدالله (۴۰ ساله) در دوم نوامبر ۲۰۱۷ بازداشت شد و پس از بازداشتش ۵۵ روز در سلول انفرادی محبوس بود. وی طی این دوره در معرض بدرفتاری و شکنجه از جمله برهنگی اجباری، شوک الکتریکی، آزار جنسی و ضرب و شتم قرار گرفت. همسر وی نیز در منزلش مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

پس از گذشت ۱۳ روز از این بدرفتاری‌ها، زهیر یک اعتراف‌نامه‌ را زیر شکنجه امضا کرد. وی همچنین به چندین اتهام دیگر نیز به شکل اجباری اعتراف کرد. از جمله برخی از این اتهامات، عضویت در گروهی "تروریستی"، مشارکت در قتل نیروهای امنیتی بحرین و ساخت مواد منفجره هستند.

اگر چه وکیل زهیر اعلام کرد که هیچ ادله و شواهدی برای ارتباط داشتن زهیر با این جنایت‌ها وجود ندارد اما زهیر به اعدام محکوم شد و تابعیت وی در ۲۹ نوامبر ۲۰۱۸  در محاکمه‌ای ناعادلانه سلب شد.

این سازمان‌ها از جامعه بین الملل خواست تا  به شکنجه زندانیان پایان دهند و فرهنگ مصونیت را در این کشور گسترش دهند.براساس این بیانیه، استفاده از شکنجه و اعدام ضد مخالفان ادامه دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بحرين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۵۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل

رسانه‌های عبری اعلام کردند که تل‌آویو نگران است سازمان ملل نام اسرائیل را به خاطر کشتار کودکان غزه در لیست سیاه در کنار گروه‌های تروریستی همچون داعش و القاعده قرار دهد که عواقب سنگین بین‌المللی برای این رژیم خواهد داشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سایه تداوم تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و بی‌توجهی این رژیم به همه درخواست‌های بین‌المللی جهت توقف جنگ و همچنین با توجه به احتمال صدور حکم بازداشت مقامات صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری رسانه‌های عبری اعلام کردند که اسرائیل نگران قرار گرفتن نام خود در لیست سیاه سازمان ملل متحد در آینده نزدیک است؛ زیرا سازمان ملل به زودی گزارشی درباره کشورها و سازمان‌هایی که به کودکان آسیب می‌زنند و حقوق آنها را نقض می‌کنند منتشر خواهد کرد.

در شرایطی که انتظار می‌رود ماه آینده سازمان ملل گزارشی درباره ناقضان حقوق کودکان در جهان منتشر کند، رژیم اشغالگر که تنها طی 7 ماه جنگ بیش از 15 هزار کودک را در نوار غزه قتل عام کرده و غزه را تبدیل به گورستان و جهنم کودکان کرده است، نگران قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل بوده و بر همین اساس به دنبال انجام اقدامی پیشگیرانه است و در پشت صحنه تلاش می‌کند تا سازمان ملل را متقاعد سازد که این رژیم را در لیست سیاه قرار ندهد.

در این زمینه روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت امروز پنجشنبه گزارش داد که اظهارات مکرر «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد درباره حملات اسرائیل در نوار غزه، ترس اسرائیل را از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل بیشتر می‌کند.

بر اساس این گزارش برآوردهای اسرائیلی‌ها حاکی از آن است که ممکن است سازمان ملل نام اسرائیل را در کنار گروه‌های تروریستی داعش و القاعده و بوکوحرام و ... در لیست سیاه قرار دهد.

جنگ اسرائیل علیه کودکان غزههشدار یونیسف درباره 2 برابر شدن میزان مرگ و میر کودکان غزهیونیسف: 17هزار کودک در غزه از خانواده خود دور افتاده‌اند/ وضعیت دلخراش نوزادان در بیمارستان‌ها

بر اساس گزارش این رسانه صهیونیستی کشورها و طرف‌ها و سازمان‌هایی که در لیست سیاه سازمان ملل قرار دارند با تحریم‌های فوری مواجه نمی‌شوند اما نگرانی اصلی اسرائیل این است که قرار گرفتن آن در لیست سیاه منجر به انجام اقدامات بین‌المللی دیگر علیه آن همچون تحریم شرکت‌های تجاری یا اسلحه سازی اسرائیل شود.

البته این اولین بار نیست که رژیم صهیونیستی در این موقعیت قرار می‌گیرد؛ زیرا در سال‌های قبل هم به دلیل جنایت‌های مستمری که این رژیم علیه کودکان فلسطینی انجام می‌داد در معرض خطر قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل بود اما استانداردهای دوگانه حاکم بر جامعه بین‌المللی و سازمان ملل و سیطره آمریکا بر این سازمان موجب شد تا هر بار اسرائیل از قرار گرفتن در این لیست فرار کند.

در پیش‌نویس گزارش سال 2022 سازمان ملل در این زمینه آمده بود که اسرائیل به صدها کودک فلسطینی زیر 18 سال آسیب رسانده و دست کم 50 کودک فلسطینی را به طور مستقیم با شلیک گلوله‌های واقعی به قتل رسانده است. علاوه بر این در آن گزارش سازمان ملل آمده بود که اسرائیلی‌ها بیش از 800 کودک فلسطینی را بازداشت کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • سخنگوی طالبان گزارش یوناما را تکراری و تبلیغاتی خواند
  • حمله بی سابقه از خاک عراق به تل آویو/ نگرانی شدید آمریکایی‌ها درباره وقوع جنگ داخلی/ اعلام تعلیق روابط اقتصادی ترکیه با اسرائیل/ حمله پهپادی گروه مقاومت بحرینی به فلسطین اشغالی
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • افزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل
  • یکی از ثمرات طوفان‌الاقصی بیداری وجدان‌های دانشجویان است
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • ابراز نگرانی کمیسر عالی‌ حقوق بشر سازمان ملل از نحوه برخورد با دانشجویان معترض
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • نگرانی از کاهش سطح دینداری و افزایش بی اعتمادی در جامعه در یادداشت عباس عبدی