Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و آذربایجان غربی گفت: مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب ارومیه آذرماه به بهره برداری می رسد.

علیرضا رضوی امروز ۱۱ تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات خانه مطبوعات استان برگزار شد ،افزود: در سال جاری نیز پیرو اجرای پویش هرهفته الف_ ب_ ایران ،مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب ارومیه به عنوان یکی از پروژه ملی فاخر در آذرماه امسال به مدار بهره برداری می رسد که باافتتاح این پروژه ، ۵۱ میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده در سال به پیکره دریاچه انتقال می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هم اکنون این پروژه بیش از ۹۰ ‌درصد پیشرفت فیزیکی دارد که اعتبارات اجرای طرح از محل اعتبارات ستاد احیای دریاچه تامین شده است.

رضوی بااشاره به اجرای پویش هرهفته الف_ ب_ ایران در استان نیز طی سال گذشته تصریح کرد: ۵ پروژه مهم آبفای استان در شهرهای ارومیه، خوی، سلماس،مهاباد و پلدشت در راستای پویش مذکور با حجم سرمایه گذاری ۲۳۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و آذربایجان غربی با اشاره به تاثیر آغاز فصل گرما و شروع کرونا در افزایش مصرف سرانه آب افزود: مصرف سرانه آب در استان ۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است که این امر اهمیت امر آگاه سازی در راستای مصرف بهینه آب به منظور کاهش افت فشار و قطعی آب در شبکه را بیش از پیش نمایان می کند.

وی بااشاره به وضعیت تامین و توزیع آب شهری و روستایی در استان افزود: بیش از ۶۶۲ هزار فقره انشعاب آب شهری و ۲۹۲ هزار فقره انشعاب آب روستایی در استان وجود دارد.

رضوی ظرفیت تامین آب استان را ۱۱هزار و ۵۱۰ لیتر عنوان کرد و گفت: اگرچه میزان استاندارد سرانه آب مصرفی اعلام شده در استان ۱۴۰ لیتر به ازای هرشهروند باید باشد اما سرانه مصرف در استان ۲۳۰ لیتر به ازای هر شهروند است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با بیان اینکه ۲۵۳ حلقه چاه در شهرهای استان حفر شده که ازاین تعداد  ۲۰۹ مورد در مدارهستند، اظهارکرد: ۵۱ درصد از آب شهرهای استان از آبهای زیرزمینی و ۴۹ درصد از آبهای سطحی تامین می شود.

رضوی با بیان اینکه ظرفیت کل تأمین آب روستاها ۳۰۰۰ لیتر بر ثانیه است، افزود: ۹۹ درصد از آب روستاها از آبهای زیرزمینی(چاه) تامین می شود.

به گزارش ایسنا، وی بااشاره به سیستم فاضلاب استان خاطر نشان کرد: سهم استان در جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب شهری ۶۷ درصد است که ۱۷ درصد نیز از میانگین کشوری جلوتر هستیم اما در بخش روستایی در مقایسه با میانگین تحت پوشش شهری فاصله بسیار داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تصفیه خانه فاضلاب پساب تصفیه شده درياچه اروميه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۶۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر عبور کرد
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان