Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز اعلام کرد که این بخش تمرکز خود را بر دستاوردهایی قرار داده است که خودکفایی شرکت گاز در همه حوزه‌ها را تا پایان امسال و حداکثر تا پایان دولت محقق کند. تاریخ انتشار: 15:01 - 11 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۳۸۳۱ خبرگزاری میزان - بر اساس اعلام شرکت ملی گاز؛ مظلوم فارسی‌باف اظهار کرد: این اقدام‌ها در چهار سرفصل مطرح می‌شود؛ در گام نخست که به «ساخت اول» معروف است، نیاز‌های فناورانه، راهبردی و اقلام بیست‌گانه مورد نیاز شرکت شناسایی و از طریق مکاتبه با بخش‌های مختلف صنعت، از جمله بخش‌های پالایش، انتقال، گازرسانی و توزیع، تجمیع شده و ۳۵ قلم پرمصرف و پرتقاضای صنعت گاز که هم از لحاظ تعداد و هم از لحاظ ارزبری، منابع قابل توجهی را به خود اختصاص داده بودند، احصا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: هم‌زمان رویدادی در سال ۹۸ در این زمینه در محل صندوق شکوفایی و نوآوری ریاست‌جمهوری برگزار شد و این ۳۵ قلم، عمدتاً به‌صورت فیزیکی ارائه شدند تا ۶۰، ۷۰ شرکت دانش‌بنیانی که در این رویداد شرکت کرده بودند، با تقاضا‌های فناورانه شرکت ملی گاز ایران آشنا شوند. بیشتر بخوانید: نشت گاز عامل انفجار مرکز درمانی خیابان شریعتی تهران نبوده است مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز تصریح کرد: پس از این مرحله متناسب با فرآیند‌های موردنظر شرکت‌های مختلفی را که می‌توانستند نیاز‌های فناورانه ما را برآورده سازند، شناسایی کردیم، سپس در فرآیندی ویژه، آن‌ها را گزینش و دسته‌بندی کرده و در قالب یک بانک اطلاعاتی، گام دوم از بحث «ساخت اول» را آغاز کردیم.

فارسی‌باف همچنین اظهار کرد: به این ترتیب اکنون در موقعیتی قرار داریم که برای اقلام و مواد شیمیایی مثل کربن‌اکتیو، سلیکاژل و گرید‌های X۱۳ و A۴ مولکولارسیو‌ها مطابق برنامه‌ریزی‌های امسال، به‌طور کلی در بخش داخلی خودکفا خواهیم شد، ضمن آنکه در حوزه پالایشگاهی نیز موادی را که به هر حال در این صنعت استفاده و عمدتاً از خارج کشور وارد می‌شده در اولویت ساخت داخل قرار داده‌ایم.

وی با بیان اینکه در بحث مواد مورد مصرف صنعت پالایش، با شرکت ملی صنایع پتروشیمی کاری را کلید زده‌ایم که مواد مورد نیاز ان‌شاءالله تا اواخر سال ۱۴۰۰ در داخل کشور تولید شود، گفت: در عین حال می‌توانیم با اطمینان بگوییم عمده محصولات و مواد شیمیایی که تاکنون آن‌ها را از خارج از کشور وارد می‌کردیم، در یک برنامه حداکثر کمتر از دو ساله به خودکفایی کامل برسانیم و بر این اساس شاید بالغ بر ۱۵ الی ۱۶ میلیون دلار در سال بتوانیم صرفه‌جویی ارزی داشته باشیم.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز یادآور شد: از ۳۵ قلم کالای عنوان‌شده، چهار قلم مربوط به مواد شیمیایی بود که با برنامه‌ریزی انجام‌شده، ان‌شاءالله به‌زودی در این بخش به خودکفایی کامل می‌رسیم.

به گفته فارسی‌باف، ۱۱ قلم دیگر که در حوزه پالایشی استفاده می‌شد، اعم از قطعات و ادوات مکانیکی دوار و ثابت و حوزه‌های برق و ابزار دقیق و کنترل طبق برنامه توسط شرکت پارس جنوبی به خودکفایی کامل می‌رسد، ضمن آنکه برنامه‌ریزی شده چهار مورد هم توسط مدیریت پژوهش و فناوری به دانش فنی بومی‌شده و توسعه برسد.

وی تصریح کرد: این چهار مورد آخر شامل توربواکسپندر، نشت‌یاب لیزری، بلوبر سانتریفیوژ و آنالایزر نقطه شبنم گاز است که به هر حال تاکنون از خارج کشور وارد می‌کردیم و نیازمند خرید کالا از طریق دیگر کشور‌ها بودیم که ان‌شاءالله مطابق برنامه‌ریزی انجام‌شده تمامی این اقلام ظرف امسال و سال آینده در مسیر خودکفایی خواهد بود.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۶۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴ اردیبهشت سنندج میزبان جشن بزرگ «روز دختر» است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام برومند رازیانی صبح چهارشنبه در جلسه قرارگاه رسانه‌ای فضای مجازی با موضوع روز دختر اظهار کرد: رویدادها اگر با پیوست رسانه‌ای برگزار شود ضریب خوبی پیدا می‌کند.

وی افزود: به مناسبت دهه کرامت و روز دختر روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه مراسمی در سنندج برگزار می‌شود که برنامه‌ای چند بعدی است و صرفاً یک جشن و هیاهوی شاد نیست.

وی اعلام کرد: این جشن مختص همه اقشار با همه سن و سال‌ها و گرایش‌ها است که با ظرفیت‌های بومی و چهره‌های توانمند ملی اجرا می‌شود و شامل برنامه‌های متنوعی شامل دف نوازی، استندآپ بومی و ملی، برنامه ویژه کودکان و غیره خواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: این مراسم جشنی در شان و تامین کننده کرامت دختران این دیار خواهد بود و برای دختران سنندج دعوتنامه ارسال می‌شود.

حجت‌الاسلام رازیانی اذعان کرد: در برگزاری این رویداد بزرگ از نظرات ادارات و سایر دستگاهها استفاده خواهد شد.

وی با بیان اینکه کردستان تجربه برگزاری برگزاری رویدادهای فرهنگی شاد و پرمخاطب را دارد بطوریکه سال گذشته مهمانی امت احمد در استان با کمک همه ارگانها و ادارات و رسانه‌ها برگزار شد و مورد اقبال عموم مردم قرار گرفت.

کد خبر 6094044

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • ۲۴ اردیبهشت سنندج میزبان جشن بزرگ «روز دختر» است
  • معامله بلوک «شازند» قانونی است
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود