Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا تقریبا کل عرضه 3 ماه آینده "رِمدِسیوِر" داروی کروناویروس را برای خود احتکار کرده است. دولت ترامپ 500000 دوز بعدی این داروی ضد ویروس را از تولیدکننده گیلاد خریده و چیزی برای جهان باقی نگذاشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ آمریکا تمام سهمیه عرضه داروی کروناویروس را احتکار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا تقریبا کل عرضه 3 ماه آینده "رِمدِسیوِر" (Remdesivir) داروی کروناویروس را برای خود احتکار کرده است. دولت ترامپ 500000 دوز بعدی این داروی ضد ویروس را از تولیدکننده گیلاد خریده و چیزی برای جهان باقی نگذاشته است.

"الکس آذر" وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا این اقدام ترامپ را ستود و گفت: "ما می خواهیم تا حد امکان اطمینان حاصل کنیم که هر بیمار آمریکایی مبتلا به کووید19 می تواند این دارو را دریافت کند."

 

ترامپ وعده داده که آمریکا را در اولویت معاملات دیپلماتیک خود قرار دهد، اما احتکار و انبار رِمدِسیوِر هشداری برای کارشناسان بهداشت در جاهای دیگر و سایر کشورها مانند انگلستان و کشورهای اروپایی بوده است.

دکتر "اندرو هیل" از دانشگاه لیورپول گفت: "آنها تقریبا به تمام عرضه این دارو دسترسی یافته اند و چیزی برای اروپا باقی نمانده است. رِمدِسیوِر حق امتیاز شرکت گیلاد است و این یعنی هیچ شرکت دارویی دیگری قادر به تولید و عرضه آن نیست.

این غول دارویی ابتدا این دارو را به عنوان درمان ناموفق ابولا درست کرد و حالا قصد دارد تا هر 6 دوز آن را 3200 دلار به بیماران آمریکایی بفروشد.

"آنتونی فوسی" ایمنی شناس کاخ سفید اعلام کرد که رمدسیور در ماه آوریل به عنوان درمان فوری تأیید شده است.

این دارو نمی تواند کووید19 را درمان کرده یا از ابتلا به آن پیشگیری کند، اما بیمارانی که بستری شده بودند با مصرف آن 31 درصد سریع تر از مبتلایان دیگر بهبود یافتند. این دارو همچنین به کاهش 3 درصدی (از 11 درصد به 8 درصد) مرگ و میر بیماران بستری شده در اثر کروناویروس کمک کرد.

تیم های تحقیقاتی سراسر جهان به تلاش برای ساخت واکسنی که از کروناویروس جلوگیری کند ادامه می دهند. در اوایل ماه جاری، دانشمندان انگلیسی اعلام کردند که داروی استروئیدی دگزامتازون نیز یک درمان مؤثر برای کووید19 است. این داروی 60 ساله، ارزان و فراوان است.

آمریکا طی 2 هفته اخیر شاهد افزایش شدید موارد کروناویروس بوده است. این کشور تاکنون بیش از 2.6 میلیون بیمار کرونایی داشته و نزدیک به 130000 نفر بر اثر این ویروس کشته شده اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۶۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری