Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@22:04:38 GMT

ماسک،منجر به کاهش اکسیژن نمیشود

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۷۴۵۱

فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در تهران گفت: ماسک منجر به کاهش اکسیژن نمی شود، بنابراین اختلالی در تنفس ایجاد نمی‌کند. ناطقان: علیرضا زالی، فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به الزام زدن ماسک  توسط همه افراد اظهار کرد: بر اساس  نظر سازمان جهانی بهداشت همه افراد باید در محیط خارج از خانه، به خصوص در مراکز پرتردد از ماسک استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او بیان کرد:کودکان زیر دو سال که  از نظر ذهنی و فیزیکی توانایی لازم جهت زدن ماسک را ندارند و احتمال ایجاد مشکل در تنفس‌شان می‌شود  همچنین کسانی که دچار اختلالات سطح هوشیاری و ناتوانی ذهنی هستند و خودشان توانایی استفاده از ماسک را ندارند باید افرادی به طور مستمر در کنار آنها بوده تا از این وسیله محافظتی برای آنها استفاده کنند.

او تاکید کرد: البته باید بگویم افرادی که دچار ناتوانی ذهنی و حرکتی هستند خیلی کم در محیط های اجتماعی به تنهایی حضور پیدا می‌کنند اما به طور کلی استفاده از ماسک در افرادی که  دچار اختلالات ذهنی هستند و سطح هوشیاری کمتری دارند باید فرد دیگری به طور همیشگی در کنار آنها حضور داشته باشد.

زالی ادامه داد:  افراد سالم باید از ماسک استفاده کنند زیرا بسیاری از افراد ناقل ویروس کرونا بدون علامت هستند، بنابراین استفاده از ماسک می‌تواند از انتشار ویروس در سطح جامعه و ابتلا سایر هموطنان جلوگیری کند.

 زالی ادامه داد: مردم نباید هر نوع ماسکی را  استفاده کنند، برای مثال افراد شاغل در بیمارستان ها و کسانی که در معرض خطر قرار دارند باید از ماسک ان ۹۵ استفاده کنند. بیماران تنفسی با مشورت از متخصصان ریه می توانند از ماسک استفاده کنند.  ماسک منجر به کاهش اکسیژن نمی شود، بنابراین اختلالی در تنفس بیمار ایجاد نمی‌کند.

او گفت: افرادی که به بیماری مزمن ریوی مبتلا هستند باید از پزشک خود در زمینه استفاده از نوع ماسک و مدت زمان آن، مشورت های لازم را گرفته  و سپس از آن استفاده کنند.

زالی یادآوری کرد: افزایش اخیر ویروس کرونا در کشور ناشی از تجمع غیرضروری مردم و توجه نکردن آنان به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است. هرچه درک جامعه از خطرات این بیماری افزایش پیدا کند، در کاهش شیوع آن نیز اثربخش خواهد بود.
منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ماسک ، کاهش اکسیژن ، کرونا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ماسک کاهش اکسیژن کرونا استفاده کنند کاهش اکسیژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۷۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟

به گزارش خبرآنلاین، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در ۱۰ استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با تسنیم با بیان این که گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903007

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • مقام روسی: بایدن عقب‌مانده ذهنی است
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • ردپای انگلیسی‌ها در حدیث امام صادق (ع)/ ساخته‌های ذهنی یک منبری
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟