Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله سید احمد علم الهدی روز چهارشنبه در همایش جهادگران سلامت خراسان رضوی افزود: مردم از این ویروس ترس دارند اما آنچه باعث می‌شود برخی پروتکل‌ها مراعات نشود بخاطر استیصال از این ویروس است. مردم می‌ترسند اما می‌خواهند کسب درآمد کنند تا زندگی آنها از هم ‌متلاشی نشود.

وی ادامه داد: بر اثر رعایت محدودیت‌ها مردم دچار استیصال شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز اول مردم فکر کردند کار یکی دو ماه است و در خانه نشستند اما دیدند کار چند روز نیست و ویروس ادامه دارد.

امام جمعه مشهد گفت: باید رعایت بهداشت را جدی بگیریم و پروتکل‌های عمومی اجرا شود و صدا وسیما بیان کند تا مردم از این خطر نجات پیدا کنند. با این وضعیت خاص باید به جایی برسیم که رعایت بهداشت همانند پوشیدن لباس و کفش مساله عادی زندگی شود.

وی افزود: رعایت بهداشت به وجوب شرعی می‌رسد چرا که خداوند متعال در قرآن می‌فرماید با دست خودتان خود را به هلاکت نیندازید. در شرایط امروز اگر کسی ملاحظه و بهداشت را رعایت نکند، حرام شرعی و از طرفی حفظ محدودیت‌ها واجب شرعی است. شاید به جایی برسد که رهبر معظم انقلاب فتوا هم بدهند رعایت بهداشت واجب شرعی است.

آیت الله علم الهدی با اشاره به اقدامات کادر درمان برای مقابله با کرونا ادامه داد: در بیانیه گام دوم انقلاب رهبری فرمودند باید تمدن نوین اسلامی را به همه دنیا نشان دهیم و حتی ظهور را مبتنی بر این دانستند که تمدن اسلامی را به دنیا نشان دهیم. در این ماجرای کرونا بسیجیان ایثارگر با فعالیت‌های خود تمدن نوین اسلامی را به دنیا نشان دادند از بالاترین مقام تا دانشجو فداکاری‌هایی کردند که در هیچ جای دنیا نمونه نداشت.

وی گفت: ۲۰۰ سال است که مدرنیته ظهور کرده و در صدد سلطه بر جهان است و شکست خورده است. این تمدن مورد نفرت مردم دنیا قرار گرفته و محصول آن جنگ جهانی اول و دوم و نابکاری و بی بندوباری است. در خود آمریکا مردم این کشور پرچم آمریکا را آتش زدند.

امام جمعه مشهد افزود: در این وضعیت بسیجیان و کادر درمان به عنوان ایثارگران سپاه امام عصر(عج) ابزار زمینه سازی ظهور را که رهبری در گام دوم انقلاب فرمودند نشان داده و عملی کردند. 

وی ادامه داد: دشمن تلاش کرده که بگوید نخبگان کشور در جریان دفاع از انقلاب حضور ندارند و مدافعان انقلاب از عوام هستند. با ایثارگری و فداکاری که در عرصه علوم پزشکی صورت گرفت مشخص شد، انقلاب جوهر گرانبهایی است و جامعه نخبگان وابستگی خود را با آن حفظ کرده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: احساس به دین، اسلام، اعتقاد به انقلاب اسلامی و جریان ولایی است که متخصصان با همه وجود شبانه روز پای کار و مداوای بیماران می‌آیند. از اینکه به وجود بقیه الله یاری رساندید و زمینه تعجیل آن حضرت را فراهم کردید و تمدن نوین اسلامی را به دنیا نشان دادید تشکر می‌کنیم.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور هم گفت: کادر درمانی در دوران دفاع مقدس خوش درخشیدند و امروز هم در صف مقدم مقابله با ویروس کرونا در شرایط سخت و با لباس‌های مخصوص خود را در معرض خطر قرار می‌دهند.

دکتر شاهین محمدصادقی با بیان اینکه کادر درمانی در مقابله با کرونا برای نجات جان مردم خطرها را به جان می‌خرند افزود: این مایه مباهات و افتخار و نشانگر دلداگی به اسلام، مردم، کشور و انسانیت است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم گفت: در هفته های اخیر مراجعان سرپایی، تعداد بستری و فوتی های ناشی از کرونا در استان افزایش داشته است.

دکتر محمد حسین بحرینی افزود: با توجه به اینکه در این چند ماه تجربه بسیار خوبی در مقابله با این ویروس کسب کردیم، اگر این تجربیات را رعایت کنیم نباید نگران باشیم.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۳۰ هزار و ۲۱۱ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. این بیماری تاکنون جان ۱۰ هزار و ۹۵۸ تن را در کشور گرفته است.

همچنین تاکنون ۱۹۱ هزار و ۴۸۷ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. 

برچسب‌ها ویروس کرونا سید احمد علم الهدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سید احمد علم الهدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویروس کرونا سید احمد علم الهدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رعایت بهداشت دنیا نشان علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟

اردیبهشت سال جاری بود که رئیس سازمان سنجش در گفت و گویی خبری، در مورد افزایش ظرفیت پزشکی اظهار داشت: «ما دو سال متوالی با هماهنگی کاملی که با وزارت بهداشت داشتیم قانون را اجرا کردیم؛ یعنی سال نخست ۲۰ درصد و سال دوم ۲۰ درصد. امسال سال سوم است. طبعاً تا نیمه دوم مرداد که دفترچه انتخاب رشته آماده شود، وقت هست».

وی در پاسخ به اینکه آیا امسال نیز ٢٠ درصد ظرفیت ورود به پزشکی افزایش خواهد یافت؟، افزود:« طبق قانون باید محقق شود؛ مگر اینکه قانون عوض شود، قانون هم که فعلاً عوض نشده، پس ان‌شاالله محقق خواهد شد».

اظهارات رئیس سازمان سنجش در شرایطی صورت گرفته که در هفته‌ گذشته مرحله‌ اول کنکور ۱۴۰۳ برگزار شده است. داوطلبان در حالی به استقبال مرحله‌ دوم کنکور می‌روند که هنوز تکلیف یکی از مهم‌ترین رشته‌های دانشگاهی مشخص نشده است. حال آن‌که اظهاراتی از این دست، جز افزایش سردرگمی، نتیجه دیگری در پی ندارد.

قانون‌گذاران مشغول کارند

بهمن سال ۱۴۰۰ بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای جبران کمبود پزشک در کشور، قانون افزایش ظرفیت پزشکی را تصویب کرد. بر اساس این قانون باید طی چهار سال ظرفیت پذیرش پزشکی در کشور، دوبرابر شود.

قانونی که از اواسط دهه‌ ۹۰ در کشور مطرح و مورد بررسی موافقان و مخالفان زیادی قرار گرفته بود. با روی کار آمدن خسروپناه، دبیر جدید شورا، زمزمه‌هایی در مورد اجرا نشدن قانون بوجود آمد.

وی در روزهای گذشته نیز بار دیگر به این موضوع پرداخته و افزود:«مقرر شده بود که سازمان برنامه و بودجه، زیرساخت‌ها را فراهم کند اما به دلایلی انجام نشد. بزودی گزارش اجرای دوساله‌ این قانون را در جلسه علنی شورا مورد بررسی قرار خواهیم داد و در مورد تداوم اجرای آن تصمیم خواهیم گرفت.»

پیش از این نیز خسروپناه به عنوان نخستین مهمان شورای‌عالی نظام پزشکی در جمع پزشکان حاضر و از دغدغه‌های صنفی آنان مطلع شده بود. در این جلسه سازمان نظام پزشکی با اهدای تندیس ابوعلی سینا از  دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تجلیل کرد.

از سوی دیگر وزارت بهداشت نیز تمایل خاصی به اجرای این قانون نشان نداده است. در سال گذشته عین اللهی، وزیر بهداشت، از تلاش برای تعلیق قانون مصوب شورای عالی به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌های لازم خبر داده بود. حال در آستانه تعیین ظرفیت پذیرش پزشکی در سال تحصیلی جدید، مشخص نیست که چه تصمیمی در این باره گرفته شده است. چرا که در چند هفته‌ اخیر وزارت بهداشت، هیچ اظهار نظری در این‌باره نداشته است. تنها پاسخ وزیر بهداشت به پیگیری‌ها نیز این بوده که باید منتظر تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی ماند.

جدی نبودن وزارت بهداشت در عمل به مصوبه افزایش ظرفیت، سبب شده که زمینه برای فعالیت بیش از پیش نهادهای صنفی نیز فراهم شود. این نهادها نیز بواسطه جایگاهی که دارند بطور مداوم از لزوم توقف قانون افزایش ظرفیت پزشکی سخن به میان می‌آورند.

این اظهارات موجب شده که شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در فاصله‌ کوتاهی که تا اعلام نتایج کنکور باقی مانده دست به تغییر قانون بزند. اقدامی که نه تنها سبب سردرگمی داوطلبان و خانواده‌هایشان می‌شود، بلکه امکان تصمیم‌گیری درست را از شورا می‌گیرد. این در حالی است که تربیت پزشک تاثیر مستقیمی در سلامت جامعه داشته و بسرعت خود را نشان خواهد داد. در صورت هرگونه کم‌توجهی یا اشتباه در قانون‌گذاری، ممکن است نظام سلامت را با چالش‌هایی روبرو کند که به آسانی قابل حل نباشد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • روزنامه اصولگرا: کسی که بخاطر ترس از مجازات و پلیس حجاب را رعایت می کند، با کنار رفتن این موانع ،کشف حجاب می کند
  • پیام قدردانی از حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام
  • دلایل مظلومیت امام صادق(ع) از زبان آیت‌الله علم‌الهدی