Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت با تأکید براینکه طی ۴۰سال گذشته به اهداف بخش صنعت و معدن دست نیافته ایم، گفت: یکی از مشکلات بخش صنعت این است که به حیات خلوت دولت ها تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی غضنفری وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت در گفت و گو با رادیو اقتصاد  با رد این موضوع که بخش صنعت و معدن طی ۴۰ سال گذشته رشد متوازنی نسبت به سایر بخش های اقتصادی داشته است، گفت: در بسیاری از حوزه های حکمرانی به چشم اندازهایی که انتظار می رفت، دست پیدا نکردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس چشم اندازی که برای بخش صنعت داشتیم قرار بود به نرخ رشد ۸ درصدی در این بخش برسیم که محقق نشده است. کاستی هایی در عمل داریم و همین باعث شده است که اقتصاد ایران به نتایج دلخواه نرسد.

*تغییر سیاست ها

وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه سیاست ها در بخش های صنعتی و معدنی از دولتی به دولت دیگر تغییر کرده است، گفت: این تغییر سیاست ها در دولت های مختلف سبب شدند که به اندازه کافی در این بخش ها جلو نرویم.

غضنفری درباره یکی دیگر از مشکلات بخش صنعت و معدن خاطر نشان کرد: بعضی صنایع به مناطقی رفتند که برای فعالیت در آنجا مناسب نبودند. محصول کیفی در بعضی صنایع تولید نشده است از سویی در فناوری های به روز کاستی هایی داریم.

*بروکراسی و یک مشکل برای فعالان بخش صنعت

وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات در بخش صنعت و معدنی علاوه بر مشکلات مورد اشاره در مواجهه با دولت این است که انبوهی از بروکراسی ها وجود دارد. 

غضنفری یکی از مشکلات در بخش صنعت را حیات خلوت شدن دولت ها عنوان کرد و به طرح این موضوع پرداخت که رفتارهای غیراقتصادی و ضد اقتصادی در این بخش صورت گرفته است.

وی همچنین به درست نفهمیدن نقش ارز در اقتصاد از سوی سیاست گذاران اشاره کرد و تغییر سیاست های اقتصادی و خروج سرمایه ها از کشور را به عنوان بخش دیگری از مسائل و مشکلات اقتصاد ایران عنوان کرد.

*طفره رفتن از تعهدات ارزی توسط فعالان بخش خصوصی

وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت در گفت و گو با رادیو اقتصاد با گلایه از رفتار برخی فعالان بخش خصوصی، دریافت تسهیلات ارزی و انجام ندادن تعهداتشان را هم به عنوان یک مشکل برای اقتصاد ایران عنوان کرد.

وی افزود: فقط این نیست که بخش دولتی رفتار حرفه ای نداشته است بلکه دیده می شود که طرف مقابل هم از تعهدات خود فرار می کند.

غضنفری با قبول این موضوع که اقتصاد دولتی گریزاننده است، خاطر نشان کرد: اگر عدالت در تقسیم منابع کشور نباشد در فعالان اقتصادی بی انگیزگی ایجاد می شود.

*ماهی گیری از آب گل آلود

وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت تأکید کرد: در میان فعالان بخش خصوصی دو نوع رفتار دیده می شود، بخشی که رفتار حرفه ای دارند و بخش دیگر که رفتارشان با خودپرستی همراه است. هرچند این دسته دوم ممکن است تعدادشان زیاد نباشد اما چنین افرادی هستند و فقط می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اقتصاد ایران وزیر اسبق صنعت معدن و تجارت صنعت ایران بخش صنعت و معدن وزیر اسبق صنعت معدن و تجارت فعالان بخش سیاست ها دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۷۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اقتصاد: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

وزیر اقتصاد با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال، عنوان کرد این مسیر ادامه پیدا می کند و در اینده ای نردیک یک معدن و همچنین پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس عرضه خواهند شد.

طرفداری | سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی صحبت هایی را انجام داد. 

سید احسان خاندوزی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت:

همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.

وی ادامه داد:

در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.

خاندوزی گفت:

در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:
1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور را  
2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.
3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..
4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.

از دست ندهید ????????????????????????

افتضاح تاریخی و رکورد بی‌سابقه چلسی در لیگ برتر دل هوادار کودک چلسی شکست؛ قرار بود بجنگید! سرمربی پاری سن ژرمن قول چهارگانه داد! حمایت امیر جعفری از سیدحسین حسینی + عکس

دیگر خبرها

  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • بازخوانی سفر اردوغان به عراق/ اهداف ژئوپلیتیکی ترکیه به بهانه مناسبات ژئواکونومیک
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • وزیر اقتصاد: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می طلبد
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد