Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود گرشاسبی روز چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان مرند اظهار کرد: نگاه ما به فرهنگ نباید کنترلی باشد و بلکه باید با کلیه ابزارهای موجود و اقتضای زمان، برای هدایت جامعه و تقابل با فرهنگ های بیگانه پیش رویم.
وی با بیان اینکه فرهنگ در همه حوزه ها موثر است تاکید کرد: ما باید از توانمندی ها و ظرفیت های موجود برای اعتلای فرهنگ استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار ویژه مرند افزود: با توجه به اینکه هر روز تهاجم برای مقابله با جهان تشیع وجود دارد در شهرستان نیز باید تقابل ما در حوزه فرهنگ بیشتر شود.
وی اظهار کرد: مسوولین فرهنگی، رسالت سنگینی بر عهده دارند و باید با تلاش خود، در این حوزه، میراث خوبی از خود برای آیندگان به جا گذارند.
گرشاسبی یادآوری کرد: ما نباید از حوزه فرهنگ غافل بوده و بخش خصوصی را برای سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ و هنر ترغیب کنیم.

برنامه های فرهنگی با هدف تمرکززدایی از استان تدوین شده است

معاون هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به اهداف مهم فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: چیزهایی از جمله ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آداب و رسوم بومی و اسلامی که هویت ما است، هدف اصلی ما بوده و اولویت ما، تمرکززدایی از فعالیت ها در مرکز استان و توجه به شهرستان ها می باشد.

علی محرمی خاطرنشان کرد: ترویج ارزش‌های اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت و آداب و رسوم ایرانی و اسلامی و نیز برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی به شکل ماندگار، از طریق زبان فرهنگ و هنر ممکن است.
محرمی با بیان اینکه حجم عظیمی از فعالیت ها و ماموریت ها در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی بحق مطالبه می شود افزود: حجم کارهای فرهنگی با اعتبارات ناچیز آن تناسبی ندارد که لازم است نمایندگان مجلس به این مورد توجه کنند.
وی ورود و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در عرصه فرهنگ و هنر را بسیار مفید دانست و گفت: از سال ۹۳ تا شهریور ماه سال ۹۸، تعداد ۲۴ مجموعه سالن سینمایی در استان با ورود بخش خصوصی به این حوزه ایجاد شده است.

معاون هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه مرند پیشینه غنی در حوزه فرهنگ و هنر دارد، اظهار کرد: این شهرستان با توجه به ظرفیت ها و توانمندی های بسیار در حوزه های مختلف فرهنگی و هنری، نیازمند توجه بیشتر مسوولین است.
محرمی افزود: مرند در استان و حتی در سطح کشور در برخی هنرها از جمله تئاترهای خیابانی، صاحب سبک بوده و تاثیر گذار است.

فرهنگ دغدغه رهبری است
امام جمعه مرند نیز با بیان اینکه فرهنگ، دغدغه مقام معظم رهبری از سالهای اول انقلاب اسلامی است، گفت: فرهنگ به منزله هوای یک جامعه بوده و ملتی که فرهنگ آن درست نباشد، سرحال و ایستاده نخواهد بود.
حجت الاسلام علی نعمت زاده افزود: اینکه در زمان شیوع کرونا، همه اقشار و مسوولین بطور جهادی در مقابل کرونا عمل کردند به خاطر نقش بالای فرهنگ در کشور است.
وی همچنین اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی را مولود انقلاب دانست و اظهار داشت: هدف از ایجاد این تشکیلات، تربیت صحیح با هویت اسلامی ایرانی دانش آموزان و جوانان است.

فرهنگ، سبک زندگی یک ملت است
نماینده مردم شهرستان های مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی نیز فرهنگ را بعنوان تمام داشته های یک ملت بیان کرد و گفت: فرهنگ، سبک زندگی یک ملت است و معرفی ما در همه جای دنیا باید از طریق فرهنگ باشد.
معصومه پاشایی بهرام ضمن اشاره به ضرورت حفظ فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی خاطرنشان کرد: ما مستعمره نشدن خود را مدیون ایرانی و اسلامی بودنمان هستیم و وظیفه داریم از این داشته هایمان محافظت کنیم.
وی تاکید کرد: مدیران فرهنگی ما باید در طول مدیریت خود، کارهای ماندگار انجام دهند تا پس از پایان زمان مدیریتشان، به گذشته و عملکرد خود افتخار کنند.

در این نشست سعید سلطانپور بعنوان رییس جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرند معرفی و از زحمات مهران فرجی تجلیل شد.

رییس جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرند نیز ضمن اشاره به وجود تعامل و نگرش خاص فرهنگی در مسوولین شهرستان گفت: هدف ما این است از طریق تعامل با سایر ادارات مرتبط با حوزه فرهنگی و نیز کمک اصحاب فرهنگ و هنر، قدم‌های محکم و مفید در راه اعتلای فرهنگ و هنر شهرستان برداریم.
سعید سلطانپور افزود: پیاده کردن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و فعالیت در حوزه آسیب های اجتماعی از جمله دیگر اولویت های ما در شهرستان است.

امروز همچنین حجت الاسلام مجید ترابی به عنوان مسوول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی شهرستان مرند معرفی شد.

برچسب‌ها شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی مرند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی مرند شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی مرند فرهنگ و ارشاد اسلامی حوزه فرهنگ فرهنگ و هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۷۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی

ایسنا/سمنان مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان تبیین اثرات پرداخت مالیات را بهترین عامل مشارکت مردم در پرداخت مالیات برشمرد و گفت: بیان اثرات پرداخت مالیات از زبان ائمه جمعه و جماعات موجب تأثیرگذاری بیشتر خواهد بود.

حسین پور ۶ اردیبهشت در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین امینی امام جمعه شاهرود با اشاره به بروز اتفاقات بسیار خوب در حوزه قانون گذاری و اجرا از حیث برگشت مستقیم مالیات و عوارض به مردم اظهار کرد: ارائه خدمات ملموس‌تر ، مردم و مودیان را به پرداخت مالیات و عوارض ترغیب خواهد کرد. 

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به لزوم قطع وابستگی کشور به درآمدهای نفتی عنوان کرد: نظر به اینکه به دلیل  تحریم های ظالمانه دشمن و از طرفی وابستگی به درآمدهای نفتی، اقتصاد کشور دچار آسیب شده بود ولی خوشبختانه در چند سال اخیر  درآمد کشور بر اساس مالیات پایه گذاری گردیده است. 

حسین پور تصریح کرد: در سال جاری ۵۳ درصد منابع عمومی دولت از مالیات تأمین می شود.اگر دارای منابع و سرمایه نفتی هستیم آن را باید برای آیندگان سرمایه گذاری کنیم. 

وی با اشاره به سهمیه بودجه ای تعیین شده در استان گفت: به لطف خدا، مشارکت مردم و با همراهی مودیان مالیاتی و تلاش کلیه همکاران اداره کل امور مالیاتی استان، ضمن اجرای عدالت مالیاتی و تکریم مودیان مالیاتی، توانستیم درآمدهای مالیاتی را در استان تحقق بخشیم. 

حسین پور ادامه داد: بیش از ۹۸ درصد درآمدهای استان از طریق درآمدهای مالیاتی تأمین می گردد که در دو سال اخیر تحقق ۱۰۰ درصدی درآمدهای مالیاتی و بعضاً بیشتر از آن را در این استان شاهد بودیم. 

وی به توزیع مالیات برارزش افزوده اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در سال گذشته از محل پرداخت عوارض مالیات بر ارزش افزوده شاهد عمران و آبادانی شهرها و روستاهای استان بودیم. 

این مدیر مسوول  از پرداخت ۲۸۸ میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری های استان در سال ۱۴۰۰خبر داد و افزود: در سال ۱۴۰۱ این مبلغ به ۸۷۸ میلیارد تومان افزایش یافت و در سال ۱۴۰۲ مبلغ یک هزار و ۳۶۸ میلیارد تومان از این محل به شهرداری ها و دهیاری های استان پرداخت شد که با توجه به جمعیت بیش از ۷۰۲ هزار نفری استان و با توجه به سرانه جمعیت جزء چند استان اول کشور بودیم. 

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با اشاره به برپایی مستمر میزخدمت توسط این اداره کل گفت: یکی از اولویت های مهم اداره کل امور مالیاتی استان روابط بدون واسطه و مستقیم با مردم است که برگزاری میز خدمت و همچنین ملاقات های حضوری با مردم در طول هفته از اولویت های  اداره کل امور مالیاتی بوده است. 

دکتر حسین پور ضمن تأکید بر مبارزه با فرار مالیاتی خاطرنشان کرد: مبارزه با فرار مالیاتی یک مطالبه عمومی از سوی مردم است که در این راستا نیز اقدامات خوبی در اداره کل امور مالیاتی استان صورت گرفته است. 

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان تصریح کرد: در شمار مودیان در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۳ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافتند و این افزایش در سال ۱۴۰۱، نسبت به سال ۱۴۰۰نیز ۲۸ درصد بوده است.

وی تصریح کرد: در طول دو سال، میزان تسلیم اظهارنامه در استان سمنان از ۳۶ هزار فقره به ۶۱ هزار فقره افزایش یافته است. 

حسین پور فرهنگ سازی و آموزش را یکی از مهمترین عوامل مشارکت مردم در پرداخت مالیات ها برشمرد و افزود: در حوزه آموزش در سال گذشته ۴۶ دوره آموزش کاملاً رایگان برای مودیان برگزار شده است. 

مدیرکل امور مالیاتی استان سمنان با بیان اینکه در حوزه فرهنگ سازی و روابط عمومی، فعالیت های زیادی در سال گذشته انجام شد گفت: شفاف سازی فعالیت های اقتصادی و توزیع عادلانه ثروت و سرمایه به واسطه پرداخت مالیات مستلزم اطلاع رسانی صحیح است که با ترویج روح جمعی و بهره گیری از ابزارهای تبلیغی نوین، گسترش فرهنگ مالیاتی در سطح جامعه به یک اصل تبدیل شده و بسترهایی فراهم شده که پرداخت مالیات جزء وظایف و تکالیف مهم آحاد جامعه تلقی شود. 

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین امینی امام جمعه شاهرود ضمن ابراز خرسندی از عملکرد اداره کل امور مالیاتی در سطح استان گفت: بر این باورم نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) یک بخشنامه نانوشته ولایی است و همه ما مکلفیم جهش تولید را با مشارکت مردم گفتمان سازی کنیم. 

وی تسهیل گری و پشتیبانی سازمان امور مالیاتی از واحدهای تولیدی با حفظ حقوق حقه دولت را موجب تحقق شعار سال ارزیابی کرد و گفت: عملکرد سازمان امور مالیاتی و برقراری عدالت توسط این سازمان می تواند نقش بسزایی را درسال جدید ایفا کند. 

حجت الاسلام و المسلمین امینی وابستگی به درآمدهای نفتی را یکی از معضلات اصلی اقتصادی توصیف کرد و گفت: مالیات جایگزین بسیار مناسبی برای درآمدهای نفتی است. 

امام جمعه شاهرود توزیع عوارض بر اساس ضریب جمعیت را یک الگوی خوب و مناسب برای برقراری عدالت مالیاتی برشمرد و بیان کرد: اگر بخواهیم به استقلال برسیم و درگیر بازی های دشمن نشویم نباید سرنوشت کشور به درآمدهای نفتی گره بخورد. 

وی آگاهی مردم از نحوه هزینه کرد مالیات را موجب رضایتمندی آنها توصیف کرد و برلزوم فرهنگ سازی مالیاتی تأکید کرد. 

حجت الاسلام و المسلمین امینی مشارکت مردم در پرداخت مالیاتی را یکی از موفقیت های بزرگ سازمان امور مالیاتی برشمرد و بیان کرد:  مردم باید از چگونگی هزینه کرد مالیات آگاه شوند. 

وی ضمن تشکر از اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مالیاتی در سطح استان به بیان نقش ائمه جماعات در ترویج فرهنگ مالیاتی پرداخت و بر لزوم همکاری شورای سیاسگذاری ائمه جمعه با اداره کل امور مالیاتی استان تأکید کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجمع مردمی و بانوان کرمانشاهی در حمایت از اجرای طرح نور
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • ادارات استان در رعایت شئون اسلامی و قانونی پیشتاز باشند
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • برگزاری طرح ارتقای فرهنگ ترافیکی در مرند
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان از طرح نور فراجا
  • به واسطه وجود بزرگانی مثل اقبال لاهوری با مردم کشور پاکستان احساس همدلی می‌کنیم