Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد آقازاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آذربایجان غربی در وضعیت قرمز قرار دارد و ۱۱ شهرستان در وضعیت قرمز، سه شهرستان در وضعیت نارنجی و سه شهرستان در وضعیت زرد است.

وی با اشاره به افزایش آمار ابتلا اضافه کرد: تعداد بیماران بستری در آی‌سی‌یو، بیماران وصل به ونتیلاتور و موارد فوت افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی بیان کرد: به دلیل شرایط بحرانی کرونا، مجبور به لغو اعمال جراحی شده ایم زیرا در حال حاضر بیش از ۸۲۰ بیمار با سندرم حاد تنفسی در کل استان داریم که این تعداد بسیار قابل توجه است.

وی با تاکید بر اینکه بی تفاوتی و ساده انگاری نسبت به کرونا باعث افزایش بیماری می شود، ادامه داد: با افزایش بستری ها توان کاری همکاران ما کاهش می یابد ولی سیستم بهداشتی و درمانی به طور کامل هوشیار است.

آقازاده با بیان اینکه برای پیشگیری از موارد بیماری، برخی محدودیت‌ها اعمال خواهد شد، اظهار کرد: سازمان‌ها و ادارات موظف هستند تا به افرادی که بدون ماسک هستند، خدمات ارائه نکنند و در کنار آن، کارکنان نیز باید از ماسک استفاده کنند.

وی تولید واکسن و داروی ضدکرونا را در شرایط فعلی تکذیب کرد و گفت: بعضی از افراد برخی تست‌های سرولوژیک را تبلیغ می کنند و حتی با ادارات برای انجام این تست‌ها قرارداد می بندند، که هیچکدام را تایید نمی کنیم.

وی تاکید کرد: رعایت موازین بهداشتی، شستن دست ها با آب و صابون، خودمراقبتی، فاصله گذاری اجتماعی و ماسک زدن باید جدی گرفته شود تا این بیماری را مهار کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی از شهروندان خواست تا از حضور در تجمع‌ها اعم از مراسم عروسی و مجالس ترحیم خودداری کنند زیرا این مراسم، بیشترین سهم را در شیوع بیماری دارد.

بیماری کرونا از اوایل اسفند در کشور و آذربایجان غربی شیوع یافته و در بیش از چهار ماه گذشته افزون بر ۲۳۰ هزار نفر در کشور به بیماری کرونا مبتلا شده اند که حدود ۸۵ درصد آنان بهبود یافته اند.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۸۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • وضعیت ناپایدار جوی و دریایی در هرمزگان/ شناور‌های سبک با احتیاط تردد کنند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است