Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، طرح‌های تولید برق خورشیدی همزمان با افتتاح نیروگاه ۱۰ مگاواتی لارستان در شهرستان‌های شیراز، اقلید، لامرد و نی ریز  به دستور رییس جمهوری از طریق ویدیو کنفرانس افتتاح شد. 

میزان سرمایه گذاری انجام شده در این طرح‌ها حدود یک هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمده این طرح‌ها از سال ۹۷ آغاز شدهاست. ۶ نیروگاه یاد شده زمینه اشتغال ۲۹۵ نفر را فراهم کرده است، صرفه جویی در مصرف آب و برق و جلوگیری از انتشار گاز‌های آلاینده از جمله دستاورد‌های اصلی راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی است.

این طرح‌های نیروگاهی و صنعتی که عمدتا با سرمایه گذاری خارجی وارد فاز بهره برداری شده علاوه بر نوید بهره گیری از انرژی‌های پاک، بی اثر بودن فشار‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان را می‌رساند، به عقیده مسئولان و کارشناسان اجرای این طرح‌ها به ویژه در جنوب استان فارس همچنین می‌تواند دروازه حضور بیش از پیش استان فارس بویژه شهرستان لارستان به مرحله صنعتی شدن را نیز رقم زند.

میزان سرمایه گذاری ریالی برای مجموع این ۶ طرح نیروگاه خورشیدی در استان فارس افزون بر یک هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان گفت: با بهره‌برداری از این نیروگاه سالانه از انتشار ۱۳ هزار و ۷۱۲ تن آلاینده‌های زیست‌محیطی جلوگیری به عمل می‌آید و در هر سال از مصرف چهار هزار و ۲۷۲ مترمکعب آب کاسته خواهد شد.

جلیل حسینی اضهار داشت: همچنین این نیروگاه باعث صرفه‌جویی سالیانه ۵٫۶۴ میلیون مترمکعب معادل گازطبیعی در فرآیند تولید برق کشور می‌شود.

او یادآور شد: این نیروگاه از طریق فرآیند قرارداد خرید تضمینی برق تجدیدپذیر و با سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی توسط شرکت پارس انرژی تخت جمشید در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار و با حجم سرمایه‌گذاری حدود ۱۲ میلیون یورو احداث شده است.

نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی منطقه کورده شهرستان لارستان استان فارس ۲۹ تیرماه سال گذشته (۹۸) با تزریق سالیانه ۱۶ گیگاوات ساعت انرژی به شبکه سراسری برق کشور پیوست.

معاون استاندار فارس بیان داشت: با اضافه شدن این نیروگاه به دیگر نیروگاه‌های خورشیدی استان فارس، اکنون ظرفیت تجمعی نیروگاه‌های تجدیدپذیر مگاواتی در این استان به ۵۸،۶ مگاوات رسیده است.

انرژی خورشیدی به عنوان اصلی‌ترین منبع انرژی تجدیدپذیر در جهان منبع عمده تمام انرژی‌های موجود در زمین است و همانند سایر انرژی‌ها به طور مستقیم یا غیر مستقیم می‌تواند به دیگر اشکال انرژی همانند گرما و الکتریسیته تبدیل شود.

نیروگاه خورشیدی یکی از راهکار‌های نوین است که امروزه در جهان نگاه ویژه‌ای به آن وجود دارد که با بازده بالا و هزینه کم به انرژی قابل مصرف الکتریکی تبدیل می‌شود.

شهرستان لارستان با جمعیتی حدود ۲۳۰ هزار نفر در فاصله ۳۸۰ کیلومتری شیراز و در جنوب استان فارس واقع است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروگاه خورشیدی استان فارس ویدئو کنفرانس نیروگاه خورشیدی سرمایه گذاری استان فارس طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۴۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است

به گزارش قدس آنلاین، جواد اوجی در حاشیه سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری به اسلام‌آباد با بیان اینکه طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌پی انجام شود، گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

وی افزود: با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

وزیر نفت که به همراه رئیس‌جمهوری به پاکستان سفر کرده است دیروز با مصدق مسعود ملک، وزیر نفت پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد؛ تحکیم روابط دو کشور به‌ویژه در بخش انرژی و نفت و گاز از مهمترین محورهای مورد تأکید در این دیدار بود.

توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی نیز از محورهای مذاکرات روز دوشنبه وزیران نفت ایران و پاکستان به شمار می‌آید.

وزیر نفت پاکستان هم پس از این ملاقات در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه فرصت‌هایی خیره‌کننده بین دو کشور برای تعمیق همکاری‌های تجاری و اقتصادی وجود دارد، گفت: ما از سفر جناب رئیسی، رئیس‌جمهوری و هیئت ایرانی در پاکستان بسیار خرسندیم و میزبانی از دوستان ایرانی افتخار بزرگی برای ماست.

وی ادامه داد: مرحله نخست مذاکرات ما مرتبط با همه محورها برگزار شد و ما این روند را در مراحل بعدی ادامه خواهیم داد.

وزیر نفت پاکستان تأکید کرد: ایران و پاکستان به همکاری برای رفاه منطقه و تأمین منافع ملت‌های یکدیگر ادامه می‌دهند.

مهمترین پروژه در حوزه انرژی بین دو کشور، احداث خط لوله صادرات گاز از ایران به پاکستان (خط لوله آی‌پی) است، طرح انتقال گاز ایران به پاکستان از حدود ۱۵ سال پیش طراحی و اجرا شده که به دلایل مختلفی تاکنون عملیاتی نشده است؛ هم‌اکنون خط لوله لازم برای صادرات گاز ایران به پاکستان احداث شده و با ساخت خط لوله مورد نیاز در سمت پاکستان امکان صادرات گاز فراهم خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است