Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@12:55:42 GMT

سیرصعودی ابتلا به کرونا دراردبیل

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۹۴۹۲۲

معان درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از شتاب گرفتن سیر صعودی بیماری کرونا و افزایش تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی این استان خبر داد. ناطقان: دکتر محمدرضا رضایی‌بنا روز پنجشنبه در گفت و گویی خبری افزود: بخش کرونا سه و چهار در اردبیل دوباره بازگشایی شده و مراکز بستری در مرکز استان در حال پر شدن می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان‌کرد: بیماران بدحال کرونایی هم در حال افزایش بوده و  بخش آی سی یو بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل در حال تکمیل ظرفیت است.

او با اشاره به اینکه روزانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ بیمار سرپایی در استان مورد معاینه قرار می‌گیرند، اضافه کرد: از این تعداد ۲۵ تا ۳۰ نفر هر روز بستری می‌شوند.

وی با هشدار به سیر صعودی کرونا در اردبیل به مردم توصیه کرد که حتما از ماسک استفاده کرده و بدون ماسک از خانه خارج نشوند.

رضایی‌بنا گفت: شهروندان فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کرده و با دیگران دست‌کم یک تا ۲ متر فاصله داشته باشند.

در استان اردبیل بر اساس آخرین آمارها ۱۴۵ مبتلا به کرونا در مراکز درمانی بستری هستند.
برچسب ها: صعود ، ابتلا ، کرونا ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: صعود ابتلا کرونا ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۴۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند