Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه بیماری کووید-۱۹ هیچ واکسن و داروی خاصی ندارد و تنها راه مقابله با آن، پیشگیری است، تاکید کرد: مردم باید به کمک کادر بهداشت و درمان بیایند و همانند اسفند و فروردین، موضوع کرونا را جدی بگیرند.

به گزارش تسنیم، سیما سادات لاری اظهار داشت: تقریبا از ۱۰ روز پیش تاکنون شیب ملایم افزایش ابتلا و بستری به ویروس کرونا به تدریج در استان زنجان بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه از همه ظرفیت‌های دولتی و بخش خصوصی برای درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ حداکثر استفاده می‌شود، گفت: مشکلاتی در زمینه نیروی انسانی در این استان وجود دارد که از همه بهیاران، پرستاران و نیرو‌های سیستم بهداشت کمک گرفته شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت از مذاکره با معاونت توسعه و معاونت درمان وزارت بهداشت درباره جذب نیروی انسانی و تکمیل تجهیزات در استان زنجان خبر داد و گفت: امیدوارم مشکل کمبود کادر درمانی در این استان هرچه سریع‌تر برطرف شود.

وی در ادامه به مردم استان زنجان درباره رعایت موارد بهداشتی توصیه کرد و گفت: به مردم توصیه می‌کنم که بهداشت فردی و اجتماعی، شست‌وشوی مداوم دست‌ها، استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند. بیماری کووید-۱۹ هیچ واکسن و داروی خاصی ندارد و تنها راه مقابله با آن، پیشگیری است. این تنها راه شناخته شده و تایید شده در جهان محسوب می‌شود که با رعایت این موارد می‌توان از ابتلا به ویروس کرونا جلوگیری کرد.

لاری گفت: مردم باید به کمک کادر بهداشت و درمان کشور بیایند و همانند اسفند و فروردین، موضوع کرونا را جدی بگیرند چرا که در غیر این صورت، با مشکلات فراوانی مواجه می‌شویم و ممکن است جان عزیزان‌مان در خطر بیفتد.

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه مقابله با کرونا راهی به جز همراهی و همکاری و مراقبت از خود و خانواده‌مان و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی ندارد، تصریح کرد: عدم برگزاری مراسم عزا و عروسی و همچنین لغو سفر‌های غیرضروری باید در دستور کار مردم قرار گیرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران سخنگوی وزارت بهداشت سخنگوی وزارت بهداشت تنها راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۵۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ فرشیدی افزود: مراکز سراج در ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی و ۲۵ استان کشور راه اندازی شده است. معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: به سمت درمان مشکلات اجتماعی پیش می‌رویم با مشارکت‌های مردمی، سعی کردیم که ارتباطجامعه با روانشناسان را تقویت کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت گفت: طی سال گذشته غربالگری سلامت روان با ۸ شاخص برای غربالگری اختلالات اضطرابی و خلقی اجرا شده و ۱۲ و ۶ دهم درصد باید تکمیل شود که تاکنون به ۸ و ۴ دهم درصد رسیده است. به گفته مسئولان بیمه سلامت ۶ خدمت از خدمات روانشناسی تحت پوشش بیمه‌های پایه قرار گرفته­ و این پوشش دهی در حال افزایش است. مصلحی از فعالیت سه هزار و ۳۰۰ روانشناس در شبکه بهداشت و درمان کشور خبر داد و گفت: خدمات سلامت روان به صورت رایگان در مراکز جامع خدمات سلامت در سراسر کشور ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • گاز N۲O در قلیان اکسیژن لقب روانگردان نیز دارد
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید