Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-26@21:19:57 GMT

راه‌اندازی مرکز ارتقای مهارت پوشاک

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۹۷۷۶۶

راه‌اندازی مرکز ارتقای مهارت پوشاک

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، رضا تازیکی درباره جزییات راه اندازی این مرکز پوشاک گفت: هدف از راه اندازی مرکز، ایجاد یک مرکز اتصال به بازار است و وظیفه مرکز این است که مهارت‌های جدید اعم از حوزه طراحی و مدیریت تولید تا  تکنولوژی‌های دوخت را به فعالان صنعت پوشاک آموزش بدهد و از این طریق بهره وری را بالا ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 وی ادامه داد: از دیگر وظایف این مرکز این است که در بازارهای داخلی یا بین‌المللی مرجعی برای بازاررسانی باشد تا کسانی که تولید می‌کنند، نمونه کارشان را ارائه دهند و متخصصان حاضر در این مرکز امکان بازاریابی و مقدمات اتصال به بازار داخلی و خارجی را فراهم و با پذیرش و توزیع سفارش به شناسایی ظرفیت‌های خالی و توسعه بازار صنعت پوشاک کمک کنند.

به گفته مدیر ملی طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار وزارت کار (تکاپو)، این مرکز پیش از این به صورت غیر رسمی فعالیت داشته و به  عقد قراردادهای با ارزش بیش از  ۲۰ میلیون یورو منجر شده است.

تازیکی با بیان اینکه سالانه حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر در مرکز ارتقای مهارت پوشاک آموزش خواهند دید، پیش بینی کرد:  با راه اندازی این مرکز ارتقای مهارت پوشاک سالانه ۴۰ تا ۵۰ میلیون یورو سفارش پوشاک گرفته و  نزدیک به ۷۰ تا ۸۰ شغل در این بخش ایجاد شود.

وی درباره مکان راه اندازی این مرکز گفت: ما معتقد نیستیم که فضای فیزیکی و ساختمان سازی توسعه ایجاد می کند بلکه توسعه را فعالان صنعت به وجود می آورند و در حال حاضر هم  مشکلی برای فضای فیزیکی وجود ندارد؛ چرا که هدف اصلی، بازار و قیمت تمام شده است. این مرکز با همکاری شهرداری تهران و دانشگاه امیرکبیر ایجاد خواهد شد که یک بخش از آن در دانشگاه امیر کبیر و یک بخش دیگر در یکی از فضاهای متعلق به شهرداری تهران احداث خواهد شد.
 
مدیر طرح ملی تکاپوی وزارت کار در پایان با اشاره به تامین اعتبار این مرکز مهارتی اظهار کرد: بخشی از اعتبار احداث مرکز را صندوق کارآفرینی امید تقبل کرده و در مرحله خرید تجهیزات است. در این مرکز ، متخصصین خارجی و بین المللی حضور پیدا می کنند و مربیان ایرانی را آموزش می دهند و و مربیان نیز فراگیران را در سطح دانشگاهی و صنعتی تربیت می کنند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: صنعت پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۷۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری

محسن مولوی در نشست هم اندیشی نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی استان با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: لازم است نظارت‌ها در استان بیشتر می‌شود تا از پول پاشی جلوگیری شود، تسهیلات در جای واقعی خود هزینه شود و اگر انحرافاتی بود حتماً برخورد لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی پارسال بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به هزار و ۸۰۸ نفر در سطح استان پرداخت شده است، افزود: بیش از شش هزار و ۲۰۰ مجوز رایگان مشاغل خانگی صادر شد و به همین خاطر امسال حتماً به دنبال ایجاد بازارچه مشاغل خانگی هستیم تا افراد که مشکل مکان و فروش برای فروش محصولات دارند، مشکلشان مرتفع شود.

مولوی اضافه کرد: به افرادی که در بازارچه شرکت می‌کنند، تسهیلات تعلق می‌گیرد تا بخش اعظم از تأمین منابع مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ کار و کارفرمایی در سطح استان، یادآور شد: حتماً در حوزه ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری می‌تواند این گام اثر گذار باشد.

بیشتر بخوانید

ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری

مولوی از راه اندازی شورای عالی بخش تعاون در سطح استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت: از طریق شورای عالی بخش تعاون می‌توان بخش تعاون در سطح کل استان ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه تعاون دومین بخش اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی است، گفت: با ایجاد تعاون می‌توان مشارکت مردم را فضای اقتصادی فراهم کنیم و درآمد در سطح استان از طریق بخش تعاون به سمت طرح‌های اشتغال زا هدایت شود.

مولوی ادامه داد: راه اندازی شرکت تعاونی دانش بنیان‌های جدید و شرکت‌های تعاونی که اقشار ضعیف جامعه از طریق آن بتواند به درآمد برسند، در سال ۱۴۰۳ پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • ارتقای امنیت با ایجاد برنامه های پلیس
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • آغاز دوره‌های آموزش ارتقای مهارت فرش بافان گیلانی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان