Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صالح جوکار روز پنجشنبه در بازدید از این پژوهشکده از اقدام‌های به عمل آمده در سال‌های گذشته در خدمت رسانی به مردم قدردانی کرد و افزود: خدمات‌ آی .وی .اف (یکی از روش‌های درمانی پیشرفته کمک باروری) برای اولین بار در ایران در یزد پایه گذاری شد و باید این افتخار حفظ و توسعه یابد.

وی با اشاره به مراجعه سالانه حدود  ۱۲ هزار زوج به این مرکز خاطرنشان کرد:  به علت اهمیتی که این مرکز در خدمت‌رسانی به مردم استان و سایر مناطق کشور دارد باید تکمیل ساختمان جدید و رفع نیازهای آن که اهمیت زیادی دارد در اولویت امور قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مدیر پژوهشکده علوم تولید مثل یزد گفت: ساختمان جدید این مرکز در زمینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع  در بخش‌های متنوع شامل ناباروری مردان، ناباروری زنان، ژنتیک، سلول‌های بنیادی، روان پزشکی در حال ساخت است.

دکتر علی‌محمد عبدلی افزود: در صورت حمایت و تسریع در ساخت پروژه تا یک سال آینده ساختمان جدید مرکز به بهره‌برداری می‌رسد و این کار نقش مهمی در ارائه بهتر خدمات به مراجعان از یزد و سایر استان‌های کشور دارد.

وی در ۱۹ فروردین‌ماه  امسال از مشاوره برخط (آنلاین) به بیماران خبر داد و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و اهمیت حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی و پیگیری درمان مراجعه کنندگان در این مورد سامانه از راه دور راه‌اندازی شد.

عبدلی افزود: مراجعه کنندگان برای بررسی و اقدام‌های اولیه بیماران به سایت پژوهشکده به آدرس www.Yazd-RSI.ir مراجعه کنند.

تاکنون در این مرکز ۱۲ هزار نوزاد به روش آی. وی. اف (یکی از روش‌های درمانی پیشرفته کمک باروری) متولد شده اند.

 مرکز یادشده یکی از واحدهای اصلی درمان ناباوری و تولید مثل بیماری در کشور است .

 ۹۰ درصد مراجعان به این مرکز از شهروندان سایر استان‌ها هستند که بیشترین آنها از  کرمان، هرمزگان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان مراجعه می‌کنند.

۴۰ درصد علت ناباروری مربوط به زنان و همین میزان مربوط به مردان است و بقیه مربوط به علل ناشناخته و مواردی مثل مسائل ژنتیکی است که این آمارها در بعضی موارد  به صورتی متفاوت ذکر می‌شود.

بهترین سن باروری از ۲۱ تا ۲۹ سال است اگر به تاخیر بیفتد با خطرهایی مثل ناباروری روبرو می‌شود.

استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت  و ۱۰ شهرستان چهار نماینده در مجلس دارد که ۸۷ درصد جمعیت آن در ۲۲ شهر و بقیه در روستاها زندگی می کنند.

برچسب‌ها یزد مجلس یازدهم ناباروری جوکار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد مجلس یازدهم ناباروری جوکار یزد مجلس یازدهم ناباروری جوکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۸۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آمون عصر سه‌شنبه در جلسه کارگروه تخصصی غنی سازی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مناسب برای نوجوانان و جوانان در ایام تابستان، اظهار کرد: جریان‌سازی، پشتیبانی و نظام‌مند کردن فعالیت‌های تابستانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در این کارگروه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی خلاقانه و طرح ایده‌های جدید برای اوقات فراغت موجب بهره‌مندی هر چه بیشتر نوجوانان و جوانان از برنامه‌های تابستانی خواهد شد، گفت: مساجد می‌توانند نقش مهمی در بحث عدالت فرهنگی و گسترش برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات داشته باشند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل بیان کرد: فضای معنوی مساجد می‌تواند تاثیر عمیقی در گسترش برنامه‌های فرهنگی و تربیتی در بین جوانان و نوجوانان داشته باشد.

آمون به شبکه عظیم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز اشاره کرد و ادامه داد: امروز بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری در سطح استان اردبیل می‌توانند به عنوان پاتوق فرهنگی و تربیتی نوجوانان و جوانان نقش مهمی در اجرای برنامه های تابستانی و غنی سازی اوقات فراغت آن‌ها داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: توسعه تعاملات و بهره‌مندی از ظرفیت‌های دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی برای هر چه باشکوه تر برگزار شدن طرح «مسجد، کانون نشاط» لازم و ضروری است.

کد خبر 6093446

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند
  • زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اعلام شد
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟
  • آغاز به کار سامانه و سایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از ۱۷ اردیبهشت