Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سازمان جهانی بهداشت برای کمک به مهارت پاسخگویی مرکز ملی آنفلوانزای ایران به بیماری آنفلوانزا، تجهیزات لازم در اختیار این مرکز قرار داده است.

به گزارش ایرنا به نقل از دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد تحت عنوان «ریلیف‌وب» (ReliefWeb)، سازمان جهانی بهداشت درحالی که کاملا درگیر تامین حمایت اضطراری برای مقابله با کووید – ۱۹ در ایران است، به تقویت هرچه بیشتر حمایت از برنامه ملی آنفلوانزا در ایران نیز ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محموله کمکی سازمان جهانی بهداشت شامل تجهیزات آزمایشگاهی برای آزمایش آنفلوانزا و جداسازی ویروسی به مرکز ملی آنفلوانزای ایران است که به منظور آماده کردن این کشور برای فصل زمستان تحویل داده شد.

این مرکز به عنوان نهاد کلیدی برقراری ارتباط بین سازمان جهانی بهداشت و ایران در زمینه موضوعات مرتبط با جنبه های اپیدمیولوژیک و ویروسی آنفلوانزا فعالیت دارد.

این مرکز به فناوری های بیولوژی مولکولی و سلولی برای انجام جداسازی ویروسی، توالی ژنومی و شبیه سازی مجهز است.

بخش های جداسازی شده سپس به سیستم جهانی نظارت و پاسخگویی آنفلوانزای سازمان جهانی بهداشت فرستاده می شود تا پس از تائید برای تولید واکسن آنفلوانزا مورد استفاده قرار گیرد.

مرکز ملی آنفلوانزای ایران در سال ۱۹۶۹ به سیستم جهانی نظارت و پاسخگویی آنفلوانزای سازمان جهانی پیوست.

در سال ۲۰۰۵، پس از شیوع آنفلوانزای پرندگان در برخی کشورها، مقام های بهداشتی ایران توجه بیشتری به تاثیرات پزشکی و اقتصادی معطوف کردند و این لابراتوار را به عنوان شاخه ای از بخش ویروس شناسی دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران گسترش دادند.

سازمان جهانی بهداشت که مقر آن در ژنو سوئیس است، برنامه و کیفیت این لابراتوار را از طریق برنامه  اعتباربخشی سالانه مورد ارزیابی قرار می دهد.

لینک کوتاه: asriran.com/0035QX

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت آنفلوآنزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۸۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،گزارش مرکز رصد فرهنگی با عنوان "ایران در آینه شاخص‌های جهانی فرهنگ" با تکیه بر داده‌های پیمایشی بین‌المللی منتشر شد.

طبق یافته‌های مرکز ملی رصد فرهنگی کشور نشان می‌دهد: ارزش‌های اخلاقی در ایران در مقایسه با وضع جهانی از جایگاه بالاتری برخوردار است.

بر اساس داده‌های مرکز رصد فرهنگی کشور، دزدی، خودکشی، خشونت خانگی علیه زنان و گرفتن رشوه غیراخلاقی‌ترین رفتار از نگاه مردم ایران است.

در گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور، وضع ایران در شاخص‌های مختلف فرهنگی از جمله ارزش‌های اجتماعی، هنجار‌ها و کلیشه‌ها، خوشبختی و رفاه، سرمایه اجتماعی و اعتماد، ارزش‌های اقتصادی، تصور از فساد، مهاجرت، امنیت، دانش و فناوری، ارزش‌های مذهبی و اخلاقی و فرهنگ سیاسی مورد بررسی قرار گرفته است.

بر اساس داده‌ها، ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان با کمترین نگرانی نسبت به وقوع جنگ است و از سویی دیگر احساس امنیت در ایران کماکان در مقایسه با میانگین جهانی، وضع مطلوب‌تری دارد.

داده‌های این گزارش علمی نشان می‌دهد در ایران ارزش‌های اخلاقی نیز در مقایسه با وضع جهانی از جایگاه بالاتری برخوردار است و می‌توان جامعه ایران را در مقایسه با دیگر کشور‌ها یک جامعه اخلاقی توصیف کرد.

داده‌های معتبر پیمایش جهانی نشان می‌دهد غیرقابل‌توجیه‌ترین رفتار نزد ایرانیان، دزدی، خودکشی، کتک‌زدن زن از طرف شوهر، گرفتن رشوه و همجنس‌گرایی است و مردم ایران بیش از میانگین جهانی نسبت به این بی‌اخلاقی‌ها موضع منفی دارند.

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند