Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، جمشید انصاری بعد از ظهر دوازدهم تیر ماه در نشست ستاد هماهنگی پیشگیری و مقابله با کرونای کردستان در سنندج اظهار داشت:  بحران کرونا تجربه ای است و حساسیت به این ویروس با گذشت زمان عادی انگاشته شود.

وی خاطرنشان کرد: کادر درمان در این بزنگاه مهم به بهترین شیوه عمل و خوش درخشید و با عملکرد مناسب زمینه رضایتمندی مردم از مجموعه بهداشت و سلامت را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه اگر موضوع کرونا عادی سازی شود، خسارات جبران ناپذیری را در پی دارد، تصریح کرد: حفظ سلامت مردم در این شرایط قبل از هر دستگاه و سازمانی به نوع رفتار خود مردم بستگی دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه کرونا بیماری ناشناخته است، مردم باید خود را ملزم به رعایت شدیدتری دستورالعمل‌های بهداشتی وزارت بهداشت بدانند و با این کار زمینه مقابله هوشمندانه با این ویروس را فراهم سازند.

انصاری افزود: متاسفانه در بیشتر استان‌های کشور به دلیل نادیده گرفتن توصیه های بهداشتی شاهد اوج گیری بیماری بودیم، کردستان با وجود پشت سر گذاشتن موج شدیدی از بیماری، وضعیت مناسب‌تری در مقایسه با متوسط کشوری دارد.

وی با تاکید براینکه  برخی تصمیمات پیرامون بیماری کرونا در چارچوب قانون قابل واگذاری به استان‌ها است، اذعان کرد: همه افراد جامعه باید خود را مقید به رعایت توصیه‌های بهداشتی بدانند و به مرور به زندگی با کرونا عادت کنند.

معاون رئیس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور اضافه کرد: از روز شنبه وضعیت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور با الزامی کردن برخی مصوبات از جمله استفاده از ماسک بهتر خواهد شد.

انصاری افزود: تصمیم‌گیری در زمینه کرونا نباید منجر به تحمیل برخی اقدامات غیرقابل استفاده شود در اوایل شیوع این بیماری نقاهتگاه های زیادی در کشور ایجاد شد و در نهایت ۱۰ درصد ظرفیت آنها مورد استفاده قرار گفت.

انصاری تصریح کرد: تامین امکانات و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان‌های استان در کمترین زمان باید انجام شود و در زمان اوج این بیماری ۳۰ درصد امکانات بخش آی سی یو در استان خالی باشد.

معاون رئیس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: موافق تعطیل شدن ادارات دولتی در شرایط بحران نیستیم چراکه در شرایط بحرانی کارکنان دولت باید به درد مردم بخورند.

انصاری تصریح کرد: ۴ هزار و ۷۰۰ خدمت توسط دولت به مردم ارائه می شود که باید در شرایط بحران مدیریت موثرتری در این زمینه صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه دورکاری کارمندان دولت زمانی امکان پذیر است که زیرساخت های آن فراهم باشد، افزود: ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار کارمند در کشور داریم که یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر آن کادر آموزشی هستند.

معاون رئیس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور خاطرنشان کرد: ۲۵۰ هزار نفر کارکنان شهرداری و ۴۵۰ هزار نفر کادر وزرات بهداشت و درمان کشور را تشکیل می دهند که بخشی از این نیروها از اوایل اسفند تعطیل و با دورکاری مشغول خدمت هستند.

به گفته وی، سهم دیگر بخش های اداری از کارمندان دولت۵۰۰ هزار نفر است، اگر شرایط به صورت بحرانی که فروردین شاهد آن بودیم دوباره به وجود آید، درباره کاهش نیروی کار دستگاه‌های اجرایی تصمیم گیری خواهیم کرد.

معاون رئیس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور از  آزادسازی سهام عدالت انتقاد کرد و گفت: این کار تنها برای کمک به ۶۰ درصد خانوارهای ایرانی در شرایط بحران تعطیلی کسب و کارها انجام گرفت تا با آزادسازی و فروش سهام خود بتوانند زندگی خود را اداره کنند.

کد خبر 527559 برچسب‌ها سازمان امور اداری و استخدامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان امور اداری و استخدامی شرایط بحران هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۱۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد

ایسنا/کرمانشاه کرمانشاه با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبش، به عنوان هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شد.

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، امروز(هشتم اردیبهشت) در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، اظهار کرد: افزایش حوادث کوهستان ناشی از  گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را نیز از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیرهای پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استانها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گاها در برخی از استانها در مسیرهای کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند.  

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگردهایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک  آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به  قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال نیز اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب نیز امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶