Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدسجاد موسوی: حسن بیادی عضو جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت در گفتگویی با خبرگزاری خبرآنلاین درباره نشانه‌هایی از حضور مجدد محمود احمدی نژاد در وادی سیاست و احتمال ثبت نام او در انتخابات سال ۱۴۰۰، گفت: در بررسی این مسأله باید دو موضوع را در نظر داشت؛ نخست اینکه آقای احمدی نژاد هشت سال به عنوان رئیس جمهور در این کشور فعالیت کرده و مردم شناخت کاملی نسبت به نتایج عملکردش دارند، و دیگر اینکه او به عنوان یک رئیس جمهور دارای طیف سیاسی و مردمی همراه با خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



>>>> در همین رابطه بخوانید؛

شاید بگویند شیطان پشت احمدی نژاد است

احمدی نژاد هم حق کاندیداتوری دارد

وی افزود: در این راستا در دوران هشت ساله فعالیت او در سفرهایی که به استان‌ها و شهرستان‌های مختلف داشتند شاهد این بودیم که با استقبال بسیار خوب مردم مواجه می‌شد که این اتفاق حتی در دوران بعد از ریاست جمهوری ایشان نیز ادامه دارد؛ همین امر می‌تواند نشان دهنده جایگاه و پایگاه قوی مردمی او درحوزه سیاسی باشد.

احمدی نژاد کاندیدا شود برخی معادلات انتخاباتی را بهم خواهد زد

این عضو پیشین شورای شهر تهران، خاطرنشان کرد: باید بپذیریم چه دیگران بخواهند یا نخواهند، چه به حق و یا ناحق ایشان را مورد نقد قرار دهند؛ بالاخره آقای احمدی نژاد در فرآیند سیاسی کشور تأثیر گذار هستند و چنانچه در ایام انتخابات آتی ورود پیدا کنند معادلات بسیاری از گروه‌ها و جریانات سیاسی را تغییر خواهند داد.

بیادی در پاسخ به این پرسش که اگر احمدی‌نژاد به هر دلیلی نتواند شخصاً کاندیدای ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ شود، آیا این احتمال وجود دارد که از یک فرد خاص از نزدیکان و همفکران خود حمایت کند؟، ابراز داشت: اینکه آقای احمدی‌ نژاد چطور می‌تواند دوباره فرصت حضور داشته باشد بستگی به تصمیمات شورای نگهبان دارد، و این موضوعی است که حاکمیت و نظام با توجه به شرایط کنونی، می‌تواند همانند دیگر نامزدهای انتخاباتی مقدمات حضور ایشان را فراهم نماید تا در نهایت مردم انتخاب نهایی و صالح مقبول را انجام دهند.

این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: معتقدم در روند چنین انتخاب مهمی جهت تعیین مسئولیت ریاست جمهوری نباید فراموش کنیم که «مطالبه عمومی و قدرت پاسخگویی مثبت به خواسته ‌های منطقی مردم» مهمتر از پارامترهای دیگر شرایط انتخاب است و بنده تصور نمی‌کنم که تصمیم سازان حاکمیت به غیر از این  بیاندیشند و خواسته‌ای غیر از این داشته باشند.

احمدی نژاد با شرط و شروطی که وجود دارد کاندیدا نخواهد شد

عضو جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت در مواجهه با این پرسش که آیا احمدی نژاد در نهایت به عرصه انتخابات ورود می‌کند؟، بیان داشت: آنگونه که مطلع هستم او با شرط و شروط‌ هایی که از سوی بعضی موثرین در این امر مهم وجود دارد، و البته شرایط و وضعیت «بحران اقتصادی» فعلی، تمایلی به حضور ندارند. امروز متاسفانه باندهای متصل به قدرت و ثروت به صورت گسترده در ارکان مختلف تصمیم سازی و تصمیم‌گیری نظام نفوذ کرده و حضور جدی دارند و طبیعتاً کسی که می‌خواهد در این مسیر فعالیت و حضور جدی داشته باشد باید شرایط این باندهای مافیایی را بپذیرد و مدنظر قرار دهد. 

منکر خطاهای اطرافیان احمدی نژاد و منسوبینش نیستم

بیادی با انتقاد از رفتار برخی منسوبین به رئیس جمهور سابق، یادآور شد: همه می‌دانند که بنده به صورت منصفانه هیچ زمانی منکر اشتباهات و خطاهای او، اطرافیان و منسوبین به او و دیگر نامزدهای انتخاباتی نبوده و نخواهم بود.

شرایط کشور عادی نیست، احمدی نژاد کاندیدا نمی شود

او در پاسخ به این سوال که آیا شورای نگهبان حاضر است برای جلب مشارکت بیشتر مردم در انتخابات از ظرفیت احمدی ‌نژاد استفاده کند و یا اینکه دوباره راه سال ۹۶ را طی می‌کند؟، گفت: همانطور که قبلا اشاره نمودم آقای احمدی‌نژاد با این آشفتگی سیاسی و اجتماعی علاقه‌ای به بازگشت به مدیریت کلان کشور در حوزه ریاست جمهوری را ندارد؛ زیرا شرایط کنونی کشور عادی نیست و نمی‌توان در این فضا توقعات و مطالبات مردمی را با وجود این باندهای مخرب محقق کرد. در این شرایط تنها راه چاره، تصمیمات عاقلانه نهادهای حاکمیتی است که باید به دور از هرگونه «دیدگاه شخصی»، «نگاه جناحی» و «منافع باندی»، در یک فضای دوستانه و وحدت آفرین اتخاذ شود تا در نهایت؛ خواسته‌های قانون اساسی، مقام معظم رهبری و مردم محقق گردد.

مردم از تندروی خسته شده‌اند و یک رئیس جمهور انقلابی می‌خواهند

بیادی درباره ظهور کاندیداهایی که بیشتر «شوآف» می‌کنند و با هیاهو و تبلیغات پر سر و صدا کار خود را به پیش می‌برند، نیز بیان داشتبا توجه به شرایط روز و عبور مردم از جناح‌های سیاسی و البته عدم اعتماد به تصمیمات و عملکردشان؛ در زمینه شانس بیشتر تندروها در انتخابات ۱۴۰۰ باید بگویم؛ این تحلیل صحیح نبوده و بیشتر شبیه به یک توهم است. زیرا مردم از تندروی‌ها خسته شده‌اند و از تزویر و دروغ بسیاری از مسئولین معترض و به صدا آمده‌اند.

وی یادآور شد: همانطور که می‌دانید مردم ما در همه سال‌های قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بیش از توان خود ایثار و فداکاری داشته‌اند و قطعا به دنبال فردی می‌روند که در راه آرمان‌های انقلاب حرکت کند، بنابراین در انتخابات ۱۴۰۰ جریان یا فردی پیروز خواهد بود که اول از همه «انقلابی» و «مردمی» بوده و شعارهای خود در مسئولیت‌های قبلی را محقق کرده باشد و از جهت دیگر به دنبال «سعی و خطا» در جایگاه ریاست جمهوری نباشد.

بیادی با ارائه یک پیش‌بینی در خصوص فرد پیروز در انتخابات ۱۴۰۰، اظهار داشت: من فکر می‌کنم شخص پیروز در انتخابات سال ۱۴۰۰ با عقل و منطق و به کارگیری افراد متخصص و متعهد می‌تواند با یک برنامه جامع، و در ذیل همکاری جدی با مجلس شورای اسلامی مشکلات کشور را احصا و حل نماید.

درگیر فساد خانمان سوز اداری هستیم

عضو جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت در پاسخ به این پرسش که بزرگترین مشکل کشور چیست و دولت آینده باید تمرکز خود را بر روی چه بخشی بگذارد؟، بیان داشت: متاسفانه عمده مشکلات کشور داخلی و دستخوش فساد خانمان برانداز اداری است و در این فضا بی جهت اکثر مشکلات را به گردن تحریم‌ها و سیاست‌های غرب انداخته می‌شود.  در این سال‌ها آنقدر که از خود تحریمی‌ها ضربه خورده و صدمه  دیده‌ایم، از تحریم‌های آمریکا و غرب آسیب ندیده‌ایم.

وی تصریح کرد: باید چشمانمان را خوب باز کنیم و هوشیارانه تصمیم بگیریم، زیرا کشور ما منابع و ذخایر ملی کم ندارد و اگر در راه اصلاح سیاست‌های مدیریتی در بخشهای «کلان» و «خرد» ساختار اجرایی گام برداریم، به راحتی می‌توانیم با اتکا به ظرفیت‌های داخلی، کارها را به نحو احسن پیش ببریم. اما چه کنیم که کشور ما متاسفانه  گرفتار «تمامیت‌خواهی» و «رانت بازی» بعضی از باندهای نامربوط سیاسی و مسائلی از این قبیل شده؛ مردم نیز در سپهر سیاسی اکثر مسئولین کنونی، فراموش و حذف شده‌اند. 


اعتماد مردم به بخشی از حاکمیت کم شده است

این کنشگر سیاسی اصولگرا ادامه دادمتاسفانه به دلیل برخی عملکردهای غیرمسئولانه و غیرعاقلانه، اعتماد مردم به بخش‌هایی از حاکمیت کم شده است؛ اگر هم مردم در انتخابات شرکت می‌کنند به این دلیل است که نمی‌خواهند به نظام آسیبی برسد و با اعتقادی که به انقلاب دارند مبنای کار را همواره بر اعتماد متقابل می‌گذارند. 

او تأکید کرد: مردم انتظار دارند در قبال رأی آنها، کار انجام شود ولی چه کنیم که از این حسن اعتماد همیشه سوء استفاده شده است و همواره شاهد بوده‌ایم در تاریخ بعد از پیروزی انقلاب؛ مسئولان ما در بعد کلان انتظار داشته‌اند که مردم در مسیر بهبود گزاره‌های «سیاسی»، «اجتماعی»، «اقتصادی» و حتی «فرهنگی» مشارکت فعال داشته باشند. این امر زمانی محقق می‌شود که مسئولان هم به اندازه مردم در مسیر بهبود اوضاع حرکت کنند و با «حیله» و «نیرنگ» کار نکنند. در این راستا به نظر می‌رسد که از نظر مسئولین، مردم فقط به درد انتخابات می‌خورند و بار سازندگی کشور نیز باید فقط بر دوش آنها باشد.

انتظار مردم از دولت و مجلس، حل مشکلات است

بیادی در خصوص لزوم بازسازی اعتماد عمومی به بخش‌هایی از حاکمیت، اظهار داشت: متاسفانه به دلیل عملکرد برخی از بخش‌های حاکمیتی اعتماد مردم نسبت به رسانه‌های داخلی سلب و شبکه‌های اطلاع‌رسانی خارجی تبدیل به مرجع رسانه‌ای مردم شده‌اند. این اتفاق به این دلیل رخ داده که بخشی از رسانه‌ها به صورت عاقلانه و شفاف اخبار را به مردم انتقال نداده‌اند. در این فضا یکی از راه‌های حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی، بازگرداندن اعتماد به ایشان است.

وی اضافه کرد: برای مثال در سالهای اخیر هربار که نزدیک به یک انتخابات و یا راهپیمایی «۲۲ بهمن» و روز «قدس» می‌شویم، در کل کشور بر نقش تاثیرگذار مردم تأکید می‌شود، اما بعد از آن رخدادها، دیگر اهمیتی به ایشان داده نمی‌شود. امروز مردم ما انتظار دارند به نظرت آنها توجه جدی شود و نمایندگان ایشان در مجلس و مسئولین، در کنار هم در راه رفع مشکلات موجود قدم بردارند.

۲۷۲۱۹

کد خبر 1404887

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمود احمدی نژاد انتخابات ۱۴۰۰ مافیا دولت دهم دولت نهم رد صلاحیت شورای نگهبان ریاست جمهوری آقای احمدی رئیس جمهور احمدی نژاد شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۱۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمود احمدی نژاد و مادر هوگو چاوز سوژه شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در بخشی از گزارش امروز روزنامه شرق ضمن اشاره به حواشی رخ داده برای کاپیتان و دروازه بان استقلال و محرومیت بخاطر جیمی جامپ زن، نوشته است؛

مبحث اصلی که یکی، دو روز گذشته مورد توجه قرار گرفته، چه در فضای مجازی و چه در میان هواداران استقلال، داستان دلداری‌دادن محمود احمدی‌نژاد به مادر چاوز، رئیس‌جمهور فقید ونزوئلاست. در ۴۸ ساعت اخیر، مادر چاوز دوباره مورد توجه ایرانی‌ها قرار گرفته و بسیاری با اشاره به آن دلداری خاص، از این گفته‌اند که چطور در آن زمان کسی محمود احمدی‌نژاد را جریمه نکرد؟

درست است که این روزها بحث اصلی حول محور کاپیتان استقلال است، ولی این اتفاق دوباره باعث مرورشدن تصاویری شده که محمود احمدی‌نژاد در مجلس ترحیم هوگو چاوز رقم زده است. او که به عنوان رئیس دولت ایران به ونزوئلا سفر کرده بود، برای دلداری‌دادن به مادر داغدیده چاوز، او را به آغوش گرفت. انتشار تصاویر آن دلداری با جنجالی خبری در ایران همراه شد، ولی رسانه‌های نزدیک به دولت سریعا با فتوشاپ‌خواندن آن تصاویر، ماجرا را از اساس کذب توصیف کردند. بعدها، ولی کاخ ریاست‌جمهوری ونزوئلا با انتشار تصاویر مجلس ترحیم چاوز و گنجاندن عکس جنجالی احمدی‌نژاد در بین تصاویر منتخب، شایعات را به واقعیت تبدیل کرد.

خبرگزاری رویترز هم همان زمان با انتشار ملاقات محمود احمدی‌نژاد و النا فریاس، توضیح مختصری ذیل عکس نوشت: «محمود احمدی‌نژاد (سمت راست) مراتب تسلیت خود را به النا فریاس مادر هوگو چاوز، رئیس‌جمهور ونزوئلا، در جریان مراسم ترحیم در آکادمی نظامی کاراکاس ابراز می‌کند. ».

در یکی، دو روز گذشته که دوباره آن تصویر قدیمی وایرال شده، مخالفان اقدام سیدحسین حسینی، کاپیتان استقلال، چنین مقایسه‌ای را کاملا بی‌اساس توصیف کرده و با یادآوری سن‌وسال مادر چاوز، خواستار عدم مقایسه این دو اتفاق شده‌اند. از سوی دیگر، هواداران استقلال هم با توجه به اهمیت پست‌ها و جایگاه حقوقی افراد، اقدام احمدی‌نژاد را به مراتب خبرسازتر از کاپیتان استقلال دانسته و از جریمه سنگینی که متوجه کاپیتان تیمشان شده حسابی شکایت دارند. هرچه که هست، ولی با توجه به اتفاقات رخ‌داده، موردی که فعلا قطعی است این است که سیدحسین بازی با تراکتور را که قرار است ۱۲ اردیبهشت برگزار شود، از دست داده و از طرف دیگر باید ۳۰۰ میلیون تومان هم جریمه بپردازد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898914

دیگر خبرها

  • (تصاویر) برگزاری نماز جماعت پشت سر محمود احمدی‌نژاد!
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • روایت ده نمکی از پیشنهاد وزیر شدنش در دولت احمدی نژاد
  • محمود احمدی نژاد و مادر هوگو چاوز سوژه شدند
  • عکس| سرنوشت ترسناک احمدی نژاد از زبان رائفی‌پور
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • چرا دوباره مادر چاوز؟