Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@13:59:05 GMT

«کرونا» سلامت خبرنگاران را تهدید می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۰۵۰۷۷

«کرونا» سلامت خبرنگاران را تهدید می‌کند

محمدرضا محبوب فر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت هشدار اصفهان در مقابله با بیماری کرونا اظهار داشت: اگر در اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی الزامات و جدیت کافی به عمل نیاید در هفته آینده استان اصفهان به وضعیت قرمز خواهد رسید.

وی افزود: تاکنون ۹ شهر در استان اصفهان وضعیت نگران کننده‌ای نسبت به بیماری کرونا دارد و بسیاری از بیمارستانها در مدار درمان بیماران کرونا قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با اعلام وضعیت نامطلوب شهر اصفهان در مقابله با بیماری کرونا تصریح کرد: شهرستان‌های فریدن، فریدونشهر، کاشان، آران و بیدگل، نجف آباد، مبارکه، شاهین شهر با افزایش چشمگیر ابتلاء به کرونا مواجه هستند.

وی بیان داشت: چنانچه سیاست دولت از ابتدا بر استفاده از ماسک استوار بود امروزه شاهد موج گیری مجدد کرونا نبودیم.

محبوب فر موج جدید بیماری کرونا را به افراد بالای ۶۰ سال با سابقه بیماری زمینه‌ای محدود نکرد و گفت: متأسفانه بیماری کرونا کودکان و به ویژه جوانان را در استان اصفهان درگیر کرده است.

وی اضافه کرد: عدم پایبندی شهروندان به مسئولیت اجتماعی در استفاده از ماسک و دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی از عدم هماهنگی دولت با شیوع کرونا از ابتدا تاکنون برمی گردد.

کرونا خبرنگاران تهدید می‌کند

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا خبرنگاران را یکی از آسیب پذیرترین اقشار جامعه را نسبت به بیماری کرونا معرفی کرد و گفت: اغلب خبرنگاران از امکانات حداقلی از ایاب و ذهاب گرفته تا نبود بیمه رنج می‌برند و حضور آنها در نشست‌های خبری می‌تواند زمینه ابتلاء به کرونا را در این قشر آسیب پذیر تشدید کند.

وی افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع بیماری کرونا در اجتماعات، مراسم‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی و مکان‌های دربسته بیشتر است توصیه می‌شود برگزاری نشست‌های خبری به صورت مجازی و دورکاری انجام شود.

محبوب فر به کمبود الزامات و ضمانت در اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در سطح جامعه اشاره کرد و گفت: چنانچه شهروندان به مسئولیت اجتماعی پایبند نباشند و روند صعودی ابتلاء در استان اصفهان ادامه داشته باشد با توجه به اختیار تام ستاد مقابله با کرونا در استان اصفهان نیاز است که نهادهای نظامی در کنترل این بیماری اقدام کنند.

کد خبر 4964380

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شیوع کرونا بیماری کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا گرگان دهه کرامت شهرکرد بیرجند ایلام استانداری سمنان مواد مخدر خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی استان اصفهان بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۵۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان