Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@15:20:30 GMT

اوضاع وخیم پسماندهای بیمارستانی

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۰۵۹۹۴

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا؛ فاطمه برنا  ضمن تاکید بر اینکه مشکل اصلی پسماند استان تهران نبود طرح جامع مدیریت پسماند است،‌ گفت: یک طرح جامع مدیریت پسماند باید ارائه شود که تمام نواقص و کمبودهای موجود، در آن مطرح شود، در این صورت بسیاری از مشکلات پسماند استان و شهر تهران برطرف خواهد شد اما در صورتی که پس از تهیه طرح جامع مدیریت پسماند باز هم نواقصی در زمینه مدیریت پسماند وجود داشت می‌توانیم جابه‌جایی آرادکوه را پیگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران ادامه داد: طرح‌های مدیریت پسماند از جمله طرح تفکیک از مبدا در برخی مناطق به‌صورت ناقص،‌ موقت و مقطعی اجرا شده است اما هیچکدام از این طرح‌ها کامل و جامع نبوده‌اند. به‌طور قطع اگر طرح جامعی برای مدیریت پسماند نوشته شود خیلی از نواقص در آن دیده می‌شود و قدرت اجرایی بهتری خواهد داشت.

وی در پاسخ به این پرسش که چه اقداماتی در زمینه تهیه طرح جامع مدیریت پسماند صورت گرفته است؟ اظهار کرد: در آخرین کارگروه مدیریت پسماند استان تهران طرح مدیریت جامع مطرح و از شهرداری بازخواسته شد که این طرح را ارائه دهد.

برنا  با اشاره به موضوع انتقال مجتمع دفع و پردازش پسماند آرادکوه، تصریح کرد: حجم زباله‌ای که در سطح شهر تهران جابه جا می‌شود بسیار زیاد است و به‌طور قطع برای جابه‌جایی آرادکوه باید تدابیر خاصی دیده شود. درعین حال در بحث جابه‌جایی آرادکوه مساله آلودگی اراضی دیگر نیز مطرح می‌شود بنابراین انتقال آرادکوه کار سختی است.

وی ادامه داد: در هر حال اگر طرح‌های کاهش پسماند و تفکیک پسماند از مبدا به‌درستی در سطح استان تهران اجرا شود و در کنار آن موضوعات دیگری مانند تولید انرژی از زباله و بازیافت درنظر گرفته شود، قاعدتا موضوع جابه‌جایی مجتمع دفع و پردازش آرادکوه دیگر مطرح نخواهد بود.

 رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره زمان لازم برای انتقال آرادکوه توضیح داد: شهرداری متولی مجتمع پردازش و دفع زباله آرادکوه و جابه‌جایی آن است، بنابراین شهرداری باید برای جابه‌جایی آرادکوه اراضی را در نظر بگیرد و جانمایی کند که این اقدام خود پروسه‌ای زمان‌بر خواهد بود.

برنا در پایان درباره پایش‌های بیمارستان‌های شهر تهران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱۱ مورد بیمارستان را پایش و برای حدود ۵۷ مورد از آن‌ها اخطاریه صادر کردیم که یک درصدی از آن‌ها مربوط به وضعیت پسماندها و بخشی نیز مربوط به وضعیت تصفیه‌خانه‌های این بیمارستان‌ها بود. پایش‌های بیمارستانی ما همچنان ادامه دارد و اداره محیط زیست شهر تهران حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد بیمارستان‌های شهر تهران را پایش می‌کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت طرح جامع مدیریت پسماند جابه جایی آرادکوه شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۵۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است

به گزارش قدس آنلاین، ‌ کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با اشاره به کمبود بودجه برای کمک رسانی به افغانستان گفته است که بیش از ۲۴ میلیون فرد در این کشور به کمک نیاز دارند.

در بخشی از گزارش کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آمده است: نیازهای بیش از ۲۴ میلیون نفر بسیار گسترده و به هم پیوسته است. بسیاری از این نیازها به دلیل ترکیبی از تاثیرات طولانی مدت چندین دهه درگیری، تغییرات اقلیمی و بحران عمیق اقتصادی ایجاد شده‌اند. منابع افغانستان گسترده است، اما مهم این است که راه‌حل‌هایی برای ریشه‌کن شدن‌ همه این نیازها اجرا شود.

«معاون» فردی میانسال که در طول شبانه‌روز با چرخ دستی خود در گوشه‌ای از شهر کابل مشغول تامین مخارج خانواده خویش است می‌گوید که تاکنون هیچ کمکی به دستش نرسیده است.

وی به طلوع‌نیوز گفت: وقتی که کمک‌ها می‌رسند، مسوول کوچه مجبور است آن را میان اقوام و همسایه‌های خود تقسیم کند و تا به حال کمکی به دست ما نرسیده است. اما حتی کسانی‌ که امرار معاش می‌کنند نیز ‌این کمک‌ها را دریافت کرده‌اند.

عبدالظهور مدبر کارشناس مسائل اقتصادی می‌گوید: کمک‌های جهانی با توجه به مقیاس و میزان وخامت وضعیت کشور می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد افغانستان ایفا کند.

مسوولان حکومت سرپرست طالبان نیز خواستار کمک‌های سازمان‌های بین المللی برای کاهش فقر در افغانستان شده اند.

عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد گفت: درخواست ما از جامعه جهانی و نهادهای کمک‌رسان این است که کمک به مردم افغانستان در ابعاد بشردوستانه و توسعه و زیر ساختی تداوم داشته باشد تا ما فقر را در افغانستان کاهش دهیم.

برنامه جهانی غذا به تازگی گفته است که به دلیل کمبود بودجه، کمک‌های غذایی بشردوستانه‌ای خود را از ماه مه (اردیبهشت-خرداد) کاهش می‌دهد و در ماه ژوئن سال جاری میلادی (خرداد-تیر) کمک‌های غذایی بشردوستانه خود را تنها به ۵۰۰ هزار نفر در افغانستان کاهش می‌دهد و افراد مشمول کسانی‌ خواهند بود که برای زنده ماندن چاره‌ای دیگری جز دریافت این کمک‌ها ندارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • BRT کرج تا کمالشهر ادامه می‌یابد؟
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • تئاتر زمین پاک در مدارس یزد اجرا شد
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست