Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، اکبری مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی گفت: محیط‌بانان از جمله نیرو‌های فعال و فداکار محیط زیست هستند که گاه با گذشتن از جان خود از مواهب الهی و انفال خدادادی حراست می‌کنند.

او افزود: محیط‌بانان در حقیقت به عنوان پاسداران واقعی طبیعت با عشق و علاقه از عرصه‌های طبیعی و زیست بوم‌های حیات وحش استان و گونه‌های مختلف جانوری حراست می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبری با اشاره به برخی از مشکلات محیط‌ بانان در خراسان‌جنوبی بیان کرد: در سال‌های اخیر در حوزه استخدامی و در اختیار گذاشتن امکانات اتفاقات بسیار خوبی برای محیط‌بانان استان صورت گرفته، ولی هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم.

مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی اظهار کرد: متأسفانه هنوز بسیاری از پاسگاه‌های محیط بانی خراسان‌جنوبی از وضعیت تأمین برق مناسبی برخوردار نیستند که این مسئله مشکلات عدیده‌ای را به وجود آورده است.

فعالیت ۷۰ محیط‌بان در خراسان‌جنوبی

مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی تصریح کرد: در حال حاضر در خراسان‌جنوبی ۷۰ محیط‌بان با مجموعه محیط زیست خراسان‌جنوبی همکاری می‌کنند که برخی از آنان سال ابتدایی خدمت خود در محیط زیست را می‌گذرانند.

بیشتر بخوانید

حال خوش سایت تکثیر و احیای آهوی ایرانی در خراسان جنوبی

او  ادامه داد: قاعده خاصی برای اینکه هر چند هکتار منطقه حفاظت شده نیاز به یک محیط‌ بان دارد، وجود ندارد، ولی اگر معیار را هر ۱۰ هزار هکتار نیز در نظر بگیریم، حراست از مناطق حفاظت شده و تحت مدیریت محیط زیست خراسان‌جنوبی نیاز به ۲۰۰ محیط‌بان دارد.

اکبری ادامه داد: مقایسه دو آمار نیاز به ۲۰۰ محیط‌بان و فعالیت ۷۰ محیط‌بان در خراسان‌جنوبی نشان می‌دهد که مناطق تحت مدیریت محیط زیست خراسان‌جنوبی چه میزان با کمبود محیط‌بان رو به رو است.

مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی گفت: خدمات محیط زیست به جامعه مانند خدمات نهاد‌هایی مثل راه و شهرسازی نیست که در مدت زمان کوتاهی بازخورد و بازدهی آن نشان داده شود بلکه در دراز مدت تأثیر آن را حس می‌کنیم.

اکبری افزود: این موضوع قدرت چانه‌زنی ما برای حل مشکلات محیط زیست و مسائل فعالان در این عرصه از جمله محیط‌ بانان را در بسیاری از مواقع تحت تأثیر قرار می‌دهد.

قاچاق گونه‌های کمیاب جانوری دغدغه محیط‌بانان خراسان‌جنوبی

او اظهار کرد: از جمله دغدغه‌های محیط‌بانان ما این است که علی رغم تلاش‌هایشان برای حفظ و حراست از تنوع گونه‌های جانوری، ولی باز هم شاهد قاچاق گونه‌های کمیاب، چون هوبره در خراسان‌جنوبی هستیم.

مدیرکل محیط زیست خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه این استان یکی از قاچاقچی خیزترین مناطق کشور در حوزه قاچاق هوبره است، بیان‌کرد: متأسفانه این موضوع را در زیرکوه به مراتب مشاهده می‌کنیم.

او  بیان کرد: همکاری برخی از مردم محلی با قاچاقچیان از مهمترین عوامل استمرار قاچاق هوبره در خراسان‌جنوبی است.

انتهای پیام/ ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست قاچاق هوبره کمبود محیط بان گونه کمیاب جانوری مدیرکل محیط زیست خراسان جنوبی خراسان جنوبی محیط بانان محیط بان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۶۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم

مدیرکل محیط زیست شهرستان ری گفت: از زمستان گذشته تاکنون ۲۴ مورد احکام سبز در شهرستان ری داشته‌ایم و ۴۸ روز در زمینه پاکسازی طبیعت فعالیت کرده‌اند.

محمد رستگاری، مدیرکل محیط زیست شهرستان ری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با معضلات تولید و مصرف پلاستیک اظهار داشت:متاسفانه معضل پلاستیک در سطح کشور همه گیر شده است و در سطح ملی باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

وی افزود: خوشبختانه مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست‌محیطی دارند و در راستای استفاده از احکام جایگزین برای متخلفانی که جرایم زیست‌محیطی مرتکب شده‌اند یا موارد دیگری که قاضی صلاح می‌داند پاکسازی طبیعت را به عنوان جایگزین در نظر می‌گیرند و برخی محکومان  را برای انجام این کار  اداره کل محیط زیست معرفی می‌کنند. امروز هم برخی محکومان با جمع‌آوری کیسه‌های پلاستیکی در حال گذراندن مجازات جایگزین حبس هستند.

وی بیان داشت: از زمستان گذشته تاکنون ۲۴ مورد احکام سبز در شهرستان ری داشته‌ایم و ۴۸ روز در زمینه پاکسازی طبیعت فعالیت کرده‌اند.

رستگاری تاکید کرد: این کار شاید در پاکسازی شهرستان تاثیر چشمگیری نداشته باشد، ولی کار فرهنگی است و محکومان به تبعات ریختن زباله آگاه می‌شوند و گامی به جلو در فرهنگسازی و جلب مشارکت همگانی برای حفاظت محیط زیست محسوب می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست