Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، چند ماهی است که بورس به یکی از داغ‌ترین و خبرسازترین بازارها در کشور تبدیل شده است. هجوم سرمایه گذاران برای ایجاد بستری برای افزایش سرمایه تمام رکوردهای بورس را جابجا کرده و این مساله البته مشکلاتی را نیز به وجود آورده است.

از حدود 6 ماه قبل که شاخص بورس روندی صعودی ادامه داری را شروع کرده است تا هم اکنون هم تعداد افرادی که وارد بورس شده اند و هم میزان سرمایه گذاری افراد در بورس به شدت رشد یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمارها می گویند طی 3 ماه اول سال 99، روزانه حدود 10 هزار میلیارد تومان در بورس مبادله صورت گرفته است. حتی روز یک شنبه 8 تیرماه 99 بیش از 27 هزار میلیارد تومان مبادله در بورس صورت گرفته که تمام اعداد و ارقام قبلی را پشت سر گذاشته و رکورد جدیدی از این باب زده شد.

اما در این بین مشکلاتی در بورس وجود دارد که باید هرچه سریعتر برطرف شود. مشکلات بورس را می توان در 4 حوزه فنی، ساختار مالی، مدیریتی و نرم افزاری خلاصه کرد. به عنوان مثال در حوزه نرم افزاری مشکلاتی که از جانب کارگزاری ها برای سرمایه گذاران ایجاد می شود که این مساله به متضرر شدن آنها منجر شده و تا حدود زیادی نارضایتی را در پی داشته است.

مشکلات نرم افزاری که برای کارگزاری اگاه طی یک هفته گذشته ایجاد شد، این سوال را ایجاد کرد که دریافت کارمزد 1.4 درصدی از معاملات بورس خرج چه اموری می شود. کارگزاران، شرکت بورس، حق نظارت سازمان، شرکت سپرده گذاری، فناوری و مالیات هر کدام سهمی از این مبلغ می برند.

طی سه ماه اول سال 99 که 47 روز بورس باز بوده، حدود 492 هزار میلیارد تومان ارزش مبادلات انجام شده بوده است. اگر این عدد را در 0.014 درصد ضرب کنیم میزان کارمزد دریافتی از سرمایه گذارانی که در بازار سهام معامله داشته اند، بیش از 7200 میلیارد تومان می شود. سهم کارگزاری ها حدود 53 درصد مجموع کارمزد دریافتی یعنی معادل 3800 میلیارد تومان می شود.

سهم سازمان بورس بیش از 320 میلیارد تومان، سهم حق نظارت سازمان حدود 300 میلیارد تومان، سهم شرکت سپرده گذاری حدود 150 میلیارد تومان، سهم فناوری 125 میلیارد تومان و سهم مالیات هم 2500 میلیارد تومان بوده است.

حال باید دید کارگزاری‌ها با این درآمد هنگفت چرا فکری به حال سیستم‌های نرم افزاری خود برای کارآمدسازی آن و کاهش مشکلات سرمایه گذاران نمی کنند. سازمان بورس و بخش نظارت بر کارگزاران این سازمان می بایست به این مساله ورود کرده و علاوه بر شکستن انحصار فعلی که در اختیار تنها 108 شرکت کارگزاری است، علاوه بر ایجاد رقابت میان کارگزارن انها را وادار به بروزرسانی سیستم های سخت افزاری خود کند.

البته نباید از مشکلات هسته معاملات نیز گذشت. طی روزهای گذشته و هربار که بازار با رشد یا اصلاح مواجه بوده است، هسته معاملات توان پاسخگویی به سفارشات را نداشته و می توان گفت سازمان بورس نیز هنوز توانایی میزبانی از این همه سرمایه گذار را ندارد.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: درآمد سرمایه گذاری سهام بورس کارگزاری های بورس قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت میلیارد تومان نرم افزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۶۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قانون امباپه در شورای شهر مادرید!

به گزارش "ورزش سه"، انتقال کیلیان امباپه به رئال را باید قطعی دانست و تصویب قانونی در شورای شهر مادرید به نفع سرمایه‌گذاران خارجی، به قانون امباپه معروف شده است. زمانی چنین قانونی هنگام انتقال دیوید بکام به رئال تصویب شد که به قانون بکام شهرت یافته بود و حالا به قانون امباپه تغییر پیدا کرده است.  باید دلیلی برای این نام وجود داشته باشد و تصادفی نیست. 

کاهش مالیات در منطقه مادرید برای خارجی‌های جدید با قدرت خرید بالا برای سرمایه‌گذاری در دارایی‌های مالی به کیلیان امباپه اجازه می‌دهد تا پول زیادی پس‌انداز کند. اگر قرارداد کیلیان با رئال مادرید نهایی شود، مهاجم فرانسوی یکی از ذینفعان بزرگ خواهد بود.

شورای شهر مادرید به ریاست ایزابل دیاز آیوسو، از حزب مردمی، در حال آماده سازی اصلاحیه ای در قوانین مالیاتی خود است که برای خارجی های جدیدی که اقامت خود را در مادرید فعال می کنند اعمال می شود.

این قانونی برای جذب سرمایه خارجی است و انتظار می رود در سال اول حدود 30000 نفر را تحت تاثیر قرار دهد. امباپه می‌تواند از این قانون بهره‌مند شود و این قانون برای تمام سال 2024 عطف به ماسبق است.

اساساً آنچه این قانون وضع می کند این است که خارجی هایی که در دارایی های مالی سرمایه گذاری می کنند، می توانند 20 درصد از این مبالغ را از مالیات بر درآمد خود کسر کنند. این محدود به بخش مالیات بر درآمد منطقه ای است و سرمایه گذاری در املاک مستثنی است. همچنین تعهد 6 سال اقامت در پایتخت اسپانیا نیز وجود دارد.

با در نظر گرفتن اینکه امباپه در بالاترین گروه درآمدی (سه میلیون یورو ناخالص درآمد در سال به بالا) خواهد بود، ممکن است به این معنی باشد که فوتبالیست فرانسوی فقط مالیات ایالتی 24.5 درصد را بپردازد و بیشتر درآمد خود را پس انداز خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • دو کارگزاری جدید بورس مجوز فعالیت گرفتند
  • مارک زاکربرگ: متا سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد
  • مارک زاکربرگ می‌گوید متا سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد
  • نحوه خرید کشنده فاو در بورس
  • «قیمت دلار» برای اولین بار به ۴۴ هزار تومان رسید!
  • بورس تغییر جهت داد
  • تصویب قانون امباپه در شورای شهر مادرید!
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی