Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، علیرضا راشکی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: پارسال ۱۵۸ هزار و ۷۶۸ میلیون ریال برای تکمیل زیرساخت‌ها و شهرک‌سازی در سیستان و بلوچستان هزینه شده که در سال ۹۷ تنها ۴۶ هزارو ۵۱۹ میلیون ریال بوده است.

او افزود: ساخت ۴۴ واحد کارگاهی، تکمیل زیر ساخت‌های آب، برق، مخابرات، آسفالت، راه دسترسی و گاز رسانی از جمله اقداماتی بوده که در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس هیات مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: مبادله موافقت نامه و خرید لوازم جهت ساخت خط انتقال برق از لوتک به شهرک صنعتی رامشار با همکاری شرکت برق منطقه‌ای استان از محل اعتبارات استانی از دیگر اقداماتی بود که برای تکمیل زیر ساخت‌ها انجام شده است.

او  بیان کرد: تصویب پست برق شهرک صنعتی زاهدان میرجاوه با حضور استاندار سیستان و بلوچستان، معاون وزیر صمت، نمایندگان مجلس و رییس سازمان صمت استان با اعتبار ۴۰ میلیارد از محل اعتبارات استانی و ملی از دیگر اقدامات حائز اهمیت برای رفع مشکل واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک صنعتی زاهدان میرجاوه بشمار می‌رود.

راشکی ادامه داد: در خصوص رفع مشکل آب شیرین واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک صنعتی زاهدان میرجاوه نیز با تصویب اعتباری برای آب شیرین کن در این شهرک در نشست ستاد تسهیل سیستان و بلوچستان از منابع استانی با همکاری شرکت آب و فاضلاب استان تدابیر خاصی اندیشیده شده است.

او گفت: مطالعات و اجرای راه دسترسی به شهرک صنعتی کامبوزیا با هماهنگی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل استان از محل اعتبارات استانی نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در سال ۹۸ به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان همچنین افزود: سال گذشته ۴۴ واحد کارگاهی با اعتبار هفت هزارو ۷۰۰ میلیارد ریال ساخته شده است.

او ادامه داد: شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان در کنار ایجاد امکانات زیربنایی و بسترسازی برای صنعتگران استان، به منظور کم کردن مشکلات صنعتگران و انتقال واحد‌های آلاینده به محدوده غیر مسکونی شهر‌ها از سال ۷۷ ساخت واحد‌های کارگاهی در شهرک‌های صنعتی استان را آغاز کرده است.

راشکی اظهار داشت: هم‌اینک ۱۴ مجتمع کارگاهی در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان مستقر هستند.

او  گفت: این تعداد مجتمع کارگاهی ۳۲۹ واحد را در خود جای داده است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واحدهای تولیدی زیرساخت شهرک های صنعتی مجتمع کارگاهی شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۸۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار

معاون اقتصادی استانداری کرمان گفت: مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال محقق شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حسن زاده معاون اقتصادی استانداری کرمان در جریان بازدید از شهرک صنعتی زرند گفت: شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشد.

او افزود: سرانجام در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از چهار بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، پس از ۱۷ سال وقفه با همت تیم اقتصادی استان دریافت شد.

وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت و سرمایه گذاری شاهد راه اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

سپس حسین میجانی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب، برق و گاز افزود: از هم اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه گذاران واحد‌های مختلف تولیدی است.

شایان ذکر است طبق اعلام شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، سند تک برگ شهرک صنعتی زرند ۲ در چند سال اخیر آماده بوده، اما به دلیل مخالفت حفاظت محیط زیست مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشده بود که اواخر فروردین ماه امسال پس از ٤ بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، مجوز احداث و بهره برداری پس از ۱۲ سال کسب کرد.

همچنین بنا بر گزارش ها، به دلیل مخالفت سازمان غذا و دارو امکان استقرار واحد‌های صنعتی غذایی حتی تا رده سه نیز در شهرک مذکور و نیز ناحیه صنعتی بهشت وحدت، میسر نیست و شهرک فاقد زون غذایی است. 
موقعیت ۳۰ هکتاری دارای مجوز، در ضلع جنوب شرقی ناحیه صنعتی بهشت وحدت قرار دارد، همچنین مطالعات هیدرولوژی شهرک نیز برای کنترل سیلاب در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد