Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@03:55:12 GMT

کاهش ۸ درصدی جرایم سایبری در کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۰۸۹۲۱

کاهش ۸ درصدی جرایم سایبری در کرمانشاه

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علی کریمی رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه گفت : جرایم سایبری در استان کرمانشاه در سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه پارسال در مجموع ۸ درصد کاهش داشته است.

او گفت : این کاهش به دلیل اجرای قانون رمز دوم پویا فقط در زمینه جرایم اقتصادی بوده، اما در حوزه جرایم اخلاقی و اجتماعی با افزایش ورودی پرونده‌ها مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه از افزایش روند کلاهبرداری از طریق اپلیکیشن‌های دیوار و شیپور خبر داد و افزود: کلاهبرداران تحت عنوان خریدار بعد از تماس با فروشندگان کالا در اپلیکیشن‌های مذکور و ارائه پیشنهادات جذاب و وسوسه انگیز برای خرید با فریب فرد را به فروش کالا بدون رعایت ملاحظات لازم ترغیب می‌کنند.

این مقام انتظامی ادامه داد: با توجه به اجرا شدن رمز دوم پویا و کاهش میزان برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی، مجرمان سایبری جهت سودجویی‌های نامشروع خود با فروشندگان اجناس تماس و بعد از قرار ملاقات و جلب اعتماد طعمه، کالای مورد نظر را دریافت و با نشان دادن تصویر جعلی پیامک انتقال وجه (با نرم افزار‌های رسیدساز) به حساب فروشنده از طریق تلفن همراه با کالای مورد نظر محل را ترک و بعد از آن فروشنده متوجه عدم واریز وجه و جعلی بودن آن می‌شوند.

 کریمی گفت: افرادی که می‌خواهند در سایت دیوار و… اجناس خود را معامله کنند قیمت مورد معامله را در محل دریافت و بعد از واریز وجه به حساب خود از طریق بررسی حساب بانکی یا پیامک حساب خود اطمینان حاصل کنند.

او گفت: خریداران بعد از رؤیت کالا به صورت حضوری نسبت به انتقال وجه به حساب فروشنده اقدام کنند.

رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه گفت: مردم در صورت نیاز به مشاوره کارشناسان و یا مشاهده هرگونه اقدام مجرمانه در فضای مجازی از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس اینترنتی cyberpolice.ir و یا شماره تماس ۰۸۳۲۱۸۲۱۹۲۱ اقدام کنند .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس آگاهی پلیس فتا جرایم سایبری جرایم غیر عمد استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۸۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند

کارشناسان مرکز Solar AURA که در زمینه امنیت اطلاعات تخصص دارد، نسبت به وجود وب سایت‌های مشکوکی که برای هک کردن حساب‌های تلگرام و سرقت داده‌های آن ها استفاده می‌شود، هشدار دادند.

کارشناسان این مرکز اعلام کردند که توانسته‌اند بیش از ۳۰۰ وب‌سایت مشکوک را که برای هک حساب‌های کاربران در تلگرام استفاده می‌شوند، کشف کنند و این سایت‌ها معمولاً برای آپلود تصاویر از طریق اینترنت استفاده می‌شوند.

به گفته کارشناسان، اکثر سایت‌های فوق در دسامبر سال گذشته ایجاد شده اند و شبیه به برخی از وب سایت‌های معروفی هستند که برای آپلود تصاویر استفاده می‌شوند و حاوی صد‌ها هزار تصویر مرتبط با موضوعات مختلف مانند انیمیشن، طبیعت، آشپزی و چیز‌های دیگر هستند.

به گفته متخصصان، آنچه در مورد سایت‌های فوق، خطرناک است این که داده‌ها یا تصاویر موجود در آن به نرم افزار‌های مخرب مرتبط می‌شوند به محض این که کاربر برای دیدن آن یا یافتن منبع اصلی آن بر روی آن کلیک کند، لینکی ظاهر می‌شود که او را به یک سایت کلاهبرداری تبدیل می‌کند و می‌توان از طریق اکانت تلگرام به آن دسترسی پیدا کرد. اگر کاربر کد امنیتی حساب را وارد کند، هکر‌ها می‌توانند به اطلاعات پروفایل موجود در آن دسترسی داشته باشند و حتی به تنظیمات بسته شدن حساب دسترسی پیدا کنند.

منبع: نووستی

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند