Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای حل مشکلات کارگران و چرخش دوباره چرخ تولید، با هماهنگی دستگاه قضایی به زودی مراحل واگذاری کارخانه قند فسا تکمیل می‌شود. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس، رئیس کل دادگستری استان فارس از تکمیل مراحل قانونی واگذاری کارخانه قند فسا خبر داد و با بیان این که حل مشکل حقوقی و قضایی واحد‌های تولیدی استان در راستای تحقق شعار سال از جمله مصوبات سفر ریاست قوه قضائیه به استان فارس بود گفت: در همین راستا پس از قطعی شدن واگذاری کارخانه قند فسا به بخش خصوصی واجدصلاحیت روند قانونی این واگذاری در دادگستری شهرستان فسا و تحت نظارت مقام قضایی انجام شده و به زودی این واحد تولیدی به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت الاسلام سید کاظم موسوی با اشاره به این که طبق مصوبات شورای تأمین شهرستان فسا وظیفه بررسی پیشنهادات خریداران، بررسی صلاحیت خریداران و همچنین انجام امور حقوقی واگذاری و همچنین مسئولیت تصفیه بدهی کارخانه برعهده دادگستری قرار دارد اظهار داشت: این مصوبات پس از تأکید ریاست قوه قضائیه در سفر به استان فارس در دستور کارقرار گرفت و طی ۲۰ روز این مصوبات اجرا و هم اکنون کارخانه آماده واگذاری به خریدار بخش خصوصی و از سرگرفتن تولید می‌باشد.

وی تصریح کرد: شرکت خریدار، یک گروه صنعتی تحت عنوان مینو شامل ۵ شرکت می‌باشد که شرکت اصلی ۶۰ درصد سهام و چهار شرکت اقماری آن هر کدام مالک ۱۰ درصد سهام می‌باشند.

رئیس کل دادگستری فارس در خصوص واگذاری این واحد تولیدی بیان داشت: با ورود هیأت تصفیه تحت نظارت دادگستری، طلبکاران قطعی این واحد شناسایی و با نظارت قضایی طلب این افراد پرداخت خواهد شد.

وی درخصوص مطالبات کارگری، حل مشکل بیمه و تأمین اجتماعی نیز بیان داشت: این مشکلات نیز تحت نظارت قضایی در حال بررسی است و بزودی مرتفع خواهد شد.

موسوی تصریح کرد: در این روند خریداران بلافاصله موظف به راه اندازی مجدد واحد تولیدی می‌باشند که دادگستری شهرستان بر این روند نظارت خواهد کرد.

وی اظهار امیدواری کرد: ورود این گروه صنعتی به شهرستان فسا علاوه بر راه اندازی این واحد تولیدی بتواند زمینه رشد و رونق اقتصادی منطقه را نیز فراهم نماید.

همچنین وضعیت کلیه واحد‌های تولیدی استان فارس به لحاظ حقوقی توسط روساء و دادستان‌های این استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

رئیس کل دادگستری استان فارس با صدور دستوری از روسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی خواست تا در حوزه‌های قضایی تحت مدیریت ضمن شناسایی واحد‌های تولیدی که به خاطر بدهی بانکی تعطیل شده اند اقدامات قانونی در راستای راه اندازی مجدد آن را در دستور کار قرار دهند.

موسوی با تأکید بر اینکه این اقدام در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و در اجرای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید می‌باشد گفت: با تأکید ریاست قوه قضائیه مبنی بر ممنوعیت تعطیلی واحد‌های تولیدی بدهکار همه ما موظفیم ضمن شناسایی این دسته از واحد‌های تولیدی اقدامات اولیه در راستای بازگرداندن آن‌ها به چرخه تولید و فعالیت را در دستور کار قرار دهیم.

نماینده قوه قضائیه در استان فارس در ادامه با بیان اینکه در صورت انتقال واحد تولیدی دارای مشکل نباید روند فعالیت این واحد‌ها متوقف و کارگران از کار بیکار شوند گفت: تغییر مدیریت در واحد‌های تولیدی و صنعتی باید در راستای بهبود فعالیت باشد و نه آنکه روند فعالیت متوقف و کارگران بیکار شوند و سرمایه‌های منقول و غیر منقول کارخانجات به حراج گذاشته شود.

وی در ادامه به روسا و دادستان‌های حوز‌های قضایی تأکید کرد: وضعیت کلیه واحد‌های تولیدی حوزه‌های تحت مدیریت خود به لحاظ عملیات بانکی و یا اقدامات حقوقی اشخاص علیه آن‌ها بررسی و راستای رصد دوره‌ای وضعیت حقوقی این واحد‌ها به صورت جداگانه به دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان ارسال شود.

وی تصریح کرد: مجموعه قضایی استان فارس روند رو به رشد در خصوص اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی را که از سال گذشته در دستور کار داشت همچنان با قدرت ادامه خواهد داد و حامی بلامنازع تولیدکنندگان، کارآفرینان و سرمایه گذاری مشروع در استان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قند فسا کارخانه قند فسا دادگستری فارس واگذاری کارخانه قند فسا واحد های تولیدی دستور کار واحد تولیدی استان فارس قوه قضائیه واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۹۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد وحیدی ظهر پنجشنبه طی بازدیدی از یکی از کارخانه‌های احیا شده در مشهد مقدس اظهار کرد: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و این اقدام استاندار برای حمایت از تولید تا پایان دولت، توسط ایشان باید پیگیری و ادامه پیدا کند.

وزیر کشور بیان کرد: خراسان رضوی در حوزه احیای بنگاه‌های اقتصادی راکد عملکرد خوبی داشته است.

وی با اشاره به آمار این کارخانه‌ها افزود: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و احیا شدند.

وحیدی اظهار کرد: این بنگاه‌های اقتصادی در حوزه صنعت «صنوف تولیدی و واحدهای تولیدی»، معدن، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی بودند که به چرخه تولید برگشتند.

وزیر کشور خطاب به نماینده عالی دولت در خراسان رضوی تاکید کرد: جای دارد استاندار خراسان رضوی با همین رویه و روش که منجر به احیای واحدهای تولیدی شد، حمایت خود را از کارخانه‌ها تا پایان دولت ادامه دهد.

وی تصریح کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، همه ما باید دست به دست هم دهیم تا کارنامه‌ای ماندگار از این عرصه به یادگار بگذاریم.

کد خبر 6088655

دیگر خبرها

  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • کشف جسد مردی در بیرجند
  • شبکه‌ای واحد برای کمک‌های خیرین ایجاد شود
  • دیدار دادستان ویژه روحانیت شمالغرب کشور با رئیس کل داگستری استان آذربایجان غربی
  • برگزاری ۸۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در استان همدان