Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین -مهدی بیک؛ بهزاد رحیمی در خصوص رویکرد مجلس به مشکلات این بخش گفت: «با توجه به مطالبات مردم برای بهبود شاخص‌های اقتصادی، مجلس یازدهم موضوع بهبود معیشت و حل مشکلات اقتصادی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است؛ یکی از مهمترین مطالبات مردم در حوزه معیشت هم مربوط به بحث اشتغال است؛ بدون اشتغال مولد و پایدار وضعیت معیشتی خانواده‌های ایرانی با بحران‌های عدیده‌ای روبه رو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید فراموش کنیم، بهره‌مندی از شغل مطلوب زیربنای هر حرکت اقتصادی و اجتماعی است و زمانی که خانواده‌ها در زمینه اشتغال مشکل داشته باشند و یا نگران تعدیل‌های گاه و بیگاه احتمالی باشند، امکان پیشرفت عمومی کشور هم مقدور نخواهد بود. »

این نماینده در ادامه اظهاراتش گفت:« برای بهبود شاخص‌های اشتغال، کشور چاره‌ای جز جهش تولید و افزودن بر ظرفیت‌های تولیدات صنعتی، خدماتی ، کشاورزی و...ندارد. از طریق رشد تولید است که بنگاه‌های اقتصادی ظرفیت‌های خود را در بخش های مختلف از جمله نیروی انسانی افزایش می‌دهند و با استفاده از این الگوست که پتانسیل‌های جدیدی در بخش اشتغال‌زایی ایجاد می‌شود و بخشی از نگرانی‌های عمومی در خصوص مشکل بیکاری کاهش پیدا می‌کند.»

عضو هیأت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم در پاسخ به این پرسش که دلیل  افزایش دامنه‌های بیکاری در کشور چیست؟گفت: «به هرحال زمانی که کرونا شیوع پیدا کرد، فضای کسب و کار هم متاثر از آن به آسیب‌های فراوانی دچار شد؛ البته دولت با تدبیر بیشتر باید تبعات این مشکلات را مهار می‌کرد. بعد از کرونا و با توجه به مشکلاتی که در بخشی از فضای کسب و کار بروز کرد برخی واحدها اقدام به تعدیل نیرو کردند. دولت باید تلاش کند تا با پایش درست، وضعیت افرادی که شغل خود را از دست می‌دهند یا در وضعیت بی ثبات شغلی قرار دارند، رصد کند و حمایت‌های لازم برای عبور از مشکلات را در دستور کار قرار دهد.»

رحیمی با اشاره به ضرورت گسترش چتر بیمه‌های تامین اجتماعی در کشور گفت: «این قابل قبول نیست که در حالی که قانون در خصوص ضرورت بیمه کارکنان با صراحت اعلام کرده که افراد شاغل باید در زمره بیمه‌شدگان قرار داشته باشند متاسفانه باز هم شاهد این امر باشیم که افراد شغل خود را از دست می‌دهند در حالی که حتی بیمه هم نبوده‌اند. وقتی فردی سالها در یک واحد اقتصادی فعالیت می‌کرده اما بیمه نشده و هیچ ساختار نظارتی هم از این موضوع باخبر نشده، نشان‌دهنده ضعف جدی در بخش نظارت است. اگر فرد زیر چتر بیمه قرار داشته باشد، در زمان بروز بحران‌هایی مانند کرونا مرود حمایت قرار می‌گیرد، اما بدون بیمه فرد بعد از بروز مشکل به حال خود رها می‌شود. نباید فراموش کرد بیکاری افراد تبعات اجتماعی، خانوادگی، فرهنگی و...فراوانی را به دنبال خواهد داشت.»

او در ادامه افزود: «مجلس برای افزایش نظارت‌ها در این زمینه برنامه دارد. باید در مجلس سازوکارهای موثرتری را برنامه‌ریزی کنیم تا صاحبان بنگاه‌ها به سمت بیمه کردن کارکنانشان حرکت کنند تا اگر یک زمانی به دلیل بروز بحران‌ها ناچار به تعدیل نیرو هم شدند، مورد حمایت ساختارهای حمایتی و بیمه‌ای قرار بگیرند. یکی از این برنامه‌ها می‌تواند روش‌های تشویقی برای کارفرمایانی باشد که نیروی انسانی بیشتری را به کار می‌گیرند یا در زمان بروز مشکلات نیروهایشان را تعدیل نمی‌کنند.»

نماینده مردم سقز و بانه در پایان تاکید کرد:« با توجه به اهمیت موضوع نمایندگان در اولین جلسات کمیسیون صنایع بعد از سرکشی به حوزه‌های انتخابیه این موضوع را در دستور کار خود قرار می‌دهند و برنامه و راهکارهای خود را در این خصوص ارائه می‌کنند.»

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مهدی بیک بهزاد رحیمی مشکلات اقتصادی بنگاه اقتصادی کارفرمایان تعدیل نیرو بهبود معیشت مهدی بیک بهزاد رحیمی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین

رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا اعزام نیروهای این کشور به اوکراین را در صورت شکست کی‌یف در جنگ رد نکرد.

به گزارش ایسنا، «حکیم جفریز» رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی.بی.اس گفت: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا اگر سقوط کند، این احتمال وجود دارد که آمریکا مجبور شود وارد درگیری شود و این ورود، نه صرفا با پول بلکه با حضور سربازان ما انجام می‌گیرد.»

این مقام آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد که یک جناح طرفدار روسیه در حزب جمهوری خواه در حال افزایش است و او آن را به تاخیر در تصویب بودجه مازاد برای نیازهای نظامی کی‌یف متهم کرد.

به گفته جفریز، این جناح نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و معتقد نیست که روسیه دشمن ایالات متحده است. این جناح توسط «مارجوری تیلور گرین»، عضو مجلس نمایندگان رهبری می‌شود.

واشنگتن بارها گفته که آمریکا مایل به اعزام و استقرار نیروهایش در اوکراین نیست.

در این میان، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه ۲۶ فوریه سال جاری میلادی اعلام کرد بود که مساله احتمال استقرار نیروهای غربی در اوکراین در نشستی در پاریس که با حضور نمایندگانی از ۲۰ کشور غربی برگزار شد، مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته ماکرون، شرکت کنندگان درباره این مساله به اجماع نظر نرسیدند اما چنین سناریویی را نمی‌شود برای آینده کلا منتفی دانست.

پس از این نشست، نمایندگان بیشتر کشورهای شرکت کننده گفتند برنامه‌ای برای اعزام نیرو به کی‌یف ندارند.

همچنین «سرگئی ناریشکین»، مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه ۱۹ مارس گفته بود که فرانسه آماده اعزام یک گروه نظامی به اوکراین است که ۲۰۰۰ نیرو دارد.

براساس گزارش‌ها، فرانسه اولین گروه از نیروهای خود را به طور رسمی به اوکراین اعزام کرد. آنها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در «اسلاویانسک» مستقر شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • آب به قزوین رسید
  • قول وزیر نیرو برای رها کردن بخش دیگری از حق آبه قزوین از سد طالقان
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • درخواست فرهنگیان بر نظارت به موضوع نقل و انتقال
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود