Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@13:09:01 GMT

چند صدایی ما را از جهش تولید باز می‌دارد

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۵۳۵۶

چند صدایی ما را از جهش تولید باز می‌دارد

احمد حسین زادگان روز شنبه در گردهمایی ائمه جمعه مازندران که با موضوع جهش تولید در شهر سرخرود برگزار شد با بیان اینکه معضلات اجتماعی و اقتصادی به این شکلی که امروز درگیر آن هستیم کم سابقه بوده است ، افزود:  برای عبور از این مشکلات به همکاری همه جانبه دستگاه ها و ظرفیتهای آن نیاز است .

وی با بیان اینکه برای تحقق جهش تولید  نباید صرفا شعاری رفتار کنیم افزود: در همین راستا یک برنامه عملیاتی قابل ارزیابی تدوین کردیم تا با اجرای آن در راستای شعار سال ۹۹ گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برنامه ریزی برای جرکت استان در مسیر جهش تولید را به تناسب شرایط و امکانات موجود عنوان کرد و گفت: برای همه بخش های صنعتی، گردشگری و کشاورزی برنامه عملیاتی با ریز پروژه هایی با توجه به ظرفیت های شهرستان ها تدوین شده است .

حسین زادگان  با تاکید بر اینکه برای رفع بیماری های اقتصادی استان به یک سری زیرساخت های اساسی نیاز است افزود: باید موانع و مشکلات و همچنین ظرفیت های استان شناخته شود تا با طرف شدن موانع زیرساختی راه برای جهش تولید باز شود. 

وی اولویت اصلی استان مازندران را در بخش کشاوری دانست و گفت : با توجه به اینکه محصولات کشاورزی استان در یک بازه زمانی کوتاهی تولید و وارد بازار می شود باید با ایجاد سورتینگ ،سرخانه مناسب و امکان ذخیره و بسته بندی بتوانیم این محصولات را در زمان مناسب وارد بازار کنیم .

استاندار مازندران کاهش موانع و استفاده از ظرفیت استان را برای جهش تولید الزامی دانست و گفت : البته نباید انتظار داشت در عرض یکسال تمام مشکلات و موانعی که طی چندین سال انباشت شدند آن هم در این شرایط اقتصادی به یکباره رفع شود .

وی تاکید کرد: باید هدف گذاری به درستی انجام شود و بدون اختلاف نظر و یک جهت در هر شهرستان با کمک نماینده مجلس شورای اسلامی ،فرماندار و  امام جمعه شهرستان و دستگاه مربوطه پیگیری های لازم انجام و برنامه های تدوین شده عملیاتی شود.

 استاندار مازندران خاطر نشان کرد : برای تحقق جهش تولید و عملیاتی شدن برنامه های آن ، ما باید به غیر از ظرفیت دولت از ظرفیت بخش خصوصی و بنیادهایی همچون بنیاد برکت و مستضعفان استفاده کنیم.

حسین زادگان گفت: ائمه جمعه در ایجاد وحدت و همدلی برای شکست اهداف دشمن و دستیابی به جهش تولید نقش محوری دارد. 

وی در پایان تاکید کرد که قدرت های خارجی به دنبال ایجاد تفرقه و گسست درونی میان مردم و نظام با هدف قرار دادن سفره و اقتصاد ملت ایران هستند و نباید با چندصدایی دشمنان را به اهدافشان نزدیک کنیم.

برچسب‌ها جهش تولید مازندران یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید مازندران یزد جهش تولید مازندران یزد جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۵۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • تیک‌تاک؛ صدایی برای اعتراض
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • اعزام کاروان زائران مازندران و گلستان به سفر حج
  • نمایشگاه اکسپو ظرفیتی برای تبادلات اقتصادی است