Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سید حسین سیدزاده، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر ضمن تبریک 14 تیر روز قلم گفت: رشد و پیشرفت جوامع بشری مرهون قلم است و نقش اهالی قلم در هویت امروز ما انکارناپذیر است. با وجود مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم های ظالمانه که جامعه ما در حوزه فرهنگ  با آن رو به روست، اصحاب قلم و اندیشه همچنان با همت عالی برای ارتقای فرهنگ و آگاهی بخشی جامعه حرکت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به آمارعضویت فعالان فرهنگی در صندوق اعتباری هنرگفت: 9100 نفر از اهالی قلم عضو صندوق اعتباری هنر هستند و از خدمات این صندوق برخوردار هستند.
سیدزاده در ادامه افزود: تاکنون بیش از 3 هزار و 700 نفر از فعالان حوزه فرهنگی از سوی صندوق اعتباری هنر به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شده اند..
وی تصریح کرد: گسترش خدمات بیمه ای از سیاست های اصلی صندوق اعتباری هنر است و طی سه سال گذشته عمده توجه خود را به مسائل بیمه ای اعضا معطوف کردیم تا با کاهش دغدغه های جدی هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران کشور در زمینه امنیت شغلی، فعالیت های فرهنگی و هنری تداوم یابد.
وی در ادامه افزود: در سال 98 خدمات بیمه درمان تکمیلی در قالب 3 طرح(امید، آرامش و رفاه) با تعهدات و پوشش های متفاوت ارائه شد و بیش از 2 هزار و 900 نفر از اهالی قلم تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار گرفتند.
سیدزاده تصریح کرد: با توجه به مشکلات ناشی از همه گیری ویروس کرونا قرارداد بیمه درمان تکمیلی به طور رایگان سه ماه تمدید شد و اهالی قلم نیز مانند دیگر بیمه شدگان صندوق تا 31 شهریور از خدمات درمان تکمیلی برخوردار هستند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به تسهیلات صندوق برای اهالی قلم در قالب وام گفت: از ابتدای سال 98 تاکنون به 223 نفر از فعالان فرهنگی کشور بیش از 1 میلیارد و 300 تومان وام قرض الحسنه تخصیص یافته است. منابع پرداختی بیشتر به سمت استان های کم برخوردار هدایت شده است.
وی با اشاره به خدمات طرح تکریم و کمک مستمری گفت: بخشی از اعضای صندوق را پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر تشکیل می دهند. اتخاذ سیاست های حمایتی متناسب با جایگاه رفیع آنها از برنامه های صندوق اعتباری هنر است که با جدیت طی سه سال گذشته دنبال شده است و خوشبختانه با مساعدت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبلغ دریافتی مشمولان طرح تکریم و مستمری صندوق افزایش یافت.
سیدزاده در ادامه گفت: 217 نفر از اصحاب قلم عضو از طرح کمک مستمری و 40نفر از نویسندگان و شاعران کشور که دارای گواهی درجه یک هنری هستند، در چارچوب طرح تکریم مقرری ماهیانه دریافت می کنند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در پایان گفت: با وجود محدودیت های مالی صندوق اعتباری هنر همواره حمایت از اهالی فرهنگ را مدنظر داشته و تلاش می کنیم با ارائه بسته های حمایتی اندکی از دغدغه های این قشر کاسته شود.



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صندوق هنر مدیرعامل صندوق اعتباری هنر درمان تکمیلی اهالی قلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۶۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی سه شنبه شب در نشست با مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بوشهر که دهیاران شهرستان حضور داشتند، اظهار داشت: صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستایی و عشایری به عنوان یکی از مزیت‌های و ابتکارات نظام جمهوری اسلامی بشمار می‌آید که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با نگاه خدمت عادلانه به روستاییان و گروه عشایر شکل گرفته است.

فرماندار تنگستان تصریح کرد: هدف از تشکیل صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر این است تا کسانی است که بهر دلیل از مزایای بیمه‌های اجتماعی و صندوق‌های باز نشستگی محروم بودند بهره مند شوند.

وی یاد آور شد: همه دهیاران تلاش کنند تا اطلاع رسانی کامل به ساکنان روستاهای شهرستان جهت استفاده از بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایری انجام شود.

نماینده عالی دولت در تنگستان با اشاره به اینکه متوسط پوشش این بیمه در استان ۱۶ درصد است و متوسط عضویت شهرستان ۱۴ درصد است، خاطرنشان کرد: بر اساس تحلیل آمار که صورت گرفته جامعه هدف شهرستان ۲۰ هزار نفر است که تعداد سه هزار نفر آن تحت پوشش بوده و ۱۷ هزار نفر آن در روستاها با اطلاع رسانی باید توسط دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها انجام گیرد تا جهت استفاده از مزایای باز نشستگی در این صندوق عضو شوند.

وی ادامه داد: جهت استفاده بهتر از مزایا بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر با همکاری و همراهی نماینده صندوق بیمه در شهرستان و با محوریت بخشداران مرکزی و دلوار برنامه کمی و کیفی آن برای دهیاران و شوراهای اسلامی در سطح روستا مشخص کنند.

لطفی اضافه کرد: در شهرستان ۱۷ هزار نفر باقی مانده در طرح بیمه روستایی در تنگستان، نیازاست ظرف یک برنامه ۲ ساله این تعداد افراد تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گیرند.

فرماندار تنگستان یاد آور شد: ۵۰ درصد مادران دارای سه فرزندی در روستاهای شهرستان تحت پوشش بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گرفتند و باید تلاش کرد این آمار به ۱۰۰ درصد رسانیده شود.

نماینده عالی دولت در تنگستان بیان کرد: باید تلاش کرد تا در سال ۱۴۰۳ بیش از ۷ هزار نفر از جمعیت روستایی در سطح شهرستان تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر با همکاری و همراهی بخشداران در ۲ بخش، دهیاران و شوراهای اسلامی قرار گیرند.

وی اضافه کرد: بخشداران تنگستان برای اطلاع رسانی و تشویق بیشتر روستاییان جهت بهره مندی از بیمه اجتماعی، کشاورزان، روستاییان و عشایر نشست‌هایی را در چهار دهستان شهرستان برگزار کنند.

کد خبر 6087084

دیگر خبرها

  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایری لرستان
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود