Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@03:10:15 GMT

قاچاق دام بهانه‌ ای برای گرانی گوشت

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۶۷۱۳

قاچاق دام بهانه‌ ای برای گرانی گوشت

ایران اکونومیست- پوریان گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، امکان خروج دام از مرز‌های کشور وجود ندارد.

منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور  با انتقاد از انباشت چشمگیر دام در واحد‌های دامداری اظهار کرد: در حال حاضر سطح جمعیت دام در دامداری‌های پروار به حدی بالا رفته است که دامداران به شدت در تنگنا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بنابر آمار در دامداری‌های کوچک در بخش دام سبک ۵۰۰ راس، متوسط ۱۲۰۰ راس و بزرگ ۳ هزار راس و همچنین در بخش سنگین در دامداری‌های کوچک ۲۰ راس، متوسط ۷۰ تا ۸۰ راس و بزرگ یک هزار راس انباشت شده است.

پوریان با اشاره به اینکه عوامل متعددی در افزایش جمعیت دام در واحد‌های دامداری دخیل هستند، بیان کرد: با توجه به افزایش سن‌ دام در واحد‌های دامداری، خریداری در بازار داخل وجود ندارد.

بیشتر بخوانید

خرید تضمینی دام آغاز شد/ صادرات دام تنها راه حل رفع بحران انباشت دام

او با اشاره به علل گرانی گوشت در بازار بیان کرد: خرده فروشی‌ها و بسته بندها، کشتار دام را کاهش دادند تا قیمت را افزایش دهند چرا که جمعیت دام در واحد‌ها به شدت بالاست.

پوریان قاچاق دام را بهانه‌ای برای گرانی گوشت دانست و گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و بسته بودن مرزها، امکان جا به جایی دام وجود ندارد یا اگر هم قاچاقی انجام شود، میزان آن در حدی نیست که قابل مطرح کردن باشد.
صادرات دام‌ زنده شعاری بیش نیست

او با اشاره به اینکه ممنوعیت صادرات دام تصمیم اشتباهی است، گفت: اتخاذ این سیاست دولت تاکنون نتوانسته از افزایش نرخ گوشت جلوگیری کند.

پوریان با اشاره به علل قاچاق دام بیان کرد: با توجه به مازاد انباشت دام در واحدها، فشار بیش از حد به تولیدکننده و کاهش کیفیت گوشت ناشی از نبود خریدار در بازار موجب شده دامدار به سمت و سوی قاچاق دام برود.

رئیس شورای تامین کنندگان دام در پایان تصریح کرد: با وجود آنکه صادرات دام برای تولید داخل یک ضرورت به شمار می‌رود، اما متاسفانه صادرات شعاری بیش نیست، در حالی که برای حمایت از تولید داخل باید مجوز صادرات دام صادر شود.

 

 باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دام در واحد صادرات دام قاچاق دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۶۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ضمن تشریح عملکرد این پلیس در سال گذشته از رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه پلیس‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با جرایم اقتصادی، پلیس گمرک، معاونت اطلاعات اقتصادی و مرکز اقتصاد دیجیتال هستیم.

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان افزود: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۴ درصدی دستگیری متهمان جرایم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز، ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

وی با اشاره به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی اضافه کرد: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرار دارد.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه‌های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ ارزش پرونده‌های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صددرصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های تشکیل شده از طریق رصد سامانه‌های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد صددرصدی برخوردار است، بیان داشت: ۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه‌ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد صددرصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

کد خبر 750860

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن