Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، دکتر پیام طبرسی با هشدار جدی نسبت به وضعیت بحرانی بیمارستان‌ها و با بیان اینکه بسیاری از بیمارستان‌های پذیرش کننده بیماران کرونایی تکمیل شده است، گفت: در صورتیکه بحران ایجاد شده کنترل و مدیریت نشود، از همه جهات ضربه خواهیم خورد و اولین جایی که دچار صدمه می شود سلامت مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه در حال حاضر تعداد بالایی از مردم در بیمارستان بستری هستند و خیلی‌ها در لیست انتظار برای بستری به سر می برند، وضعیتی که شایسته کشور ما نیست.

وی با بیان اینکه بارها بر اهمیت مسئله کرونا و رعایت اصول بهداشتی و فاصله‌گذاری‌ها برای پیشگیری از شیوع و انتقال بیماری تاکید شده و دیگر مطلبی در این رابطه باقی نمانده، گفت: با توجه به وقوع اوج بحران کرونا که در حال حاضر حداقل در تهران با آن روبرو هستیم، باید اقدامات و مداخلات جدی برای مدیریت شرایط اعمال شود.

افرادی که توصیه‌ها را رعایت نکردند در بحران کنونی مسئولند

مدیر بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری ادامه داد: همانگونه که مشاهده می‌شود و آمارها نیز نشان می‌دهد با اوج بیماری کرونا در بسیاری از مناطق کشور و طبق اعلام وزارت بهداشت در ۱۴ استان روبرو هستیم که تهران نیز جزو آن‌هاست. البته این وضعیت قابل پیش‌بینی بود و خود بنده از ۵ خرداد مکرراً هشدار دادم که مسافرت‌های بی رویه و شرکت در مراسمات و تجمعات منجر می‌شود که کرونا از کنترل ایجاد شده، خارج شود و متاسفانه این اتفاق افتاد و همه کسانی که این توصیه‌ها را جدی نگرفته و رعایت نکردند، امروز باید خود را مسئول بدانند.

این متخصص عفونی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی باید مسئولین و هر ارگان و سازمان و فردی که مسئولیتی در این کشور دارد از حالت منفعلانه خارج شود، اظهار کرد: در حال حاضر متاسفانه سیستم در مقابل این اتفاقات منفعل بوده و واکنش سریع نداریم. همین مسئله باعث بروز بحران کنونی شده، به گونه‌ای که حداقل در شهر تهران تخت خالی برای بستری بیمار کرونایی وجود ندارد و همین الان بیماران زیادی در نوبت بستری در بیمارستان هستند، وضعیتی که شایسته ما نیست.

نکات ضروری برای کنترل و مدیریت بحران کرونا

طبرسی با ذکر نکاتی جدی برای کنترل و مدیریت و رهایی از بحران ایجاد شده، عنوان کرد: اولین قدم لغو کلیه تجمعات و تعطیلی هر مساله‌ای است که باعث تجمع افراد می‌شود، پاساژها، مراکز خرید، رستوران‌ها، کنسرت، سینما و هر چیز دیگری که باعث تجمعات می‌شود باید هرچه سریعتر لغو شود.

برگزاری حضوری کنکور منجر به انتقال شدید بیماری می‌شود

مدیر بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با انتقاد از شرایط برگزاری امتحانات و بخصوص کنکور سراسری، گفت: به عنوان نمونه با برگزاری حضوری کنکور تجمعات چند صدهزار نفری ایجاد می شود که این مسئله باعث انتقال شدید بیماری خواهد شد که بسیار خطرناک خواهد بود.

وی رعایت فاصله فیزیکی در وسایل نقلیه عمومی را مساله مهم بعدی عنوان کرد و گفت: باید تمهیدات جدی برای رعایت فاصله گذاری در وسایل نقلیه عمومی مانند مترو و اتوبوس اندیشیده و اجرا شود.

دکتر طبرسی دورکاری کارمندان را نکته سوم دانست و ادامه داد: نباید در ادارات تجمع ایجاد شود، بسیاری از مبتلایان کنونی کارمندان هستند، چراکه در یک محیط فردی بیمار شده و سایرین را مبتلا می‌کند.

وی مساله بعدی را ممنوعیت مسافرت‌های بین استانی و کنترل شدید آن عنوان کرد و گفت: در حال حاضر افراد به راحتی و بدون کنترل از یک منطقه به منطقه دیگر مسافرت کرده و باعث انتقال بیماری می‌شوند. این مساله به خصوص در مسافرت‌های هوایی بسیار با اهمیت است، چراکه در حال حاضر تعداد زیادی بیمار از شهر خود به سایر مناطق مسافرت می‌کنند و مسافران زیادی را در هواپیما و مسیر مبتلا می‌کنند، متاسفانه نکات کنترلی و بهداشتی در این رابطه رعایت نمی‌شود، ‌در حالیکه در این شرایط باید به دیگران هم فکر کنیم و تنها به فکر خود و اطرافیان خود نباشیم. چراکه در این پروسه انتقال ممکن است بیماری به فردی منتقل شود که کارش به آی سی یو و شرایط خطرناک کشیده شود و مطمئنا هیچ کس راضی نیست که باعث صدمه دیگران شود، ولی ناخواسته و ندانسته با این شرایط ممکن است این مساله اتفاق بیافتد.

با متخلفان کرونا قانونا برخورد شود

این عضو هیات علمی دانشگاه خطاب به شرکت‌های هواپیمایی، خواستار شد: شرکت‌های هواپیمایی حتما این مسئله را رعایت کنند و از ورود بیماران به هواپیما جدا جلوگیری کنند. این قضیه نیازمند یک چک و نظارت جدی است. همچنین در این رابطه باید قانونی وجود داشته باشد که با متخلفین به صورت جدی برخورد شود، به عبارت دیگر باید افراد بیمار از طریق کد ملی رهگیری شده و از ورود آنان به هواپیما جلوگیری شده و با آنها به شدت برخورد شود؛ چراکه در صورت سوار شدن افراد زیادی را در معرض آلودگی قرار می‌دهند.

طبرسی که در یک پیام ویدیویی صحبت می‌کرد، با تاکید بر اینکه همین بی توجهی‌ها باعث وضعیت کنونی شده است، گفت: باید قوانینی تدوین شود تا با افرادی که در اماکن عمومی اصول بهداشتی را رعایت نکرده و از ماسک استفاده نمی‌کنند به شدت برخورد شود؛ چراکه در حال حاضر سلامت جامعه به شدت در معرض خطر قرار دارد و اگر این کنترل‌ها رعایت نشده و آمار ابتلا کم نشود از همه جهات ضربه خواهیم خورد و اولین جایی که دچار صدمه می شود سلامت مردم است. متاسفانه در حال حاضر تعداد بالایی از مردم در بیمارستان بستری هستند و خیلی‌ها در لیست انتظار برای بستری به سر می‌برند، وضعیتی که شایسته کشور ما نیست.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا فاصله گذاری ها کنکور امتحانات فاصله گذاری دورکاری حال حاضر برخورد شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۸۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است

سیدحامد عاملی با اشاره به برگزاری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) و نمایش ظرفیت‌های استان اردبیل در این نمایشگاه گفت: ظرفیت‌های صادراتی استان‌ها در این نمایشگاه ارایه شده، اما یکی از محور‌های مهم آن زنجیره‌های تولید ارزش بود که در حوزه اقتصادی مساله مهمی محسوب می‌شود.

او افزود: تولید ثروت اساسی‌ترین مساله در عرصه اقتصاد است و تحقق آن و مساله رقابت در جامعه جهانی به شدت متاثر از تکمیل زنجیره‌های ارزش است؛ هر چقدر در یک اقتصاد زنجیره‌ها تکمیل باشد، رقابت قیمت تمام‌شده تولید و ثروت بیشتر در آن اتفاق خواهد افتاد.

استاندار اردبیل بیان کرد: بر همین اساس از ابتدای دوره خدمت مساله‌ای که برای استان تعریف کردیم، رشد اقتصادی بود؛ زیرا برای دست‌یابی به رشد اقتصادی به عنوان نقطه اصلی آسیب استان، مهمترین موضوع تکمیل زنجیره‌های تولید ثروت است.

عاملی تعریف ۲ زنجیره مهم برای استان اردبیل در سطح ملی شامل تولید گوشت سفید و پروتئین سفید را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: بر اساس این زنجیره، استان بررسی و نحوه شکل‌گیری آن ارایه شد که از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید گوشت سفید و صادرات آن و از جمله کشتارگاه‌هایی مطابق استاندارد‌های جهانی بود.

او با بیان اینکه ظرفیت‌های بزرگی در صنایع چوب و سلولزی در استان اردبیل ایجاد شده است، اظهار کرد: اینکه از ابتدایی‌ترین مرحله چوب وارد و محصول‌هایی مانند ام‌دی‌اف تولید شود، یعنی همه زنجیره در استان ایجاد شده و امکانات مورد نیاز آن شکل گرفته است.

استاندار اردبیل با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها برای تکمیل زنجیره‌های تولید در زمینه‌های گوناگون در استان اردبیل، عنوان کرد: زنجیره مواد معدنی فلزی از جمله حوزه‌هایی است که قدم‌های خوبی برای تکمیل آن برداشته شده است؛ در زنجیره مس پروانه فعالیت معدن ۳۵۰ میلیون تنی صادر کردیم و یک واحد کنسانتره مس هم به‌زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

عاملی گفت: در صنعت فولاد از جمله تولید مقاطع فولادی و شمش داریم و یک کارخانه آهن اسفنجی امسال به بهره‌برداری می‌رسد و برای حوزه معادن نیز مقدمات کار فراهم شده و از جمله تلاش داریم اکتشاف معدنی در جنوب استان در پهنه قزل اوزن را به سرانجام برسانیم.

او بیان کرد: در زنجیره خودرو مهمترین و زیربنایی‌ترین زنجیره خودرو در استان اردبیل در مشگین‌شهر در حال شکل‌گیری است؛ این زنجیره امسال ۸۰ درصد تکمیل شده و اگر ۲۰ درصد نیز تکمیل گردد، تولید بخش‌های مختلف خودرو از جمله موتور، بدنه و زیرساخت‌های آن از ریخته‌گری، تراشکاری، مکانیکی، الکتریکی، تولید صندلی و مبلمان صندلی در استان تشکیل می‌شود.

استاندار اردبیل با تاکید بر اینکه اتفاق‌های در زمینه تولید ثروت در حال رخ دادن است، افزود: در حوزه زنجیره‌های دیگر باز هم در بخش‌های مختلف از جمله نساجی زنجیره مهمی در استان در حال شکل‌گیری است.

اردبیل، استان نخست در بین دانش‌بنیان‌ها

عاملی در ادامه خاطرنشان کرد: در بحث دانش‌بنیان‌ها نیز بر اساس ارزیابی‌های وزارت کشور امسال استان با رشد ۲۲ پله‌ای رتبه نخست کشور در میزان رشد در این بخش شد؛ البته بسیاری از استان‌ها جلوتر هستند، اما اردبیل در سرعت رشد بسیار خوب بوده است.

او بیان کرد: در همین راستا یک شهرک در حوزه صنایع دانش‌بنیان در حال آماده‌سازی است که در روز‌های آینده بهره‌برداری می‌شود و بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، به تدریج ۵۰ کارخانه دانش‌بنیان در آنجا مستقر خواهند شد.

استاندار اردبیل اضافه کرد: تکمیل این زنجیره‌ها مساله مهم و اساسی در تولید ثروت و اشتغال است و با این محوریت برنامه‌ها را پیش می‌بریم؛ همچنین در جذب سرمایه مهمترین مساله‌ای که داشتیم، این بود که کاستی‌های زنجیره‌ها را تکمیل کنیم.

عاملی اظهار کرد: در حوزه گردشگری نیز خداوند متعال ظرفیت‌های بزرگی به استان اردبیل داده است، اما زنجیره‌های آن تکمیل نیست؛ هتل‌های پنج ستاره، اماکن اقامتی و امکانات مناسبی نداریم و در نتیجه تا کنون از ظرفیت‌های گردشگری نتوانستیم استفاده کنیم. برای کشور‌های حاشیه خلیج فارس برنامه داریم تا با توجه به تقاضای سفری که از ناحیه این کشور‌ها برای سفر به اردبیل وجود دارد، این ظرفیت را در استان احیا کنیم

او ادامه داد: البته در رویداد پایتختی گردشگری کشور‌های عضو اکو در سال ۲۰۲۳ استان به عنوان رتبه نخست بازاریابی گردشگران خارجی در کشور مطرح شد و امسال هم برای کشور‌های حاشیه خلیج فارس برنامه داریم تا با توجه به تقاضای سفری که از ناحیه این کشور‌ها برای سفر به اردبیل وجود دارد، این ظرفیت را در استان احیا کنیم.

استاندار اردبیل با اشاره به ساخت یک هتل پنج ستاره، اظهار کرد: همچنین امسال عملیات اجرایی یک مجموعه مهم گردشگری در استان اردبیل آغاز می‌شود و پارک بزرگ آبی استان هم به عنوان ظرفیت مهم گردشگری در ماه‌های آینده آماده بهره‌برداری می‌شود و تلاش می‌کنیم تا با اقدام‌هایی از این دست زنجیره‌های صنعت گردشگری را تکمیل کنیم.

عاملی گفت: در بخش کشاورزی هم زنجیره‌های اثرگذار در تولید ثروت مورد توجه بوده و از جمله با تخصیص ۶ هزار میلیارد اعتبار پایاب خدآافرین به نتیجه رسید و امسال ۶۰ هکتار به گلخانه‌ها اضافه می‌شود؛ برای احداث باغ مدرن هم تا الان ۱۵۰ هکتار آماده شده است و ۴۵۰ هکتار هم آماده می‌شود که نتیجه اینها تکمیل زیرساخت‌های استان اردبیل است.

او تشریح کرد: در بخش صنعت نیز امسال ظرفیت‌های خوبی آماده بهره‌برداری می‌شود؛ از جمله پنج شهرک خصوصی جدید در استان اردبیل راه‌اندازی می‌شود که اینها برای آینده توسعه بخش صنعت و تکمیل زنجیره‌های صنعت در استان موثر خواهد بود.

استاندار اردبیل تصریح کرد: هیچ واحد تولیدی مهم راکدی در حال حاضر در استان اردبیل نداریم و این مساله مهمی است؛ همه واحد‌های راکد در این مدت تعیین به نوعی تکلیف شدند و آخرین واحد نیز «تسنیم نوش» در شهرستان نیر بود که تعیین تکلیف شد.

عاملی عنوان کرد: شاید در برخی واحد‌های کوچک همچنان مشکلاتی و ایراداتی وجود داشته باشد، اما از بین واحد‌های مهم تاثیرگذار در رشد تولید و اشتغال در حال حاضر هیچ واحدی نداریم که راکد باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است