Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@18:14:30 GMT

محدودیت‌های کرونایی را دوباره اعمال می‌کنیم

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۸۶۵۲

محدودیت‌های کرونایی را دوباره اعمال می‌کنیم

ایسنا/اردبیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: شهروندان اگر اصول و قواعد بهداشتی و پیشگیرانه را در شیوع کرونا رعایت نکنند، محدودیت‌های سابق را اعمال خواهیم کرد.


شهرام حبیب‌زاده 14 تیر در جریان بازدید استاندار اردبیل از بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام خمینی اردبیل، اظهار کرد: در روزهای اخیر آمار مبتلایان به بیماری کرونا افزایش یافته که این امر زنگ خطر را برای ما در بازگشت به اعمال محدودیت‌ها در سطح جامعه و بازگشت به ماه‌های قبل افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضرورت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و زدن ماسک را در مکان‌های عمومی یادآور شد و خاطرنشان کرد: شستن مرتب دست و همچنین فاصله گرفتن از مکان‌های پرتجمع و باازدحام زیاد یکی از راهکارهای اصلی برای کنترل بیماری کروناست که امیدواریم با تلاش همه مجموعه شهروندان به جای شیوع بیماری کنترل آن را شاهد باشیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: گام به گام شاهد فعالیت مجموعه‌های اقتصادی، تولیدی و خدماتی در شهرها و مناطق مختلف بودیم که در صورت رسیدن به نقطه قرمز اعمال دوباره محدودیت‌ها در دستور کار ستاد کرونای استان قرار گرفته است.
حبیب‌زاده بیشترین تعداد مبتلایان را مربوط به مکان‌های تجمعی به ویژه مراسم ختم و عروسی اعلام کرد و گفت: از شهروندان و هم استانی‌ها عاجزانه می‌خواهیم تا از حضور در این محافل و مجالس خودداری کرده و تلاش کنند تا حد امکان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی سلامت خود و دیگران را تضمین کنند.
وی به تلاش شبانه‌روزی کادر بهداشتی و درمانی در چهارماهه اخیر اشاره کرد و افزود: هرچند استان اردبیل در شرایط قرمز قرار نگرفته اما اگر رعایت نکنیم ایام پیک کرونا را دوباره تجربه خواهیم کرد که در این صورت وضعیت مطلوبی را در استان از جنبه‌های مختلف شاهد نخواهیم بود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: سه هزار عدد ماسک از سوی موسسه خیریه ائمه اطهار(ع) به دانشگاه علوم پزشکی اهدا شده و در کنار آن قرار است ما نیز برای این موسسه و افراد تحت پوشش آن خدمات بهداشتی – درمانی ارائه کنیم تا در تعامل و همکاری مشترک اهداف و برنامه‌های سلامت محور مدنظر قرار گیرد.
حبیب‌زاده افزود: بعد از فروکش کردن بیماری کرونا قرار است از سوی این موسسه 40 نفر از پرسنل تلاشگر بیمارستان‌های استان به مشهد مقدس اعزام شده تا زیارت امام هشتم (ع) را انجام دهند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس وضعیت قرمز طرح فاصله گذاری اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۸۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد