Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه نامدار گفت: در حوزه کشوری و استانی و شهرستانی « روز قلم» جایگاه حقیقی خود را پیدا نکرده است؛ رسانه ها و اهالی فرهنگ و ادب بیش از این ها باید برای شناساندن این روز به مردم و جامعه تلاش کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ جایگاه رفیق قلم و نویسنده در معرفت شناسی ایرانی و اسلامی چنان مشخص و آشکار است که همواره دغدغه و آرزوی خانواده های ایرانی در طول تاریخ داشتن فرزندی با دانایی و مهارت  نوشتن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارت دیگر قلم همانی است که از اسطوره های ایرانی تا قرآن عظیم الشان یک رکن و محور حیات واقعی و آگاهی انسان به شمار می آید.

۱۴ تیرماه روز قلم در تقویم ایرانی فرصتی است تا با بررسی چالش ها و مسائل اهالی قلم و فرهنگ نگاهی مجدد به این نخبگان داشته باشیم.

فاطمه نامدار، نویسنده رزنی کتاب تکثر از نگاه ابن عربی در گفتگو با عصر همدان گفت: نویسندگان و شاعران عاشق کار خود هستند، معمولا این قشر در شرایط دشواری زندگی می کنند و از حداقل امکانات برخوردارند و با سطح پایینی از شرایط اقتصادی روبرو هستند. 

وی اظهار کرد: من به عنوان شاگرد مدرسه اهل قلم روزهای خوبی رو در عرصه کتاب و کتابخوانی نمی بینم.

نویسنده حوزه فلسفه و عرفان با اشاره به مهجوریت نخبگان فرهنگی و اهالی قلم ،ادامه داد: در حوزه کشوری، استانی و شهرستانی « روز  قلم» جایگاه حقیقی خود را پیدا نکرده است؛ رسانه ها و اهالی فرهنگ و ادب بیش از این ها باید برای شناساندن این روز به مردم و جامعه تلاش کنند.

نامدار با بیان اینکه  بسیاری از خود اهل قلم از تاریخ دقیق این روز و علت نامگذاری آن بی خبر هستند، اضافه کرد: از طرف دیگر همه ما می دانیم صرفا با نامگذاری مشکلی درست نمی شود. 

دانش آموخته ادیان و عرفان با اشاره به برخی مشکلاتی دامنگیر  نویسندگان شهرستان ،گفت: نبود فضای مطالعه و تحقیق و  عدم دسترسی به منابع تخصصی از مهمترین این مشکلات است.

نامدار با اشاره به  وجود جوانان مستعد در حوزه نویسندگی که صدایشان به جایی نمی رسد و مهجور واقع شده اند، ادامه داد: این جوانان در نوشتن مشکلی ندارند بلکه باید  دید چقدر  مورد توجه قرار می گیرند یا به حاشیه رانده می شوند.

این نویسنده تشکیل انجمن های ادبی بدون قوام لازم را از دیگر مسائل برشمرد و گفت: این انجمنها بعضاً  با قوت تمام  تشکیل نمی شوند.

وی شهرت طلبی را از دیگر مشکلات برشمرد و افزود: بعضی از نویسندگان  و شاعران دچار  مرض  شهرت طلبی می شوند که این آفت است. 

نامدار حفظ منزلت پیشکسوتان اهل قلم را وظیفه همگان دانست و گفت: اکثر مواقع به جوانان در کنار پیشکسوتان  بهاء داده نمی شود.

نویسنده رزنی با بیان اینکه بعضاً خود نویسندگان جوان در چاپ آثار خود عجله می کنند بدون اینکه آثارشان نقد  و بررسی شود ،اضافه کرد: عدم حمایت  مالی در زمینه چاپ آثار نویسندگان و پرداخت هزینه بالا برای ارسال مقاله جهت داوری و چاپ در مجله از دیگر مشکلات جدی اهالی قلم در سطح استان و منطقه است.

به گزارش عصر همدان؛ آنچه که برای اهالی قلم بیش از هر مسئله ای حیاتی است نگاه مسئولین در ارج گذاشتن به اندیشه های آن‌ها در جهت رشد و تکامل فرهنگ و اندیشه به منظور رسیدن به آرمان‌های متعالی اسلامی و ایرانی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اهالی قلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۹۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران رزمندگان حقیقی نظام جمهوری‌ اسلامی هستند

فرمانده سپاه استان قزوین گفت: در دوره‌ای که در نبرد پنجه با پنجه دشمن و در فشار اقتصادی، تحریم و تنگناهای اقتصادی قرار داریم، کارگران رزمندگان حقیقی نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می‌روند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار رستمعلی رفیعی آتانی بعدازظهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جشنواره امتنان که با محوریت تجلیل و تقدیر از جامعه کارگری و شهدای کارگر برگزار شده بود، اظهار کرد: کارگران اگرچه در مقاطع متفاوت با تلاش و همت در راستای اهداف کشور فعالیت کردند، اما حضور جامعه کارگری در دوران پرافتخار دفاع مقدس فراموش‌شدنی نیست.

وی افزود: در دوره‌ای که در نبرد پنجه با پنجه دشمن و در فشار اقتصادی، تحریم و تنگناهای اقتصادی قرار داریم، کارگران رزمندگان حقیقی نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می‌روند.

فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الأمر (عج) با اشاره به عملیات وعده صادق بیان کرد: برای نخستین مرتبه کشور ما میدان دیپلماسی و عمل را در یک جا قرار داد و آرزوی دیرینه ۷۶ ساله دنیای اسلام و آرزوی مظلومان را محقق کردیم.

سردار رفیعی آتانی ادامه داد: رزمندگان میدان را خالی نکردند و با دستان پرقدرت خود به دشمن نشان دادند که ما پیروز می‌شویم، چرا که با همه ظرفیت‌های موجود پای کار هستیم و این فقط یک عملیات محدود است.

وی خاطرنشان کرد: روزی تمامی دنیا می‌گفتند به ایران سلاح نفروشید، امروز همه دنیا را بسیج کرده‌اند که از ایران سلاح نخرید، این نشان می‌دهد که همگی با تمام قوا و همت خود برای ایستادگی نظام جمهوری اسلامی تلاش کردیم و از این همت همچنان ادامه دارد.

کد خبر 748868

دیگر خبرها

  • «سرزمین شعر» ۱۵ میلیون نفر بازدید کننده داشت
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد
  • کارگران رزمندگان حقیقی نظام جمهوری‌ اسلامی هستند
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • استراحت علیرضا حقیقی بعد از ۲۵ بازی
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر