Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین آمار کرونا در ایران

سیما سادات لاری،سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱۴ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۴۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۱۴۸ مورد بستری شدند.

وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۳۷ هزار و ۸۷۸ نفر رسید.

لاری همچنین گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۱ هزار و ۴۰۸ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: استان‌های خوزستان، آذربایجان‌های غربی و شرقی، کردستان، کرمانشاه، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند.

حجت الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهور نیز اظهارداشت: ارائه خدمات در همه بخش ها بویژه بخش های دولتی، منوط به رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک شود.

روحانی تأکید کرد: از فردا استفاده از ماسک در محیط‌های عمومی شلوغ باید اجباری باشد و چنانچه کسی بدون ماسک به دستگاه، نهاد و یا ارگانی برای دریافت خدمت مراجعه کرد، باید از او بخواهند ماسک داشته باشد و حتی باید از حضور کارمندان و کارکنان در ادارات و دستگاه‌ها در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده نکردن از ماسک،جلوگیری شود.

روحانی گفت: پس این کار از نظر فرهنگی در جامعه ما به یک معضل تبدیل شده است. من با مردی آشنا شدم که طرف در روز امتحانش روز قبل تستش مثبت بوده اما نگفته تا امتحان آموزش رانندگی را بدهد، خب، این از نظر فرهنگی کار درستی نیست، هرکسی مبتلا شد، باید بگوید به قرنطینه برود و ایزوله کند، آزمایشگاه‌های ما هم موظف هستند اطلاع دهند و گرنه نمی‌شود که فردی آلوده شد برود بقیه را آلوده کند لذا ما اگر می‌خواهیم به یک نفری نزدیک شویم مبنا را باید بر این بگذاریم که او مبتلا به ویروس کروناست.

بیشتر بخوانید:

 ۲۴۴۹ مبتلای جدید/ ۱۸ استان در وضعیت قرمز و هشدار

روحانی: از فردا استفاده از ماسک در مکان‌های سرپوشیده الزامی است

مردانی: تاکنون ۲۰ درصد جمعیت کشور به کرونا مبتلا شده‌اند

***

سیاستمداران از وضع بد اقتصادی غافل‌اند

احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مصاحبه ای با پایگاه خبری فردا داشته که در ادامه بخش هایی از آن آمده است: 

*{واکنشهای اصلاح‌طلبان به مجلس یازدهم}این دوستان کارگزار ما و برخی دوستان اصلاح‌طلب خیلی کم‌طاقت هستند و با رفتارشان، معنای دموکراسی را تغییر می‌دهند. فکر می‌کنند صاحبان قدرت باید از اعتراض مصون باشند.هر اعتراضی حق نیست و ممکن است اشتباه باشد. اگر اعتراضی حق باشد که بیان آن ایراد ندارد. اگر اعتراض اشتباه بود و تحمل کردید و پاسخ دادید مصداق دموکرات هستید اما اینکه اجازه ندهید مخالف‌ها اعتراض کنند و سریع کار را به رهبری بکشانید و بگویید این‌ها مرا اذیت می‌کنند، روند درستی نیست. رهبری نباید هزینه عملکرد  بقیه نهادها را بدهند. فرمان دست شما است. نباید بی‌جهت فرافکنی کنند. درست است که قانون اساسی ما بر اساس ولایت‌فقیه نوشته شده اما این به معنی نفی مسئولیت دیگران نیست. عملاً بیشترین قدرت در اختیار دولت است...

*داماد رئیس‌جمهور را می‌کنند کارمند رسمی شرکت نفت. درس خوانده اما چرا باید تنها جوانی باشد که به پژوهشگاه شرکت نفت برود. من به آقای توفیقی تلفن زدم. او را یک اصلاح‌طلب درست می‌دانستم اما اگر این به این دستور تمکین کند، اسمش را خط می‌زنم. چرا داماد رئیس‌جمهور استخدام رسمی شود و دیگران بعد از چهار، پنج سال، استخدام قراردادی هم نشوند؟! این تبعیض مردم را بیچاره می‌کند و کرده است. باید این مسائل را در کوتاه‌مدت حل کرد...

*باید حتماً شوک به جامعه وارد شود و با کسانی که اسباب وضع فعلی هستند به تعبیر مقام معظم رهبری کسانی که این طرف میز نشسته‌اند و مقصرتر هستند، برخورد کرد.

بیشتر بخوانید:

توکلی: سیاستمداران از وضع بد اقتصادی غافل‌اند/ دولت به راهکارهای کوتاه‌مدت برای تامین معیشت توجه کند

***

لاریجانی تمام شد

عبدالله ناصری، عضو بنیاد باران و عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات مصاحبه ای با فارس داشته که در ادامه بخش هایی از آن آمده است:

 *اصلاح طلبان در راهبرد به دو دسته تقسیم شده‌اند، اصلاح طلبان جامعه محور که همان مؤسسان اصلی جنبش دوم خرداد هستند و اصلاح طلبان قدرت محور که فقط در زمان انتخابات دغدغه اصلاح طلبی دارند.

*ریزش سرمایه اجتماعی اصلاح طلبان در دو سال اخیر یک واقعیت است. قابل انکار نیست و ارتباطی با ماهیت این گفتمان ندارد. عملکرد آقای روحانی که با حمایت و شعارهای کاملا اصلاح طلبانه پیروز شد بیشترین تأثیر را در  ریزش این سرمایه داشته است...

*...ماجرای پرونده طبری و خاتمه دوران ریاست آملی لاریجانی پیش از موعد و از طرف دیگر رفتن جواد لاریجانی از قوه قضاییه و همچنین عدم استقبال اصولگرایان و جامعه ی مذهبی قم از نامزدی علی لاریجانی در انتخابات مجلس یازدهم این پیام را می‌دهد که عمر سیاسی خاندان لاریجانی عموما و علی لاریجانی خصوصا تمام شده است و نهایتا در حد مشاورت و مجامع و شوراها بیشتر نمی‌توان برای علی لاریجانی در نظر گرفت.

* من بر این باورم آقای دکتر عارف باید همانند امثال آقای ناطق بازنشسته شود. البته علی لاریجانی را هم مشمول این قاعده میدانم. 

حسین انصاری راد، فعال سیاسی اصلاح طلب نیز به انتقاد از عملکرد ضعیف عارف در مجلس و شورای عالی پرداخت و به آزادی گفت: ایشان در دوره‌ای که در مجلس بود و موقعیت مناسبی برای کار داشت، خود را نشان داد. هیچ نطقی و اقدامی نکرد که بتواند به اصلاحات کمک کند. ایشان هیچ محلی در این مقام (کاندیدای ریاست جمهوری) ندارند.

***

شطرنج واعظی به روایت روزنامه اصلاح طلب

آفتاب يزد نوشت: به نظر می‌رسد واعظی این روزها فکرهای تازه‌ای در سر دارد. او به عنوان مغز متفکر و پدرخوانده دولت به صورت غیر مستقیم در تلاش است ظریف را به مسلخ انتخابات 1400 بکشاند و پس از سوزاندن وی، مهر اصلی خود را که در بین مردم ‌دارای محبوبیت هم هست البته نه برای این انتخابات رو کند. وزیر خارجه تاکنون برای کاندیداتوری ابراز تمایل نکرده اما تلاش‌ها برای تهییج او ادامه دارد...

اين روزنامه در ادامه مي نويسد: ... وقتی دنباله بسیاری از تصمیمات در دولت را بگیریم به رئیس دفتر رئیس جمهور یعنی واعظی می‌رسیم... در چنین شرایطی به نظر می‌رسد نمی‌توان از این موضوع گذشت که واعظی برای 1400 یعنی انتخاباتی که در واقع مبنای جناحی آنچنانی نخواهد داشت، برنامه‌ای نداشته باشد. به‌ویژه اینکه در ماه‌های اخیر درباره احتمال کاندیدا شدن نزدیکان او برای انتخابات 1400 بسیار شنیده شده است. در این میان دور از ذهن نیست که واعظی این بار به دنبال این باشد که حضور خود در قدرت را از طریق نزدیکان خود حفظ کند... پازلی که واعظی به دنبال چیدن آن است از قرار نیاز به این دارد که به طور کامل ظریف را از گردونه رقابت حذف کند...

اما واقعیتی است که ظریف دیگر آن ظریف پنج سال پیش نیست چرا که اکثر برنامه‌هایی که او دنبال کرده به نتیجه‌ای نرسیده است و برجام به عنوان مهمترین مورد آن هر روز به نوعی و از زاویه‌ای تهدید می‌شود و به قولی نه روحی از آن باقی مانده و نه جسمی! ... بنابراین در چنین شرایطی مصاحبه‌هایی نظیر آنچه که چندی پیش در اینستاگرام وزیر خارجه با یک چهره نزدیک به اصول‌گرایان داشت و در آن مصاحبه تلاش شد محبوبیت ظریف مانند پنج سال پیش نشان داده شود نیز به نظر می‌رسد پروژه‌ای باشد برای ایجاد این حس در وزیر خارجه که او می‌تواند کاندیدای انتخابات 1400 باشد.

***

۵ نماینده مجلس یازدهم به کرونا مبتلا شدند

طی روزهای اخیر نیز همزمان با اوج شیوع بیماری کرونا، اخباری رسیده که 4 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم نیز به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که برای گذراندن دوره درمان در قرنطینه به‌سر می‌برند. اسامی نمایندگانی که به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، به شرح زیر است:

**محمدطلا مظلومی نماینده مردم بهبهان در مجلس

**حجت‌الاسلام سیدمحمد موحد نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در #مجلس

**حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر، برخوار و میمه در مجلس

**علیرضا ورناصری نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس

براساس این گزارش، محمدمهدی زاهدی رئیس سابق کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و نماینده مردم کرمان در خانه ملت نیز چندی پیش به کرونا مبتلا شده است.

بیشتر بخوانید:

نمایندگانی که به کرونا مبتلا شده اند؟

روایت یک نماینده مجلس از ابتلا به کرونا

***

انتقادات تند منتجب نیا از شورای عالی اصلاح‌طلبان

حجت الاسلام رسول منتجب نیا، دبیرکل حزب جمهوریت در گفت و گو با برنا با بی خاصیت خواندن شورای سیاست‌گذاری اصلاح طلبان گفت: بسیاری از احزاب از جمله برخی اعضای کارگزاران مخالف هستند و در مخالفت با این شورا صحبت می‌کنند. همچنین بسیاری از نیروها و احزاب اصلاح‌طلب نیز کنار کشیدند و در واقع صرفا اسمی از شورا، بیشتر باقی نمانده و بر این باورم این تشکیلات و نهاد غیرقانونی نمی‌تواند در آینده نقشی داشته باشد...

منتجب نیا گفت: بر این باورم که رد صلاحیت‌ بسیاری از اصلاح‌طلبان به دلیل ایجاد حساسیتی است که این شورا ایجاد کرد. به هر حال شاهد بودیم که مجلس دهم هم جزو مجالس ناتمام بود که همه می‌نالیدند و نگران بودند. به هر حال لیست امید هم نتوانست جایی برای خودش بازی کند و یک اقدام اساسی انجام دهد. یکی دیگر از وظایف این شورا در سال ۹۶، انتخابات شورای اسلامی است. شورای اسلامی در سراسر کشور چه کردند؟... پس دو میوه تلخی که این شورا داشته یکی مجلس دهم و دیگری شورای اسلامی بود که هر دو ناکارآمد بوده و موثر نبودند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار داشت: اینکه چرا برخی اصرار دارند بر اینکه این شورا باقی بماند و از آن تعریف و تمجید می‌کنند به دلیل منافع‌ شخصی و گروهی خودشان است. چراکه به تعبیری، نان‌شان در این شوراست.

***

سؤال نمایندگان از رئیس‌جمهور

ناصر موسوی لارگانی طراح طرح سؤال از رئیس‌جمهور درباره مسائل اقتصادی کشور، از تدوین طرح سؤال از رئیس‌جمهور به دلیل مشکلات موجود اقتصادی کشور خبر داد و اظهار داشت: موضوع از هم‌گسیختگی اوضاع بازار مسکن، خودرو و تورم عجیب و غریب و همچنین افزایش قیمت روزانه طلا و مشکلات ارزی در کشور باعث شد تا ما طرح سؤال از رئیس‌جمهور را در مجلس کلید بزنیم.

وی افزود: متأسفانه دولت برنامه مدونی برای حل مشکلات موجود اقتصادی ندارد و باید به خاطر این سوءتدبیر، در مجلس احضار شده تا به وکلای ملت پاسخگو باشد.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: ما موضوع سؤال از رئیس‌جمهور را در مجلس به جریان انداخته‌ایم تا بر این اساس رئیس‌جمهور به مجلس و نمایندگان مردم پاسخ دهد که چه برنامه‌هایی برای حل مشکلات اساسی کشور داشته و دارد.

بیشتر بخوانید:

متن طرح سؤال از رئیس‌جمهور به دلیل مشکلات اقتصادی کشور

***

محمدعلی کامفیروزی تبرئه شد

پرونده محمدعلی کامفیروزی که با اتهام توهین به مقام معظم رهبری در جریان رسیدگی بدوی منجر به صدور رأی غیر قطعی دو سال حبس شده بود، با تجدیدنظرخواهی وی مجدد در دستور کار رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر قرار گرفت.

بر اساس رأی صادر شده قضات صادرکننده رأی خاطرنشان کرده‌اند که کامفیروزی در تمام مراحل رسیدگی منکر اتهام توهین به رهبری شده و همچنین در گزارش ضابط پرونده نیز این اتهام گزارش نشده است بنابراین تقاضای تجدیدنظر کامفیروزی صحیح تشخیص داده شده و رأی قطعی بر برائت او صادر می‌شود.

***

نتایج یک نظرسنجی درباره صداوسیما

به گزارش روابط عمومی ایسپا، در یک طرح نظرسنجی تلفنی در خردادماه 1399، میزان استفاده مردم از رسانه ها مورد بررسی قرار گرفت. جامعه آماری طرح دربرگیرنده مردان و زنان بالای 18 سال در کل کشور و تعداد افراد نمونه 1582 نفر بوده است. 50 درصد از کل پاسخگویان را مردان و 50 درصد را زنان تشکیل می‌دهند. 

یافته‌های نظرسنجی درباره میزان استفاده مردم از رسانه‌های مختلف نشان می‌دهد 45.8 درصد پاسخگویان بیشتر از صداوسیما، 31.2 درصد از شبکه‌های اجتماعی مجازی، 10.3 درصد از سایت‌های اینترنتی، 6.9 درصد از شبکه‌های ماهواره‌ای و 1.3 درصد از روزنامه‌ها و مجلات استفاده می‌کنند. 

از هر 10 ایرانی، 3 نفر معتقدند صداوسیما واقعیت جامعه را منعکس می‎کند. در پرسشی از پاسخگویان پرسیده شده است «به نظر شما صداوسیما واقعیت جامعه را منعکس می‌کند؟» که 46.5 درصد پاسخگویان به این پرسش پاسخ منفی داده‌اند و در مقابل، 32.6 درصد معتقدند صداوسیما واقعیت‌های جامعه را منعکس می‌کند. باور به عدم انعکاس واقعیت‌های جامعه در برنامه‌های صداوسیما در میان مردان بیش از زنان، در بین جوانان بیشتر از دیگر گروههای سنّی و در میان افراد دارای تحصیلات دانشگاهی بیشتر از سایر گروه‌های تحصیلی رایج است. 

***

 اعتراف ناخواسته به مهمترین نقد معترضان به اعتبارنامه!

فارس نوشت: .... نمایندگان در جلسات کمیته‌ها و صحن علنی مجلس و هم‌چنین در گفتگو با رسانه‌ها به دفعات به رویه مفسده انگیز آقای تاجگردون در دستکاری بندهای قانون بودجه به نفع مصالح و روابط شخصی خود و سواستفاده از موقعیت ویژه ریاست کمیسیون بودجه اشاره کرده بودند.

حالا آقای تاجگردون در گفتگوی امروز خود{با شرق} به بهانه انتقاد از خبرگزاری فارس در واقع همین اتهام را تایید می کند. گفتگوی ایشان به خوبی نشان دهنده آن است که وی در مقام رئیس کمیسیون برنامه و بودجه با اعمال نظرات شخصی و تخصیص بیت المال برای خود پوششی برای اهداف شخصی و ناصواب خود ایجاد کرده است. تا جایی که به گفته نمایندگان مجلس وی با همین پوشش توانسته شبکه فساد تحت امر خود را سازماندهی نماید.

موضوعی که در صورت اثبات آن، علاوه بر لزوم برخورد قانونی با وی ضرورت اصلاح چنین خلاهای قانونی را نمایان می سازد.

***

علت جذابیت بعضی کمیسیون های مجلس برای نمایندگان

روایت امیر آبادی، نماینده مجلس از علت جذابیت بعضی کمسیون های مجلس برای نمایندگان را ببینید.

منبع: الف

کلیدواژه: طرح سؤال از رئیس جمهور کرونا مبتلا شده اند کرونا مبتلا بیشتر بخوانید شورای اسلامی علی لاریجانی نماینده مردم اصلاح طلبان اصلاح طلب بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۹۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم

فعال سیاسی اصولگرا بر مشارکت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: باید کار نیمه‌تمام را تمام کنیم و آرایش سیاسی مجلس را با انتخاب ۴۵ نماینده باقی‌مانده تکمیل کنیم تا مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمد داشته باشیم.

حسین کنعانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص میزان مشارکت در دور دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به تجربه مرحله دوم انتخابات‌های گذشته قاعدتاً با کاهش مشارکت روبرو خواهیم بود چرا که معمولاً در مرحله دوم انتخابات‌ها، انگیزه مردم برای حضور اندکی کمتر می‌شود.

وی با اشاره به حضور فهرست‌های انتخاباتی در این مرحله، افزود: با توجه به وجود فهرست‌های انتخاباتی متعددی که می‌توانند سازمان رأی مناسبی داشته باشند و به واسطه این سازمان رأی افراد بیشتری را وارد انتخابات کنند، انتظار می‌رود حد نرمالی از مشارکت را داشته باشیم.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: همواره گفته‌اند کار را کسی کرد که تمام کرد؛ بنابراین در انتخاب هم باید کار نیمه تمام را تمام کنیم و مراحل سیاسی را با انتخاب ۴۵ نماینده باقی مانده تکمیل کنیم تا آرایش سیاسی مجلس کامل شده و مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمدی را داشته باشیم.

وی با اشاره به آرایش سیاسی نمایندگان منتخب فعلی که غالباً از طیف اصولگرایی هستند، یادآور شد: اصولگرایان در اصول اختلاف ندارند و همگی متعهد به آرمان‌های انقلاب و تبعیت از امام و رهبری هستند اما مشی‌های سیاسی مختلفی دارند.

کنعانی مقدم با بیان اینکه سلایق مختلف سیاسی با مشی‌های مختلف به مجلس ورود کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تا زمانی که در بین مشی‌های سیاسی اختلاف نداشته باشند همه چیز خوب است اما اگر اختلافات سیاسی منجر به نزاع‌های سیاسی شود و به تبع آن باعث کارشکنی و اختلاف و یاس و ناامیدی شود، باید جلوی آن را گرفت.

وی تاکید کرد: نباید عده‌ای پس از انتخاب شدن، از جناح سیاسی خود سوءاستفاده کرده و یاس و ناامیدی را در بین مردم تزریق کنند.

کد خبر 750579

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • عقب‌نشینی وزارت کار از تغییر لایحه تعیین دستمزد کارگران
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟