Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، مجله آمریکایی «آتلانتیک»، تصاویر برخی از مجسمه‌ها و یاد‌بود‌های رهبران کنفدراسیون که در جریان اعتراضات به قتل «جورج فلوید» واژگون شده یا به آنها آسیب رسیده را منتشر کرده است.  

در بحبوحه اعتراضات به قتل جورج فلوید، سیاهپوست آمریکایی آفریقایی‌ تبار که به دست یک مأمور پلیس در شهر مینیاپولیس آمریکا در بیست و پنجم ماه مه کشته شد، معترضان به برخی از مجسمه‌ها و یاد‌بود‌های رهبران کنفدراسیون آسیب رساندند یا آنان را واژگون کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از اینکه تعدادی از معترضان در شهر واشنگتن دی‌سی، مجسمه‌ «آلبرت پایک»، یکی از رهبران کنفدراسیون در قرن هجدهم که آن را نمادی از برده‌داری می‌دانستند واژگون کردند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی توئیتری از این اقدام انتقاد کرد. 

ترامپ در این پیام توئیتری ضمن انتقاد از پلیس این شهر نوشت، پلیس شهر واشنگتن دی‌سی کار خود را انجام نمی‌دهد، در حالی که شاهد واژگونی و سوخته شدن مجسمه هستند.

کنفدراسیون‌های ایالات جنوبی آمریکا، مجموعه‌ای از ایالت‌های جنوبی بودند که پس از پیروزی «آبراهام لینکلن» در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۸۶۰ میلادی، جدایی خود را از ایالات متحده آمریکا اعلام کردند. این ایالت‌ها حامی ابقای برده‌داری بودند اما سرانجام در جنگ‌های داخلی آمریکا شکست خوردند.

کاربرد پرچم این کنفدراسیون و نمادهای آن مانند مجسمه رهبران آن در شهرهای جنوبی آمریکا از مسایل جنجالی در این کشور است.

مخالفان کنفدراسیون، این نمادها را میراث برتر‌ی‌جویی نژادی می‌دانند ولی بعضی از ساکنان ایالات جنوبی، با رد این موضوع آن را یادبود اجدادشان تلقی می کنند.

در ادامه، تصاویر مجسمه‌هایی را خواهید داد که مورد هدف معترضان در جریان اعتراضات نژاد‌پرستی به قتل جورج فلوید قرار گرفتند.

۱- مجسمه «جیمز ایول براون استوارت» که معترضان موفق به واژگونی آن نشدند.

 

۲​- مجسمه «چارلز لین»، یکی از ملوانان نیروی دریایی کنفدراسیون‌ که توسط معترضان سرنگون شده است. 

 

۳- مجسمه «کریستف کلمب» در شهر بوستون ایالت ماساچوست که معترضان تنها سر او را قطع کردند. 

 

۴- مجسمه «جفرسون دیویس»، رئیس‌‌جمهور ایالات مؤتلفه آمریکا در طول جنگ داخلی آمریکا که معترضان در شهر ریچموند ویرجینیا ابتدا به مجسمه وی رنگ پاشیدند و آن را واژگون کردند. 

 

۵- مجسمه «کریستف کلمب»، در شهر سینت‌ پال، پایتخت و مرکز ایالت مینه‌‌سوتا که در جریان اعتراضات ضدنژادپرستی واژگون شد. 

 

۶- «آلبرت پایک»، یکی از رهبران کنفدراسیون در قرن هجدهم، که معترضان بعد از واژگونی، آن را به آتش کشیدند. ترامپ در پیامی توئیتری از این اقدام معترضان انتقاد کرد.

 

۷- بنای یادبود «هویتزر» که در سال ۱۸۹۲ برای یادبود یک توپخانه کنفدراسیون به نام «ریچموند هویتزر» بنا شد و در جریان اعتراضات ضدنژادپرستی اخیر در شهر ریچموند ایالت ویرجینیا توسط معترضان سرنگون شد. 

 

۸- مجسمه تخریب شده «کریستف کلمب» که معترضان در شهر میامی ایالت فلوریدا به آن آسیب رساندند. 

 

۹- مجسمه «رابرت ئی لی»، ژنرال آمریکایی و فرمانده ارتش مؤتلفه ویرجینیای شمالی در دوران جنگ داخلی آمریکا، که معترضان در ریچموند ویرجینیا روی پایه آن تصویر جورج فلوید را پیاده کرده‌اند. 

 

۱۰- یکی از مجسمه‌های رهبران کنفدراسیون که در ­شهر رالى‌ در ایالت‌ کارولیناى شمالى به دار آویخته شد. 

 

۱۱- مجسمه «کریستف کلمب» که در شهر ریچموند ویرجینیا معترضان بعد از واژگونی آن را در روی زمین کشانده و به حوضچه‌ای انداختند. 

بعد از اینکه معترضان چندین مجسمه و یاد‌بود مربوط به رهبران کنفدراسیون‌ها را واژگون کردند، دولت‌های محلی و ایالت‌های آمریکا در اقدامی به جمع‌آوری مجسمه‌هایی کردند که معترضان موفق به واژگونی آنان نشده بودند. 

تصاویر زیر برخی از مجسمه‌ها و یاد‌بود‌های جمع‌آوری شده‌ هستند. 

۱- مجسمه «استون ول جکسون» در ریچموند ویرجینیا. 

 

۲- مجسمه «جفرسون دیویس» در شهر فرانکفورت ایالت کنتاکی. 

 

۳- مجسمه «دیک دولینگ» در شهر هوستون ایالت تگزاس.  

 

۴- مجسمه «جان سی. کلهون» در کارولینای جنوبی. 

 

۵- مجسمه «کریستف کلمب»، در شهر سنت لوئیس ایالت میسوری. 

 

۶- مجسمه یکی از رهبران کنفدراسیون در شهر گرین ویل ایالت کارولینای شمالی. 

 

۷- مجسمه یکی از سربازان کنفدراسیون در شهر رالی ایالت کارولینای شمالی.

بعد از اینکه معترضان چندین مجسمه کوچکتر در این ایالت را واژگون کردند، فرماندار این ایالت دستور داد چندین یادبود و مجسمه دیگر جمع‌آوری شوند. 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: جریان اعتراضات واژگون کردند کریستف کلمب مجسمه ها جورج فلوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۰۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا

مقامات دانشگاه کلمبیا اعلام کردند تعلیق دانشجویان معترض حامی فلسطین را که کمپ‌های اعتراضی خود را ترک نکنند، آغاز خواهند کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مقامات دانشگاه کلمبیا اعلام کردند تعلیق دانشجویان معترض حامی فلسطین را که کمپ های اعتراضی خود در محوطه دانشگاه را ترک نکنند، آغاز خواهند کرد.

این تصمیم پس از آن اعلام شد که آیوی لیگ که معروف ترین گروه دانشجویان خصوصی کشور آمریکاست، از بن بست در مذاکرات با معترضان برای پایان دادن به این تظاهرات خبر داد.

نعمت مینوچه شفیق رئیس دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای اعلام کرد چند روز مذاکرات بین سازمان دهندگان تظاهرات های دانشجویی در این دانشگاه و روسای دانشگاه برای پایان دادن به اعتراضات و جمع آوری چادرهای معترضان حامی فلسطین به جنگ در غزه، با شکست مواجه شد.

این دانشگاه طی نامه‌ای به دانشجویان معترض هشدار داد که آن دسته از دانشجویانی که تا ساعت 2 بعدازظهر امروز به وقت محلی کمپ های اعتراضی را ترک نکرده و تعهدنامه‌ای مبنی بر تخطی نکردن از سیاست های دانشگاه را امضا نکنند، با تعلیق مواجه شده و فاقد شرایط لازم برای تکمیل کردن ترم تحصیلی جاری خواهند بود. علاوه بر این، این دسته از دانشجویان حق ورود به دانشگاه و استفاده از فضاهای آموزشی دانشگاه را ندارند.

در همین حال بن چانگ سخنگوی دانشگاه نیز اظهار کرد ما تعلیق دانشجویان را در راستای بخشی از فاز بعدی تلاش هایمان برای تامین امنیت کمپ ها آغاز می کنیم. این کمپ های اعتراضی فضایی ناخوشایند برای بسیاری از دانشجویان یهودی ایجاد کرده و به دلیل سرو صداهای زیاد در روند آموزش و آمادگی دانشجویان برای امتحان پایان ترم اختلال ایجاد کرده است.     

این در حالی است که چند روز پیش هیئت نظارت دانشگاه کلمبیای آمریکا، رئیس این دانشگاه را به‌دلیل تحت فشار قرار دادن و ایجاد محدودیت در اعتراضات حامیان فلسطین و سرکوب معترضان به جنگ غزه در آیوی لیگ، مورد انتقاد شدید قرار داد.  

نعمت مینوشه شفیق، به‌دلیل درخواست کمک از پلیس نیویورک برای جمع‌آوری چادر معترضان به جنگ غزه و سیاست‌های رژیم صهیونیستی در قبال مردم بی‌گناه این منطقه، با اعتراض گسترده بسیاری از دانشجویان، هئیت نظارت دانشگاه و هیئت نظارتی از بیرون دانشگاه روبه‌رو شد.

تصمیم برای آغاز تعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا در حال اتخاذ شد که در محوطه دانشگاه آستین در ایالت تگزاس نیز دهها دانشجوی معترض با نیروهای پلیس درگیر شده و پلیس برای متفرق کردن آنها از اسپری فلفل استفاده کرد. همچنین شماری از دانشجویان پس از مقاومت در برابر خروج از محوطه دانشگاه بازداشت شدند.

همچنین معترضان به جنگ غزه در محوطه دانشگاه منهتن تاکید کردند تا زمانی که معترضان دانشگاه کلمبیا به سه خواسته خود نرسند، آنها نیز کمپ های خود را ترک نمی کنند. خواسته های دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا بدین شرح است: عدم سرمایه گذاری، شفافیت در امور مالی دانشگاه و بخشش دانشجویان و اساتید با انضباط به دلیل حضور در اعتراض ها.

براساس گزارش رویترز، در محوطه 20 دانشگاه در 16 ایالت سراسر آمریکا، دانشجویان حامی فلسطین تجمعات اعتراضی برگزار کرده اند.

در حالی که هیچ نشانه‌ای از کاهش شدت اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌گناه غزه دیده نمی‌شود، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی اعلام کرد که بر اساس آمارهای این روزنامه آمریکایی، حداقل 900 نفر طی 10 روز گذشته در اعتراضات دانشگاه‌های آمریکا توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده‌اند.

همچنین بنا بر گزارش‌ها، حامیان فلسطین با طرفداران رژیم اسرائیل در دانشگاه یوسی‌ال‌ای درگیر شدند.

امروز نیز منابع خبری از تظاهرات گسترده در دانشگاه تگزاس آمریکا، در همبستگی با ملت فلسطین در غزه و در مخالفت با واشنگتن در حمایت از رژیم صهیونیستی خبر دادند.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که دانشجویان کالیفرنیا ارواین و کالیفرنیا ریورساید تحصن‌های «باز و فراگیر» خود را علیه جنگ در غزه آغاز کردند.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند.

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته های مشابهی دارند.

تداوم تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • معترضان به جنگ غزه سخنرانی وزیر دفاع آمریکا را قطع کردند
  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • تعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا
  • هشدار آمریکا به دیوان کیفری بین‌المللی پیرامون حکم بازداشت رهبران اسرائیل
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید
  • گردباد در آمریکا/ ۵ نفر کشته و ۱۳۰ تَن زخمی شدند
  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت