Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مقامات ارشد روسیه اعلام کرد، ادعاهای مطرح شده مبنی بر اینکه رئیس جمهور این کشور در نشست آتی گروه هفت شرکت خواهد کرد، نادرست هستند و بدون حضور چین این مذاکرات غیرممکن است.

به گزارش ایسنا، به نقل از دویچه‌وله، روسیه ادعاهای مطرح شده را مبنی بر اینکه مذاکراتی برای شرکت مسکو در نشست امسال گروه هفت، شش سال پس از اخراجش از این گروه، در جریان است، رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر دفاع روسیه گفت: ما هیچ مذاکره‌ای در این خصوص نداشته و نداریم.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که جان سالیوان، سفیر آمریکا در روسیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی آربی‌سی اعلام کرد که در حال مذاکره با وزارت امور خارجه روسیه در خصوص این موضوع است.

روسیه در سال ۲۰۱۴ میلادی به دنبال الحاق شبه‌جزیره کریمه اوکراین، از این گروه بین‌المللی اقتصادی که پیش‌تر به گروه هشت یا "جی ۸" معروف بود، اخراج شد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که میزبان نشست امسال است پیش‌تر اعلام کرده بود که عقل سلیم می‌گوید که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای این مذاکرات دعوت شود.

آلمان، فرانسه و کانادا جزو دیگر اعضای گروه ۷ هستند که مخالفت خود را با این ایده مطرح کرده‌اند.

این در حالی است که ریابکوف تاکید کرد که روسیه معتقد است چین باید به این مذاکرات دعوت شود.

وی گفت: بدون چین، مذاکره درباره هر ایده‌ای در جهان مدرن غیرممکن است.

ترامپ اوایل سال جاری میلادی اعلام کرده بود که امیدوار است بتواند تعداد شرکت کنندگان در این نشست را افزایش دهد و از استرالیا، روسیه، کره جنوبی و هند دعوت کرد تا در این نشست شرکت کنند. استرالیا دعوت آمریکا را پذیرفته است.

ریابکوف گفت: ایده گسترش گروه هفت ناقص است چرا که مشخص نیست چطور می‌خواهند به فاکتور چین رسیدگی کنند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گروه هفت گروه هفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۳۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در سیصدمین زادروز امانوئل کانت، فیلسوف برجسته آلمانی، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه را بابت نقل قول از این فیلسوف آلمان مورد انتقاد قرار داد.شولتز در مراسمی در آکادمی علون برلین-براندنبرگ، گفت: پوتین کوچک‌ترین حقی برای نقل قول از کانت ندارد؛ با این حال، رژیم پوتین تقریبا به هر قیمتی، همچنان به سرقت از کانت و آثارش ادامه می‌دهد!

به ادعای شولتز، نقش روسیه در جنگ اوکراین، با آموزه‌های بنیادی کانت در تناقض است. وی به گفته کانت درباره مداخله کشورها در امور سایر کشورها اشاره و از تصمیم کی‌یف برای عدم مشارکت در مذاکرات صلح با مسکو حمایت کرد. صدر اعظم آلمان مدعی شد که به باور کانت، معاهده‌های اجباری راه دستیابی به «صلح دائمی» نخواهد بود.

پوتین همواره به تحسین آثار کانت و نقل قول از او مشهور بوده است و حتی در سال ۲۰۱۳ پیشنهاد داد که باید نمادی رسمی از این فیلسوف در منطقه کالینینگراد ساخته شود.

رییس جمهور روسیه ژانویه امسال در جریان دیدار با دانشجویان دانشگاه کالینینگراد، کانت را «یکی از بزرگ‌ترین متفکران دوران خود و عصر امروز» توصیف کرد و گفت که دعوت او از همه برای «زندگی با تکیه بر ذکاوت شخصی» همچنان بعد از سال‌های متمادی، موضوعیت دارد.

وی گفته بود: هر کشور باید با عقل سلیم و ذکاوت خود برای بقای خود تلاش کند. این بدان معنا نیست که به منافع سایرین اهمیتی نمی‌دهیم اما هرگز اجازه نخواهیم داد که منافع روسیه نادیده انگاشته شود. در برخی کشورها، بین همسایگان ما، این نظریه فراموش شده است. خیلی‌ها به دیگران تکیه می‌کنند که البته تبعات خوبی برای آنها نخواهد داشت.

دولت منطقه کالینینگراد در پاسخ به اظهارات شولتز اعلام کرد که هیچکس به اندازه روسیه برای «زنده نگه داشتن نام این فیلسوف بزرگ و آموزه‌هایش تلاش نکرده است.»

کانت در سال ۱۷۲۴ در کونیگسبرگ(کالینینگراد امروزی) متولد شد که به پادشاهی پروس متعلق بود و بعدها به بخشی از قلمرو امپراطوری روسیه بدل شد. این فیلسوف مطرح به واسطه آثارش در حوزه اخلاق، زیبایی‌شناسی و فلسفه شناخت هستی مشهور است و یکی از پایه‌های فلسفه کلاسیک آلمان به شمار می‌رود.

کد خبر 6087341

دیگر خبرها

  • پوتین به چین سفر می‌کند
  • «پوتین» ماه می به چین سفر می کند
  • «پوتین» ماه می به چین سفر می‌کند
  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • پوتین: روش های تروریست ها روز به روز پیچیده تر و وحشیانه تر می شود
  • شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!
  • نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه
  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟
  • خودداری ارمنستان از شرکت در نشست امنیتی در روسیه